BELL Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Εχει κανεις καμια ιδεα, γτ οταν ανοιγω το μtorrent πεφτει συνεχως η γραμμη του ιντερνετ? εχω κλεισει το firewall των windows και τις ρυθμισεις του internet των windows τις εχω μηδενισει εχω kasperky internet security Υποψιν οτι με την 32bit εκδοση των win7 δεν ειχα προβλημα. Τωρα φοραω 64bit
nick_mantas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 δοκίμασε αυτό http://www.utorrent.com/help/guides/connection-setup δοκίμασε να κάνεις το πρόγραμμα reinstall
BELL Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 δεν το εξετασα, αλλα φανταζομαι by default το ρουτερ της hol ειχε καποιο κλειδωμα για torrent
BELL Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Τπτ παιδια επαιξε κανα 2 μερες υστερα απο σεταρισμα θυρων και firewall σε ρουτερ της zyxel, κ μετα παλι τα ιδια. Μολις ανοιγω το utorrent αποσυνδεεται το ιντερνετ απο το pc και στο ρουτερ σβηνει το λαμπακι και του DSL και του INTERNET. Οταν κλεινω τον client επανερχοντε ολα κανονικα
Bourdoulas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δοκίμασε να αλλάξεις τον αριθμό των incoming connections στις επιλογές.
BELL Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Τσαμπα καθομουν και παιδευομουν. Εχει προβλημα η HOL στη θεσ/νικη. Μου το ειπαν τηλεφωνικως Καλο θα ηταν καποιος mod να το ποσταρει καπου να ενημερωθουνε και αλλα μελη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα