cpttony Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 1)α)στο παραπανω παιχνιδι (το σπλιντερ σελ) υπαρχουν ατομα που παιζουν μουλτιπλειλερ? αν καποιος ξερει ακριβως ας μου πει.. β)δουλευει με steam, ή το στεαμ το πουλαει μονο.. 2) το future soldier αξιζει για αγορα, ή να βολευτω με το ghost recon online Y.Γ (να απαντηθουν ολα τα ερωτηματα εαν ειναι δυνατον?!)
gkasmak0s GR Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Φιλε εγω δεν παιζω spinter cell αλλα ξερω οτι οποιο παιχνιδι πουλαει το Steam το παιζεις μεσω Steam.Αρα αυτο ηταν η απαντηση στο β ερωτημα σου.Υπαρχουν ατομα που το παιζουν multiplayer,(απαντηση στο α ) και σου λεω να βολευτεις με αυτο γιατι το future soldier δεν αξιζει τοσο για αγορα......
cpttony Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Φιλε εγω δεν παιζω spinter cell αλλα ξερω οτι οποιο παιχνιδι πουλαει το Steam το παιζεις μεσω Steam.Αρα αυτο ηταν η απαντηση στο β ερωτημα σου.Υπαρχουν ατομα που το παιζουν multiplayer,(απαντηση στο α ) και σου λεω να βολευτεις με αυτο γιατι το future soldier δεν αξιζει τοσο για αγορα...... ευχαριστω,φιλε και δωσε μου το id να μπουμε μαζι στο σπλιντερ σελλ
gkasmak0s GR Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 ευχαριστω,φιλε και δωσε μου το id να μπουμε μαζι στο σπλιντερ σελλ χεχε...αφου δεν παιζω spinter cell ρε φιλε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα