Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετά τον πρώτο χρόνο σε πάει στα 35,90 η forthnet.

Δημοσ.

αν παω 

2play_8_gr.png
€ 26,76
  • Απεριόριστο ADSL Internet εως 8 Mbps
  • Απεριόριστες Εθνικές Κλήσεις
  • Διεθνείς Κλήσεις με Αστική Χρέωση

κανω αιτηση και μπορει να μεινω χωρις ιντερνετ και τηλ για καποιο διαστημα  ?

Δημοσ.

αν παω 

2play_8_gr.png
€ 26,76
  • Απεριόριστο ADSL Internet εως 8 Mbps
  • Απεριόριστες Εθνικές Κλήσεις
  • Διεθνείς Κλήσεις με Αστική Χρέωση

κανω αιτηση και μπορει να μεινω χωρις ιντερνετ και τηλ για καποιο διαστημα  ?

Έχει και τέλη ενεργοποίησης 67 ευρώ.

τι εννοείς? κάθε χρόνο βγάζει προσφορά. και να μην βγάλει πάς αλλού.

Μα είναι ήδη στην forthnet και η προσφορά nova sports pack+dp τελειώνει.Τη nova δεν τη θέλει και το dp κοστίζει 35,90 γι' αυτό ρωτάει "να φύγω από forthnet".Το έγραψα σε προηγούμενο post,να τους πάρει τηλέφωνο για να παραμείνει με 25 ευρώ.

Δημοσ.

νόμιζα οτι απάνταγες σε μένα γιατι το έγραψες κάτω απτο πόστ μου.

Έχει και τέλη ενεργοποίησης 67 ευρώ.

36 λέει στο site, αλλα και πάλι δεν ειναι λίγα :P

Δημοσ.

νόμιζα οτι απάνταγες σε μένα γιατι το έγραψες κάτω απτο πόστ μου.

36 λέει στο site, αλλα και πάλι δεν ειναι λίγα :P

Σε σένα απάντησα luciddream.Είναι ήδη στη forthnet,για αυτό δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί την προσφορά των 25 ευρώ.Και για τα τέλη της on έχεις δίκιο.67 είναι αν θέλεις την τηλεόραση,όπως επίσης έχω άδικο στο ότι πάει 35,90 το dp μετά τον 1ο χρόνο στη forthnet.34,90 είναι το σωστό. :-D

Δημοσ.

Εάν θέλει μόνο ίντερνετ τότε υπάρχει και αυτό με το 17,90.

LOL. τα κάναμε λίγο μπάχαλο με τα πόστ, και φταίω και εγώ. απαντούσα στον z4rx07 που ήθελε πακέτο σαν αυτό που είχε, κακώς δεν έβαλα quote.

Σε σένα απάντησα luciddream.Είναι ήδη στη forthnet,για αυτό δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί την προσφορά των 25 ευρώ.

αυτό δεν το καταλαβαίνω. είμαι και λίγο κουρασμένος τώρα και δεν λειτουργεί ... εγώ ήμουν 1 χρόνο στην forthnet me 35 euro προπληρωμένο και τώρα που τελείωσε ο χρόνος έβαλα με 35 ευρώ vdsl... (δηλαδή 25+10)... και δεν ειναι και προπληρωμένο.

Δημοσ.

LOL. τα κάναμε λίγο μπάχαλο με τα πόστ, και φταίω και εγώ. απαντούσα στον z4rx07 που ήθελε πακέτο σαν αυτό που είχε, κακώς δεν έβαλα quote.

αυτό δεν το καταλαβαίνω. είμαι και λίγο κουρασμένος τώρα και δεν λειτουργεί ... εγώ ήμουν 1 χρόνο στην forthnet me 35 euro προπληρωμένο και τώρα που τελείωσε ο χρόνος έβαλα με 35 ευρώ vdsl... (δηλαδή 25+10)... και δεν ειναι και προπληρωμένο.

Για να μην τα ξαναγράφω : http://www.forthnetgroup.gr/iServices.aspx?a_id=609 . Επέλεξε sport pack και dp economy.Διάβασε τι γράφει με μικρά γράμματα στον αστερίσκο.Κανονική τιμή είναι τα 34,90,τα 24,90 είναι τιμή προσφοράς.

Δημοσ.

ναι ρε σύ αλλα πάνω γράφεις οτι ΔΕΝ μπορεί να πάρει την προσφορά επειδη ειναι ήδη στην forthnet. ακόμα πιο πάνω βέβαια γράφεις οτι να τους πάρει τηλέφωνο για να του το κάνουν. δεν έχω καταλάβει όσες φορες και να το διαβάσω τι εννοείς και τι όχι :(

Σε σένα απάντησα luciddream.Είναι ήδη στη forthnet,για αυτό δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί την προσφορά των 25 ευρώ.

Το έγραψα σε προηγούμενο post,να τους πάρει τηλέφωνο για να παραμείνει με 25 ευρώ.

edit: το ξαναδιαβασα και άλλη φορά και νομίζω οτι έχεις την εντύπωση οτι επειδή δεν ειναι νέος συνδρομητής δεν δικαιούται την προσφορά. κάτι τέτοιο μάλλον δεν ισχύει γιατι όπως έγραψα και παραπάνω και εγώ ήμουν παλιός συνδρομητής και έκανα καινούριο συμβόλαιο με την καινουρια προσφορά.

Δημοσ.

ναι ρε σύ αλλα πάνω γράφεις οτι ΔΕΝ μπορεί να πάρει την προσφορά επειδη ειναι ήδη στην forthnet. ακόμα πιο πάνω βέβαια γράφεις οτι να τους πάρει τηλέφωνο για να του το κάνουν. δεν έχω καταλάβει όσες φορες και να το διαβάσω τι εννοείς και τι όχι :(

edit: το ξαναδιαβασα και άλλη φορά και νομίζω οτι έχεις την εντύπωση οτι επειδή δεν ειναι νέος συνδρομητής δεν δικαιούται την προσφορά. κάτι τέτοιο δεν ισχύει γιατι όπως έγραψα και παραπάνω και εγώ ήμουν παλιός συνδρομητής και έκανα καινούριο συμβόλαιο με την καινουρια προσφορά.

Λέω πως δεν μπορεί να επωφεληθεί της προσφοράς,με 24,90 το μήνα,λόγω του : http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=842 .(κοίτα στον αστερίσκο) . Ως μια προσπάθεια έγραψα πως μπορεί να τους πάρει τηλέφωνο και να αιτηθεί να επωφεληθεί της προσφοράς.

off topic:Μπλέξαμε τα μπούτια μας με τα post. :-D

Δημοσ.

ωραία οπότε η εμένα μου το περάσαν χωρίς να μου το πούνε ΣΑΝ να είμαι νέος συνδρομητής, ή μόλις έρθει ο λογαριασμός θα γελάσουμε :)

Δημοσ.

Ποιο πρόγραμμα είχες και ποιο έχεις τώρα;

Δημοσ.

Ποιο πρόγραμμα είχες και ποιο έχεις τώρα;

economy είχα και τώρα vdsl + economy. υποψιάζομαι οτι θα έρθει παραπάνω ο λογαριασμός και θα τσακωθώ με το υποκατάστημα άσχημα.. πάντως παραπάνω λεφτά απο μένα δεν προκειται να πάρουν :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...