Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι βρε η μητρική είναι πολύ καλή ! Την έχω είδη βαλει σε 3-4 περιτπώσεις ! Κόβει πολύ χρήμα από εκεί που δεν πρέπει και το ρίχνει αλλού, σε τέτοια budget .

Και κλοκάρει και sata III έχει και raid και e-sata και ότι ζητάει κανείς ! Είναι καλή σου λέω ! :-D  και με την τιμή που έχει (στο digital) είναι κελεπούρι ..

Σαν τροφοδοσία cpu είναι καλύτερη από 970 pro 3 κατά πολύ.

Για όσους θέλουν crossfire υπάρχει και η 870 extreme με 2X 8LANES στα 69€ από vision   . Και αυτή πολύ καλή. 

Γενικά η ASROCK με έχει εκπλήξει τον τελευταίο καιρό. 

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, το ξαναλέω ! Μακριά από φτηνές MSI και μερικές GIGA ...

Δημοσ.

Το τελος μ'αρεσε  :-D

δεν προλαβενουμε να πουμε και καμια κουβεντα παραπανω πευτεται  πανω μας λες και θα σας παρουμε το ψωμι

Δημοσ.

Ποιο ψωμί βρε ! Απ ότι έμαθα το AMD SYSTEM monitor πρέπει να τρέχει και σε intel !

Αν προλάβω θα τρέξω ένα από τα συστήματα που θα στήσω με 5-6-7 games μεταξύ 3570 και 8350 να δεις .

Θα τα τρέξω και με την ASROCK 870 EXTREME 3 και με την GIGABYTE 990FXA -UD7 να δείτε πως διαφορές δεν παίζουν.

Κάρτες έχω 4870, 2X 5870, 1X 6950 unlocked .

Δημοσ.

Ωραία τώρα πες τα παίρνω αυτά η μητρική-τροφοδοτικό θα κάτσει στο κουτί  τώρα έχω Asus P5B. Το κουτί είναι ένα  Turbo-X, μην πείτε γιατί τα υλικά μέσα τα διάλεξε το 2006 ένας ξάδερφος μου και έβαλε αυτό το κουτί γιατί ήταν φτηνό.

Δημοσ.

Ναι βρε θα κάτσει ! ΑΤΧ είναι η P5B που έχεις ATX είναι και η 870 icafe ! 

Το ίδιο ισχύει και για το τροφοδοτικό.

Ποιο κουτί turbo  και βάζουμε X έχεις ?

Δημοσ.

=_= είσαι γρήγορος... Ξέρεις κάτι αυτό:

1. Μου έκανε εντύπωση η ροή του αέρα 

2. Η ένδειξη της θερμοκρασίας 

Όλα τα Midi κουτιά θα τα παίρνουν αλλά έχεις πολύ καλύτερες επιλογές αν δώσεις 100 ευρώ για κουτί.

έχεις να προτείνεις κάτι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...