papa_john Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα, κάνω μια εργασία στη σχολή μου πάνω στο ελεύθερο λογισμικό. Έχω ετοιμάσει ένα ερωτηματολόγιο για το θέμα, όποιος θέλει και μπορεί ας το συμπληρώσει. Ευχαριστώ! :_)https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dENCVFNDOU1nZjh0b0VKTHU4bXBrbnc6MQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Στην διανομή βάλε και άλλη γιατι οι περισσότεροι από εδώ δεν θα μπορούμε να απαντήσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Θα σου πρότεινα να δουλέψεις λίγο περισσότερο τις ερωτήσεις σου... Πχ στο πια διανομή χρησιμοποιείται δεν έχεις επιλογή "άλλη". Σε άλλες ερωτήσεις που απαντάς με 'Ναι/Οχι" δεν έχεις επιλογή "Δεν γνωρίζω/Δεν απαντώ". Στην ερώτηση για ποιους λόγους κατευθύνθήκατε στο Ανοικτό λογισμικό έχεις ουσιαστικά 3 φορές την επιλογή "λόγω χαμηλού κόστους". Η ερώτηση "Πιστεύετε ότι το μοντέλο του Ελεύθερου/ Ανοικτού λογισμικού οδηγεί σε λογισμικό υψηλότερης ποιότητας σε σχέση με άλλα μοντέλα ανάπτυξης;" είναι πολύ γενική. Ναι ο πυρήνας είναι λογισμικό υψηλής ποιότητας. Αλλά δεν είναι όλα τα ελεύθερα/ανοικτά λογισμικά εξίσου υψηλής ποιότητας.Ζητάς ένα Ναι/Οχι σε κάτι που είναι πολύ γενικό και που σηκώνει πολύ συζήτηση (ως και flame)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papa_john Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 ευχαριστω για οσους το συμπλήρωσαν και για τις συμβουλές... αλλαξα αυτά που μου ειπατε :_) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 να μας δώσεις τα αποτελέσματα όταν τελειώσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Συμπληρωσα και γω. Περιμενουμε και αποτελεσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfgr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 το συμπλήρωσα και εγω. περιμένουμε τα αποτελέσματα. Άσχετο τι σχολή είσαι πληροφορικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papa_john Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 στο τμημα πληροφορικης στην κερκυρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 απάντησα και εγώ, κάποιες ερωτήσεις βεβαια καπως δεν μου καθονταν. Ειναι σαν να συγχεεις το λογισμικο με το λειτουργικο συστημα. Αν αναφερεσαι γενικα στο ΕΛΛΑΚ τοτε οι ερωτησεις δεν ειναι αρκετες. Αν αναφερεσαι σε λειτουργικο συστημα τοτε ειναι οκ. Να μας πεις αποτελεσματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corrupted Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 done! Απο αυτους που μπαινουμε εδω μεσα παντως, σιγουρα θα βρεις πολλες "Arch Linux" απαντησεις στην ερωτηση "ποιο προτιμαμε"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 done Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 done! Απο αυτους που μπαινουμε εδω μεσα παντως, σιγουρα θα βρεις πολλες "Arch Linux" απαντησεις στην ερωτηση "ποιο προτιμαμε"... μας τι σπάνε ο warlock με τον jim_p αα ναι και ο jemadux debian έχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papa_john Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 πολυ "arch linux" βλεπω :_) ... γιατι τοσο arch ? εγω πρωτη φορα το ακουω :Ρ P.S. αυριο-μεθαυριο θα ανεβασω αποτελεσματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 γιατι τοσο arch ? Κανει καλο στα νευρα 3 φορες τη μερα, πρωι μεσημερι βραδυ, πριν το φαγητο μας ειπε ο γιατρος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corrupted Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Θα ηταν πιο εγγυρο να βαλεις το Arch, παρα το Redhat που εβαλες, το οποιο ειναι για επιχειρησιακα περιβαλλοντα. Το παραγωγο του Redhat που ειναι για χρηστες ειναι τo Fedora και το CentOS... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα