manos08 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους.Χρειάζομε εναν νεο σκληρό δισκο.Το θέμα ειναι οτι η μητρική μου υποστηρίζει μονο sata2 ενώ οι περισσότερει και οικονομικότεροι σκληροι που κοιτάω υποστηρίζουν sata3.Η απορία μου ειναι η εξεις:Θα έχω θεμα μπουκαλιού εαν βαλλω ενα συνχρονο σκληρό?κι εαν όχι εχετε έχεται να μου προτείνεται ενα καλό κομάτι?(να μην ξεπερνα τα 100ευρο)Πληροφοριακά η μητρικη μου ειναι αυτή και η cpu μου ο intel core 2quad q9400. Ευχαρισώ
makfil Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Οι sata3 λειτουργούν σε μητρική sata2 αλλά με τις αντίστοιχες προδιαγραφές και όχι με εκείνες για τις οποίες έχουν φτιαχτεί.
panosem Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μετά από κάποια χρονια λογικα θα αλλαξεις το σετακι επεξ-μητρική. Τότε θα πάρεις μια που θα υποστηρίζει σατα3,άρα η αγορά σκληρού σατα3,θα ναι σαν επένδυση για το μέλλον. Θα σου πρότεινα να πας σε western digital black caviar λόγω του οτι εχουν 5χρονια εγγύηση,έναντι 2-3 των άλλων, και λόγω του οτι εχει καλύτερες επιδόσεις απο τους blue-green-red. Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις τουλάχιστον 1terra,ώστε να ξενοιασεις μια και έξω, δε μπορω να ποσταρω λινκ τωρα,αλλα Απ οτι θυμάμαι εχει γύρω στα 90-95€ αυτός που σου λέω. Sent from my iPhone using Insomnia
manos08 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 ευχαριστώ για τις γρηγορες απαντησεις.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Οι καλύτεροι σημερινοί σκληροί δίσκοι που είναι sata3, δεν ξεπερνούν καν την ταχύτητα του sata1, πόσο μάλλον του δύο. Μην σε απασχολεί αυτό. Ο δίσκος όχι μόνο θα είναι συμβατός αλλά θα λειτουργεί και στο 100% των δυνατοτήτων του. Δες αυτόν που είναι καλή και σχετικά οικονομική λύση: http://www.skroutz.gr/s/407421/Hitachi-HDS721010DLE630-Deskstar-7K1000-D-1TB.html
panosem Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 87,32€, κάνει αυτός που σου πρότεινα εγω. Τωρα αν θες να πας σε μια ποιο οικονομική λύση κερδίζοντας 15€, χάνοντας 2ετη εγγύησης πας στη λύση του Δεινο.. Sent from my iPhone using Insomnia 87,32€, κάνει αυτός που σου πρότεινα εγω. Τωρα αν θες να πας σε μια ποιο οικονομική λύση κερδίζοντας 15€, χάνοντας 2ετη εγγύησης πας στη λύση του Δεινο.. Εγω πάντως τα 15€ θα τα έδινα. Sent from my iPhone using Insomnia
gamer hd Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 o wd black κανει αρκετο θορυβο να το εχεισ υποψη οι hitachi δεν αγοραστηκαν απο τη wd?
manos08 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 τελικά θα προτημήσω western digital black caviar κυρίως λόγο εγγύισης. Σας ευχαριστώ ολους για την βοήθεια!!! 2
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Σωστός! Να θυμάσαι όμως ότι η εγγύηση αφορά τον δίσκο μόνο ως συσκευή. Δεν περιλαμβάνει τα δεδομένα σου. Άρα πάντα backup! 2
manos08 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Όσο αφορα το backup σκευτόμουνα,του χρονου μαλον,να αγοράσω κι εναν δευτερο και να τους βάλλω σε συστηχία raid1! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα