Προς το περιεχόμενο

Μ2752d

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και χρονια πολλα. Λοιπον στο θεμα. Ειχα μια LG M2762d και μου χαλασε και επιδει ειχα ακομα εγγυηση η LG μου εφερε μια καινουρια αλλα οχι την ιδια. Μου εφερε την M2752D LED IPS panel.

(Πολυ καλη εξυπηρετηση πελατων η LG btw)

Λοιπον εχω απο το πρωι που την συνδεσα και ολα καλα χρωματα πολυ καλυτερα απο την προηγουμενη. Εχω ενα θεματακι ομως. Στα Windows δεν ειναι πεντακαθαρα. ΠΧ ειναι σαν να κανει μικρες τσακισεις στα γραμματα. Με την προηγουμενη οθονη φενοντατε πεντακαθαρα. Εχω δοκιμασει τα παντα.

Επαιξα με προφιλ χρωματων απο παλετα χρωματων.

Την ειχα με HDMI και δοκιμασα VGA. Το ιδιο. Το γυρισα παλι στο HDMI.

Εβαλα ετικετα εισαγωγης PC στο HDMI.

Παιζει να υπαρχει κατι που δεν εκανα? ΠΧ καμια ρυθμιση απο CCC? Καποιος Driver? Καποια ρυθμιση απο την οθονη? 

Αν ξερει καποιος ας βοηθησει!

Δημοσ.

Αυτά είναι... Είχες ΤΝ και σου δώσανε IPS (φαντάζομαι πάντως refurbished) Και επειδή είναι (μάλλον) refurbished μπορεί να είναι και ελαττωματική.

Σε τι ανάλυση την έχεις?

Δημοσ.

Δυστυχώς εκεί είναι όλο το θέμα ρε γαμώτο, αν όντως είναι ανακατασκευασμένη...  :-(

Μήπως κάτι με το ClearType ή το DPI???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι παιδια οτι και να κανω δεν αλαζει. Επισεις ξεχασα να σας πω οτι μεσα στο Menu τις φαινεται το ιδιο. Λες και τρεχει σε χαμηλοτερη αναλυση. Εγω την εχω σε 1920x1080. Και τελος παρατηρισα σημερα οτι με τσουζουν τα ματια μου οταν καθομαι καμποση ωρα. Με την προηγουμενη δεν ειχα θεμα :(

Δοκιμασα και ClearType και DPI. Τιποτα.....

H LG στελνει στανταρ ανακατασκευασμενο? Επισεις αν οντως ειναι προβληματικο μπορω να κανω κατι? Να επικοινωνησω μαζι τους?

Επεξ/σία από sakias79
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν όντως είναι ανακατασκευασμένη, αλλά σίγουρα πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους, να τους ζητήσεις διασάφηση ως προς αυτό.

Εννοείται, να τους αναφέρεις το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις και αναλόγως τις απαντήσεις, κρίνεις.

Δημοσ.

Να τους ρωτησω λες αν ειναι ανακατασκευασμενη? Σε ευχαριστω για την βοηθεια σου.

Να αναφερεις το προβλημα να ερθουν σαν καλα παιδακια να την παρουν και να την φτιαξουν η να σου φερουν αλλη.δε προκειτε να παρεις ειλικρινη απαντηση οποτε μπες στο κυρίος θεμα οταν τους παρεις
Δημοσ.

Αυτο το κακο με την lg τώρα τελευταια που  δεν βάζει dvi η dp στις οθόνες της δεν μπορώ να την καταλαβω... ειδικα με τοσα προβληματα που έχει το hdmi με πολλες καρτες γραφικών! 

Δημοσ.

Αυτο το κακο με την lg τώρα τελευταια που  δεν βάζει dvi η dp στις οθόνες της δεν μπορώ να την καταλαβω... ειδικα με τοσα προβληματα που έχει το hdmi με πολλες καρτες γραφικών! 

Αυτη την απορια εχω και εγω. Εδω δινουν Scart και RCA και αντι να δωσουν DVI δινουν VGA.

Δημοσ.

Λοιπον παιδια την οθονη θα την κρατησω τελικα. Θα την δωσω σε εναν φιλο μου την θελει για TV. Οποτε παμε για καινουρια 27αρα. Δεν θελω μικροτερες ιντσες γιατι εχω τωρα 1.5 χρονο με 27αρα και δεν μπορω λιγοτερες ιντσες.

Λοιπον θελω μια 27αρα να ειναι καλη για games και movies. Θελω να ειναι και TV παραλληλα. Ταβανι ειναι 300-320 €.  Απο εξωτερικο δεν ενδιαφερομαι για δικους μου λογους.

Αν μπορειτε να με βοηθησετε κερναω καφε :)

Edit: Με λιγα λογια θελω τα εξης:

1) Να ειναι IPS Panel. (Ειδα την διαφορα απο την προηγουμενη TN που ειναι και ειναι τεραστια)

2) Να ειναι και TV παραληλα

3) Δεν καιγομαι να ειναι LED μιας και LED δεν ειδα καμια διαφορα.

Δημοσ.

Καταλαβα. Παντως τωρα ψαχνω στο Internet και βλεπω οτι πολυς κοσμος εχει προβλημα με τα ματια στα LED Monitors. Και εμενα το ιδιο. Με πονανε τα ματια μου και εχω και ελαφρυ πονοκεφαλο οταν χρησιμοποιω την οθονη. Ειναι η 2η LED που εχω και η πρωτη παλι με πειραζε στα ματια και αναγκαστηκα να την δωσω.

Οποτε παιζει να βρουμε καμια να ειναι LCD?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...