apple32 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δεν ξερω αν εχει γραφθει παλιοτερα,αλλα πηγα στο mediamarkt στο Ρεντη για να παρω το galaxy note το 1 και ενας της samsung μου ειπε πως υπαρχει μια εκπτωση που μετα την αγορα,τους ταχυδρομεις ενα χαρτι και σου δινουν 100€ και ετσι το note 2 βγαινει πιο φθηνα απο το ενα το οποιο και εχω παρει. Ετσι απο ~550€ το note2,το πηρα 450€ και βγηκε πιο φθηνα απο το ενα και μου εδωσαν ενα χαρτι με την εκπτωση.Νομιζω γινεται και αν το εχετε παρει παλιοτερα,γινεται αν πατε εδω www.samsung.com/gr/cashback/ και ακολουθησετε τις οδηγιες και το ταχυδρομησετε.Η προσφορα ισχυει εως 11/1/13.
overpower Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Αν λες για το note 1 16 gb βγαινει στα 380, το 32 ειναι στα 440. Ωστοσο στο skroutz το note 2 το βρισκεις απο 514 (-100 ευρω, 414). Αυτο με τα -100 ευρω ισχυει εδω και πολυ ακιρο και τελειωνει στις 11/1 για οποιον ενδιαφερεται. Btw ποσο το ειχε το note 1?
apple32 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Αυτο ισχυει μονο στo note 2 και πραγματι απο 514 πηγαινει 414 αλλα τα λεφτα θα κατατεθουν στον λογαριασμο σου οχι αμεσως (10 μερες λεει στο χαρτι). Εχε υποψιν σου πως τα πολυ φθηνα δεν ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας και μπορει να εχεις θεματα με την εγγυηση.Εγω το πηρα απο το mediamarkt γιατι ειναι ελληνικο.Αλλα σε καθε αντιπροσωπεια,πιστευω πως η εκπτωση παιζει παντου. Το note 1 που δεν πηρα το ενα το ειχε 464€ και ειχε μεινει μονο ενα κομματι μαυρο παρολο που στο site το ειχε 499€.
qwerty99 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Αυτο ισχυει μονο στo note 2 και πραγματι απο 514 πηγαινει 414 αλλα τα λεφτα θα κατατεθουν στον λογαριασμο σου οχι αμεσως (10 μερες λεει στο χαρτι). Στους όρους λέει να είναι από ελληνική αντιπροσωπεία, που ουσιαστικά αποκλείει τα φθηνά σκρουτζομάγαζα. Από Πλαίσιο, Public, και λοιπές μεγάλες γνωστές αλυσίδες ισχύει (ρωτήστε πρώτα για επιβεβαίωση). Τελική (χωρίς επιδοτήσεις) πάει περίπου στα 450 το φθηνότερο, και μπορεί κανείς να αφαιρέσει και την επιδότησή του αν έχει... 2
apple32 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Αυτο ισχυει μονο στo note 2 και πραγματι απο 514 πηγαινει 414 αλλα τα λεφτα θα κατατεθουν στον λογαριασμο σου οχι αμεσως (10 μερες λεει στο χαρτι). Στους όρους λέει να είναι από ελληνική αντιπροσωπεία, που ουσιαστικά αποκλείει τα φθηνά σκρουτζομάγαζα. Από Πλαίσιο, Public, και λοιπές μεγάλες γνωστές αλυσίδες ισχύει (ρωτήστε πρώτα για επιβεβαίωση). Τελική (χωρίς επιδοτήσεις) πάει περίπου στα 450 το φθηνότερο, και μπορεί κανείς να αφαιρέσει και την επιδότησή του αν έχει... Μπραβο που το διευκρινισες+1 1
ilion10 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά μπαίνω στο site της Samsung αλλα δεν γράφει κάτι αχετικό, σίγουρα ισχύει; Λέω να χτυπήσω το galaxy note 2. Sent from my iPhone using Insomnia
nfeel Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/468413-samsung-galaxy-note-2-450e/?hl=note2
ilion10 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Θα πάρω την Δευτέρα στην Samsung να το επιβεβαιώσω. Λέω να χτυπήσω το note 2 για δοκιμή, αν κ μεγάλο. Κ αν δεν μου κάνει πάω σε galaxy 3. Για galaxy 3 δεν ισχύει; Sent from my iPhone using Insomnia
nfeel Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Έχουν απαντηθεί όλα τα ερωτήματα στο άλλο νήμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα