Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα 18 μηνο economy με nova sports στα 52ε και ληγει

Τη νοβα δε τη χρειαζομαι πια και νομιζω το economy θα παει στα 36ε

Συμφερει να παω καπου αλλου ?

Η μεγιστη ταχυτητα που πιανω ειναι 12

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ.

ολο και κατι πιο φτηνο θα υπαρχει αν και αλλες φορες ισχυει και οταν δουλευει μην το πειραζεις...εσυ αποφασιζεις.:P μπορει να πας και αλλου και να ειναι καλυτερα μπορει το ιδιο μπορει και χειροτερα.

Δημοσ.

Νομίζω πως η Wind έχει αρκετά οικονομικές προσφορές αν δεις, νομίζω βγαίνει 15 ευρώ το απλό Double Play και αν έχεις και σύνδεση θα έχεις κι άλλη έκπτωση 

Δημοσ.

απλα με την wind καποιοι εχουν παραπονα για προβλημα σε streaming Κτλ κτλ.θα ακους διαφορες αποψεις.καποιοι ειναι μια χαρα αλλοι λενε μεγαλα Pings σε games Κτλ.

Δημοσ.

Νομίζω πως η Wind έχει αρκετά οικονομικές προσφορές αν δεις, νομίζω βγαίνει 15 ευρώ το απλό Double Play και αν έχεις και σύνδεση θα έχεις κι άλλη έκπτωση 

15 ευρώ δεν είναι.Περίπου 24 είναι,αν κάνεις on line σύνδεση και αν έχεις σύνδεση κινητού,επιπλέον έκπτωση.

35,90 είναι για την ακρίβεια και νομίζω πως είναι ακριβά,σχεδόν ίδια τιμή με του Οτε.Δυστυχώς αυτό που παρατηρώ από όλες τις εταιρίες,είναι η χαμηλή τιμή,για τον πρώτο όμως χρόνο και μετά ανεβαίνει 10+ ευρώ τον μήνα.Hol θα σου έλεγα.Ο λόγος;δεν έχω ακούσει κάτι το πολύ αρνητικό τον τελευταίο καιρό.

Δημοσ.

Που βοηθαει το fast path ?

Με ενδιαφερει streaming, youtube, Proevolution online και κατεβασματα

Ολα δηλαδη

Να δω και Cyta και ΟΝ ?

Ο ΟΤΕ στα double play εχει και παγια μεσα οπως παλια (εχω χασει επεισοδια?)

Δημοσ.

Με το fast path πέφτει λίγο η ταχύτητα αλλά έχεις καλύτερο ping.Προτιμάται από gamers γιατί έχουν καλύτερη σύνδεση για πρόσκοπτο παιχνίδι.Τεχνικές λεπτομέρειες δεν ξέρω,ο poulinos όμως ξέρει 10000%.Σύμφωνα με τις ανάγκες σου,θα έλεγα να αποφύγεις wind και hol.wind λόγω προβλημάτων με streaming & ειδικά με εξωτερικό και hol επειδή δε δίνει fast path.Μένει η on,cyta,οτε(πέραν της forthnet).Με on & cyta,χρησιμοποιείς μόνο το δικό τους ρούτερ.H cyta,συν τοις άλλοις, έχει voip,δηλαδή τηλέφωνο μέσω ιντερνετ,Κοινώς αν δεν έχεις ίντερνετ ή ρεύμα δεν έχεις σταθερό.Για την on έχω ακούσει για οικονομικά προβλήματα και δεν μπορεί,ανά καιρούς, να κάνει νέες συνδέσεις(ακόμα και μεταφορά γραμμής),άρα μένει μόνο ο Οτε όπου κοστίζει το 24άρι dp 31,80 τους 6 πρώτους μήνες και 36,80 για το υπόλοιπο.

Προσωπική μου άποψη,αν είσαι ικανοποιημένος από την forthnet,μείνε εκεί που είσαι.Κι αν έχεις τη διάθεση,πάρ'τους τηλέφωνο και ζήτα τους να παραμείνεις στα ίδια χρήματα.δεν έχεις να χάσεις κάτι.

Δημοσ.

Λογικά αν δεσμευτείς για ακόμα 12 μήνες στην forthnet , θα πάρεις την ίδια προσφορά που παίρνουν και οι νέοι συνδρομητές. Πάρτους τηλέφωνο.

Δημοσ.

με καλυψε ο φιλος vendetta..

cyta αν δεν σε νοιαζει το τηλεφωνο οκ αλλιως δεσμευεσαι με το δικο τους ρουτερ.και επισης δεν θυμαμαι αν δινει fast path

Hol δεν δινει fast path

οτενετ δινει

forthnet δινει

on telecoms δινει και ειναι μια νορμαλ επιλογη.

wind δινει fast path αλλα γενικα σε διαφορα dslam προβληματα με pings,streaming Κτλ

εγω θα διαλεγα On η forthnet η ote.προτιμω forthnet Λογω 6 margin.fast path εχουν και οι 3.βεβαια εφοσον ηδη παιζεις μπορεις να δεις τι προσφορα παιζει forthnet και να ζητησεις και fast path.

Δημοσ.

Συμφέρει να πας Wind ιδίως αν το συνδυάσεις με κινητό τηλέφωνο. Οι τιμές είναι μακράν οι καλύτερες που μπορείς να πετύχεις...

Δημοσ.

Συμφέρει να πας Wind ιδίως αν το συνδυάσεις με κινητό τηλέφωνο. Οι τιμές είναι μακράν οι καλύτερες που μπορείς να πετύχεις...

Κοίτα το #7 post και πιστεύω θα αναθεωρήσεις την άποψη σου.

Δημοσ.

@pouline ερωτηση: Ποιος κατα την γνωμη σου ειναι ο πιο αξιολογος παροχος αυτην την στιγμή, που συνδυαζει μικρη τιμη στις adsl συνδεσεις και ποιοτητα; (ας αφησουμε το vdsl καθως δεν εχουν ολοι προσβαση σε αυτο). Τρωγομαι να αλλαξω την cyta αλλα το 25 αρι ευρω που δινω για 4mbit και απεριοριστα σταθερα (το τηλεφωνο σκουλαρικη το χω κανει) με γλυκαινει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...