Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα, χρειαζομαι μια κανουργια καρτα γραφικων (VGA) για gaming κυριως που να κρατησει για καιρο (γυρω στα 130 ευρω) εχετε τπτ να προτεινετε ???

Δημοσ.

Μια γενική παρατήρηση επειδή αυτή η VGA φοριέται πολύ στις προτάσεις που κάνετε.

Πρόκειται για ΟΕΜ προϊόν το οποίο κατά 99% είναι refurbished. Προτού προβεί ο οποιοσδήποτε σε παραγγελία, στην θέση του εγώ θα διευκρίνιζα την εγγύηση που έχει, διότι σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως δεν ξεπερνούν τους 6 μήνες. Προσωπικά θα έδινα κάτι παραπάνω για μια 7850 και να έχω τα 2 (ή και 3) χρόνια εγγύησης...

Αν τελικά έχει 2 χρόνια εγγύησης, θα διευκρίνιζα ποιος μου την παρέχει αυτήν γιατί το Digital-Master σήμερα υπάρχει αύριο απλά δεν... (βλέπε Mr.Smith). Αν τελικά υπάρχει και κάποιος κατασκευαστής πίσω από αυτήν, then my bad....

Δημοσ.

Στο Ελλάντα? :shock:

Ποιος θα τους έλεγχε και θα τους ανάγκαζε? :devil:

Και την εγγύηση είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να αναφέρουν. Βλέπεις το DM να έχει σε κάποιο προϊόν του αποτυπωμένη στο site την εγγύηση?  :fear:

Απλά ξέρεις αν πάρεις Asus, Sapphire, MSI κ.ο.κ. αν μην τι άλλο θα έχεις να κάνεις με το RMA της ίδιας της εταιρίας.

• Like 1
Δημοσ.

Το site είναι μια χαρά, ίσα-ίσα που αρχίζω να το γουστάρω περισσότερο μετά από μερικές μαμακίες που έχει κάνει το VS. Και με τις δωρεάν μεταφορές πιστεύω θα σκίσει (ακούς VS?)

Σου είπα απλά να τους πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις τι εγγύηση έχει η συγκεκριμένη και με ποιο τρόπο (δικιά τους μόνο ή και από κάποιον κατασκευαστή).

Δημοσ.

Ρωτησαν συνforumites και τους ειπαν πως ΔΕΝ ειναι refurbished, και παρεχεται 1 χρονος εγγυησης απο το καταστημα. Αν όντως ειναι ετσι (γιατι μπορει να μεταφερω κατι λαθος) μου ακουγεται τιμια αγορα.

Δημοσ.

Σε σχεση με τις branded εχουν τουλαχιστον 20 με 30 ευρω διαφορα, βολευουν για φθηνες επιδόσεις. Απο το να αγορασεις μεταχειρισμενο προιον απο αγγελια παντως σιγουρα ειναι καλυτερο, εφόσον δεν περισσευουν χρηματα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...