Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδες...εχω κατι cd με uplifting trance (παλιες εποχες :P) τα οποια πλεον δεν τα διαβαζει...υπαρχει κανενα καλο προγραμματακι που να κανει αυτην την δουλεια? να παρω τα αρχεια απο το cd? ειτε ειναι free η shareware δεν με πειραζει...εκανα ενα googlaρισμα αλλα υπαρχουν πολλα και δεν ξερω ποιο ειναι αξιοπιστο και καλο...οποιος εχει δοκιμασει καποιο ας μου πει :)

Δημοσ.

καλη χρονια αδερφε :) ε εχει αρκετες γρατζουνουλες ναι...το isobuster το ειχα βαλει πιο παλια και μου crashαρε συνεχεια και απο τοτε δεν το ξαναεβαλα

Δημοσ.

Χμμμ... ντε ζα βου... Το'χουμε ξανασυζητήσει το θέμα;

Δε μπορείς να κάνεις κάτι με software τότενες. 

Πάε στο seven της περιοχής τους και ρώτα αν καθαρίζουν δίσκους (έχουν μηχάνισμα).

Κάνα δίευρω θα σου πάρουν.

Δημοσ.

χαχα δεν νομιζω οχι...ε ναι η τελευταια επιλογη ειναι το εφταρι :P θα δοκιμασω και με κανενα αλλο προγραμματακι πρωτα και βλεπουμε :)

Δημοσ.

Τα δισκάκια είναι audio cd, ή mp3, flac και τα σχετικά; Αν πρόκειται για audio cd, σε απλό cd player παίζουν και απλά δε διαβάζονται από το drive του υπολογιστή;

Δημοσ.

Παίζει να να μην διαβάζει το drive σου όχι λόγω της μορφής του δίσκου (θα το διάβαζε το isobuster έτσι κι αλλιώς) αλλά λόγω της μάρκας. Να μη το υποστηρίζει δηλαδή. Δοκίμασες σε άλλο drive έτσι;

Δημοσ.

Η μοναδική σου επιλογή και η τελευταία λύση είναι το cdroller. Αν δεν σου βγάλει τίποτα και αυτό τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο μόνος σου.

Κάνε πρώτα έναν καλό καθαρισμό στο δισκάκι. Πάρε ένα υγρό καθαρισμού και με ένα πανάκι για τα γυαλιά καθάρισε το καλά. Υπάρχουν και προϊόντα επιδιόρθωσης αλλά δεν ξέρω που τα πουλάνε και πόσο κάνουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...