Προς το περιεχόμενο

Aποκρυψη Windows dual boot menu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα και χρονια πολλα!

Εχω στο ενα pc μου windows και linux ... Αυτη τη στιγμη ομως με ενδιαφερουν μονο το windows οποτε καθε φορα που ανοιγω το pc με ρωταει πουτ θελω να μπω... Υπαρχει καποιο προγρμμα (εκτος του easy BSD ΠΟΥ ΔΕΝ δουλευει για καποιο μυστηριο λογο) για να παραλληπω το μενου αυτο και να μπουταρει κατευθειαν τα win?

Δημοσ.

http://askubuntu.com/questions/157925/how-do-i-skip-the-grub-menu-on-a-dual-boot-system

Edit /etc/default/grub to contain

GRUB_HIDDEN_TIMEOUT=0GRUB_TIMEOUT=0 

Μπαίνει στην πρώτη επιλογή που έχει στο μενού με αυτόν τον τρόπο (αν δεν κάνω λάθος)οπότε ρώτα και στο τμήμα τον linux μια,για να σου πουν ποιο λεπτομερώς και με μεγαλύτερη σιγουριά...

Δημοσ.

Θελω ομως ενα προγραμμα το οποιο  να το ελεγχω απο τα windows ετσι ωστε να αποκλεισω τα λινουξ αλλα οταν θελω να τα ξανα βαλω στο bootmenu... Μεχρι τωρα ειναι το easy bsd αλλα σταμματησε να δουλευει...

Δημοσ.

Όποτε θέλεις μπορείς να ξεκινήσεις με το livecd του ubuntu και να ξανά κάνεις ό,τι αλλαγή θέλεις.

Επίσης και με το κόλπο του shift στην αρχή μπορείς να ξανά μπεις στο μενού και να διαλέξεις ο ubuntu.

To easybcd γιατί δεν σου δουλεύει δηλαδή;;Βγάζει κάνα μήνυμα;;

Δημοσ.

Λοιπον σε αυτο το pc εχω win 7 32 bit και 4 gb ram για να βλεπει λοιπον τα 4 γιγα εβαλα ενα pach το pach δουλευει αλλα μολις βαζω το easy bsd να μπουταρει απο το pach δεν δουλευει... κανει σαν να μην του εχω δωσει εντολη... Οποτε και την εντολη να βαλω στο λινουξ παλι θα πρεπει να διαλεγω αν θα μπω στα κανονικα win η στα pachαρισμενα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...