Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Το προβλημα ξεκινησε οταν αγορασα απο το Gameholds.com το Guild Wars 2,και μετα απο ενα μηνα μου εμφανιστηκε ενα error το οποιο βρηκα οτι σημενει οτι το account μου εχει γινει permantly diabled! Στενλω email στην ArenaNet και μου λεει οτι ο κωδικος προερχεται απο κλεμενη πιστωτικη γιαυτο και εχει γινει disabled,οποτε μου ειπε να επικοινωνησω με τον παροχεα που μου εδωσε του key.

Μιλαω μαζι τους,τους εξηγω τα παντα οτι μου δωσατε cd key το οποιο εληξε μετα απο ενα μηνα ενω εγω πληρωσα κανονικα το game,και ειναι καθετοι στο να μου δωσουν νεο cd key. Πλεον δεν απαντανε στα emails που τους στενλω! Οποτε ρωτω οποιομ γνωριζει τι ενεργειες μπορω να κανω ετσι ωστε να τους πιεσω λιγο και να βγαλω καμια ακρη?? Υπαρχει κανενα site που μπορουμε να απευθυνθουμε για τα scam sites?

Δημοσ.

Αν έχουν την έδρα τους σε κάποια πολιτισμένη χώρα τότε μπορείς να τους κάνεις καταγγελία στα αρμόδια υπουργεία της χώρας τους. Σε ποια χώρα έχουν την έδρα τους γνωρίζεις?

Δημοσ.

Glory Profit International Limited

Room 1202,12/F., AT Tower, 180 Electric Road,

North Point

Kowloon - Hong Kong

Hong Kong και σε δωμάτιο, ούτε καν ακίνητο δεν έχουν , καλή τύχη μαν

• Like 1
Δημοσ.

Για μένα το σωστό θα είναι να αναφέρεις την απάτη στον αρμόδιο οργανισμό της Ευρωπαικής ένωσης καθώς και στην γενική γραμματεία καταναλωτή ώστε να καταγραφεί το περιστατικό και να μην πατήσει κάποιος άλλος μελλοντικά.

Τώρα για την περίπτωση σου είναι δύσκολο να βρεις το δίκιο σου. Αυτά τα site είναι καθαρή απάτη.

Δημοσ.

Ειχα ενα παρομοιο συμβαν με αυτην την ιστοσελιδα..ειχα αγορασει ενα παιχνιδι και δεν μου εστειλαν ποτε το παιχνιδι..ειναι απατεωνες..

Δημοσ.

Ρε παίδες, αγοράζετε κάτι από την άλλη άκρη του κόσμου, δεν έχετε ιδέα για το "κατάστημα", πληρώνετε μπροστά και μετά παραπονιέστε? Μακάρι ο prospector να βρει το δίκιο του αλλά εδώ είναι σαν να την προκαλείτε μόνοι σας την απάτη!

• Like 5
Δημοσ.

καλως ηλθες στο κλαμπ εγω την επαθα απο το onlinekeystore.com επισης αφου ειναι καθετοι στο να σου δωσουν νεο κλειδι παρτω και κανε register και στο email βαλε το που εχει ο λογαριασμος σου και ετσι θα ενεργοποιηθει παλι

Δημοσ.

καλως ηλθες στο κλαμπ εγω την επαθα απο το onlinekeystore.com επισης αφου ειναι καθετοι στο να σου δωσουν νεο κλειδι παρτω και κανε register και στο email βαλε το που εχει ο λογαριασμος σου και ετσι θα ενεργοποιηθει παλι

Αμα δουλεψει αυτο,κερναω σουβλακια! Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Δημοσ.

Εβγαλε error Cd Key already registered in account λεει. Ολα τελειωσαν :(

Δεν αναφέρεις στο αρχικό post πως πλήρωσες, αλλά αν ήταν απο PayPal μπορείς νομίζω να κάνεις dispute την πληρωμή (εντός 45 ημερών απο την ολοκλήρωση της συναλλαγής) για να πάρεις πίσω τα λεφτά σου τουλάχιστον (ή έστω για να ασκήσεις "πίεση" στo GameHolds μπας και δώσουν άλλο key).

Σχετικά link:

Source.png Πηγή: https://www.paypal.com/helpcenter/main.jsp?t=solutionTab&ft=homeTab&ps=&solutionId=163596&locale=en_GB&_dyncharset=UTF-8&countrycode=GB&cmd=_help&m=BT">PayPal Dispute Guidelines

Source.png Πηγή: http://voices.yahoo.com/5-things-know-paypal-dispute-cases-8386703.html?cat=3">Yahoo! Voices FAQ - PayPal Disputes

Δημοσ.

Δυστηχως εχουν περασει πολυ παραπανω απο 45 μερες :/. Και για οσους αναρωτιουνται ΜΑ ΠΩΣ ειναι δυνατον να αγοραζω απο τετοια site, να αναφερω οτι πρωτον δεν συνιθιζω να αγοραζω cd keys,ηταν κατι που εκανα πρωτη φορα και δευτερον οταν το Gw2 εκανε 55€ και το site το πουλουσε 35€,παλι το σκεφτομουν και αφου το εψαξα και εβλεπα παντου θετικες κριτικες,και μερικα ατομα απο εδω περα ειχαν παρει απο εκει ξανα και επαιζε κανονικα το game, δεν βρηκα Λογο να μην το παρω και εγω απο εκει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...