Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καμμια.

Κοιτα για καμμια της προκοπης. :P

συμφωνω :-(  ποια θα μπορουσε να μου δωσει τα περισσοτερα σε far cry 3 cod md2;

Δημοσ.

Eπισης, ψαχνεις μονο για λυση με μονο gpu NVIDIA ή συμβιβαζεσαι και με AMD/ATI?

Εγω εχω μια Sapphire HD 6850 την οποια ομως θα την δωσω σε ενα φιλο, και θα παρω μια αντιστοιχη και πιο γρηγορη σε NVIDIA (είτε μια GTX 560 ειτε μια GTX 650Ti - ακομα δεν αποφασισα ποια, αλλα και το budget). Εχω τους δικους μου λογους για αυτην την μεταβαση, τους οποιους δεν θα αναφερω τωρα (έχω αναφερθει συνοπτικα σε σχετικα προσφατο μου post). Βεβαια εγω ειμαι σε ειδικη περιπτωση user/gamer, και ανηκω στην μειονοτητα των χρηστων. Για τους περισσοτερους χρηστες και η AMD/ATI και η NVIDIA ειναι μια χαρα.

Η γνωμη μου ειναι παντως οτι θα πρεπει απο AMD/ATI να παρεις μια καρτα με τουλαχιστο την Radeon HD 7770 gpu, ενω απο NVIDIA θα πρεπει να παρεις μια καρτα με τουλαχιστο την GTX 650Ti . (Αν θες να δεις ουσιαστικη διαφορα σε σχεση με την Radeon HD 5750 που εχεις τωρα).

Δημοσ.

Eπισης, ψαχνεις μονο για λυση με μονο gpu NVIDIA ή συμβιβαζεσαι και με ATI?

Εγω εχω μια Sapphire HD 6850 την οποια ομως θα την δωσω σε ενα φιλο, και θα παρω μια αντιστοιχη και πιο γρηγορη σε NVIDIA (είτε μια GTX 560 ειτε μια GTX 650Ti - ακομα δεν αποφασισα ποια, αλλα και το budget)

Η γνωμη μου ειναι παντως οτι θα πρεπει απο ATI να παρεις μια καρτα με τουλαχιστο την Radeon HD 7770 gpu, ενω απο NVIDIA θα πρεπει να παρεις μια καρτα με τουλαχιστο την GTX 650Ti . (Αν θες να δεις ουσιαστικη διαφορα σε σχεση με την Radeon HD 5750 που εχεις τωρα).

560 να πάρεις.

Δημοσ.

Καταρχήν αυτή που έχεις είναι καλύτερη έως πολύ καλύτερη και από τις δύο που κοιτάς. Δεύτερον, πόσα δίνεις? Μόνο καινούρια ή και μεταχειρισμένη σε ενδιαφέρει?

η 5750 τα παιξε,το budget ειναι μαξ 60-65 ΜΑΧ,καινουργια μονο 

Δημοσ.

Eπισης, ψαχνεις μονο για λυση με μονο gpu NVIDIA ή συμβιβαζεσαι και με ATI?

Εγω εχω μια Sapphire HD 6850 την οποια ομως θα την δωσω σε ενα φιλο, και θα παρω μια αντιστοιχη και πιο γρηγορη σε NVIDIA (είτε μια GTX 560 ειτε μια GTX 650Ti - ακομα δεν αποφασισα ποια, αλλα και το budget)

Η γνωμη μου ειναι παντως οτι θα πρεπει απο ATI να παρεις μια καρτα με τουλαχιστο την Radeon HD 7770 gpu, ενω απο NVIDIA θα πρεπει να παρεις μια καρτα με τουλαχιστο την GTX 650Ti . (Αν θες να δεις ουσιαστικη διαφορα σε σχεση με την Radeon HD 5750 που εχεις τωρα).

αφου τα παιξε η ατι θελω να δοκιμασω και nvidia, με τα 65 μαξ δεν πιστευω να παρω καλυτερη απτην 5750 τουλαχιστον να παρω μια καρτα οπου να δεχεται και λιγο overclock

Ξέχνα το. Μόνο μεταχειρισμένη στα λεφτά σου εκτός αν δεν σε πειράζει να πάρεις χειρότερη από αυτή που είχες. Και η μεταχειρισμένη που θα παρεις στα ίδια θα είναι περίπου.

μπαααα τις φοβαμαι τις μεταχιρισμενες

Δημοσ.

Τίποτα δεν θα καταφέρεις με το overclock σε αυτές τις κάρτες. Μια τρύπα στο νερό θα κάνεις, πετώντας μάλιστα τα ωραία σου λεφτά. Mείνε με την ενσωματωμένη και φτάσε στο κατοστάρικο. Με 100 θα πάρεις μια έλαχιστα καλύτερη καινούρια και μια πολύ καλύτερη σε μεταχειρισμένη.

Δημοσ.

+1 σε αυτό που λέει και ο Δεινόσαυρος. Εννοείται πως και κλοκ να έπαιρναν, εντελώς ανούσιο...

Φίλε μου να στοχεύεις σε μια 7750 ώστε να πάρεις και κάτι καλύτερο από αυτό που είχες. Αλλιώς όπως λέει και ο Δεινόσαυρος μεταχειρισμένο σε 5770/6770/5850/6850

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...