Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ INTERNET

Nick-K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello. Απο χθές έχω ένα σπαστικό πρόβλημα όταν συνδέομαι στο net. Οταν κάνω connect και πραγματοποιώ μία κλίση (με Windows 2000 Professional), απο τη στιγμή που θα γίνει η κλίση και οταν αρχίζει να τραβάει και να στέλνει δεδομένα, ο σκληρός δίσκος δουλεύει συνεχώς!!! Δοκίμασα να κατεβάσω ένα προγραμμα απο download manager και εκανε το ίδιο. Με το που έκανα pause το download, σταματούσε να κάνει έτσι ο σκληρός, με το που έκανα resume ξανάρχιζε!! Το ίδιο και όταν ανοίγει και μία σελίδα στον I.Explorer. Μόλις σταματάει να φορτώνει, σταματάει και ο σκληρός... Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει και γιατί το κάνει...

Please βοηθήστε!!

Thanks! :)

Δημοσ.

Το έπαθα και εγώ αυτό σε Windows 2003 και δεν ξέρω τι ακριβώς γινόταν... Ο Internet Explorer ήταν που τράβούσε τα resources αλλά γιατί μάλλον πρέπει να ρωτήσουμε τον Μπίλι......

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βρήκα τι έφταιγε.. Είχα εγκατεστημενο ενα προγραμματάκι: "My Vital Agent" ονομάζεται, το οποίο μου εμφάνιζε κάποια στατιστικά για το server που έκανα connect, πόσο ακριβώς κατέβαζα κλπ... Με το που το κλέινω, σταματάει να δουλεύει και ο σκληρός! Έπαθα πλάκα!! Δεν περίμενα να φταίει κάτι τέτοιο απο ένα απλό προγραμμα... Μαλλον δεν θα είναι συμβατό με τα Win 2000...

Anyway...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...