Προς το περιεχόμενο

Ερωτηματολόγιο για το Ελεύθερο Λογισμικό

papa_john

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, κάνω μια εργασία στη σχολή μου πάνω στο ελεύθερο λογισμικό. Έχω ετοιμάσει ένα ερωτηματολόγιο για το θέμα, όποιος θέλει και μπορεί ας το συμπληρώσει. Ευχαριστώ! :_)

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dENCVFNDOU1nZjh0b0VKTHU4bXBrbnc6MQ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα σου πρότεινα να δουλέψεις λίγο περισσότερο τις ερωτήσεις σου...

Πχ στο πια διανομή χρησιμοποιείται δεν έχεις  επιλογή "άλλη". Σε άλλες ερωτήσεις που απαντάς με 'Ναι/Οχι" δεν έχεις επιλογή "Δεν γνωρίζω/Δεν απαντώ".

Στην ερώτηση για ποιους λόγους κατευθύνθήκατε στο Ανοικτό λογισμικό έχεις ουσιαστικά 3 φορές την επιλογή "λόγω χαμηλού κόστους".

Η ερώτηση "Πιστεύετε ότι το μοντέλο του Ελεύθερου/ Ανοικτού λογισμικού οδηγεί σε λογισμικό υψηλότερης ποιότητας σε σχέση με άλλα μοντέλα ανάπτυξης;" είναι πολύ γενική. Ναι ο πυρήνας είναι λογισμικό υψηλής ποιότητας. Αλλά δεν είναι όλα τα ελεύθερα/ανοικτά λογισμικά εξίσου υψηλής ποιότητας.Ζητάς ένα Ναι/Οχι σε κάτι που είναι πολύ γενικό και που σηκώνει πολύ συζήτηση (ως και flame)...

απάντησα και εγώ, κάποιες ερωτήσεις βεβαια καπως δεν μου καθονταν. Ειναι σαν να συγχεεις το λογισμικο με το λειτουργικο συστημα. Αν αναφερεσαι γενικα στο ΕΛΛΑΚ τοτε οι ερωτησεις δεν ειναι αρκετες. Αν αναφερεσαι σε λειτουργικο συστημα τοτε ειναι οκ. Να μας πεις αποτελεσματα ;)

• Like 1

done!

Απο αυτους που μπαινουμε εδω μεσα παντως, σιγουρα θα βρεις πολλες "Arch Linux" απαντησεις στην ερωτηση "ποιο προτιμαμε"... :-D

μας τι σπάνε ο warlock με τον jim_p :lol:

αα ναι και ο jemadux debian έχει 

γιατι τοσο arch ?

Κανει καλο στα νευρα :P

3 φορες τη μερα, πρωι μεσημερι βραδυ, πριν το φαγητο μας ειπε ο γιατρος. :P

• Like 1

Θα ηταν πιο εγγυρο να βαλεις το Arch, παρα το Redhat που εβαλες, το οποιο ειναι για επιχειρησιακα περιβαλλοντα.

Το παραγωγο του Redhat που ειναι για χρηστες ειναι τo Fedora και το CentOS...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...