Ntinaras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 ειδηση θα ειναι οταν ερθει ενα κινητο το οποιο ολη η προσοψη θα ειναι οθονη χωρις πλαστικο πλαισιο. 1
Black Demis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 ειδηση θα ειναι οταν ερθει ενα κινητο το οποιο ολη η προσοψη θα ειναι οθονη χωρις πλαστικο πλαισιο. και άθραυστο γυαλί βεβαία γιατί αν το κινείτο δεν έχει καθόλου bezel θα σπάει η οθονη στο τσακ..... και βεβαια αν είναι χωρίς μπεζελ θήκη δεν θα μπορείς να βάλεις να προστατέψεις την οθονη έτσι αναγκαστικά ένα γυαλί που να αντέχει πολλαααααααααααα
khetzal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δεν αντεχω ν ακουω δικαιολογιες του στιλ "εε δεν καλυπτει τις 3D εφαρμογες αρα 4.5" ειναι μια χαρα" η "ολα τα high-end smartphones πρεπει να ειναι πανω απο 5" γιατι δεν εχει νοημα ο τετραπυρινος και η full hd οθονη"........ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 70-80% ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΛ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΜΝΜ!!! ναι οκ θες να εχεις και εφαρμογες για το οτιδιποτε και να μπαινεις στο internet serfarontas smooth χωρις κολληματα,ΑΛΛΑ δεν εχει νοημα να ειναι πανω απο 4' !!! δεν ειναι πρακτικο πως το λενε! εκτως αν εισαι κοπελα η εισαι συναιχεια με μια που εχει τσαντα μαζι τις και δεν το εχεις στην τσεπι σου...τι αλλο να πω ΦΤΑΝΕΙ !!
8elwADSL Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Ξεκίνησαν μεγάλα,μετά μίκρυναν και τώρα έγιναν ξανά τεράστια. Back to the roots!
logitech Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 κατι ξερανε οι κινεζοι που βαζανε τηλεοραση στα κινητα 1
samniotis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 εγώ πιστεύω ότι απλά προετοιμάζουν το έδαφος για τις foldable!
vizolover Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 ZTE είναι αυτό στην τσέπη σου, ή χαίρεσαι που με βλέπεις?
mihalakis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 έχει αναφερθεί άπειρες φορές αυτό σε ανάλογα θέματα. Κινητά ή ταμπλετόφωνα ή όπως αλλιώς θέλετε να τα πείτε, υπάρχουν πλέον για όλα τα βαλάντια και για όλα τα γούστα, από 2.8 ίντσες μέχρι 5.7. Ο καθένας επιλέγει με βάση τις ανάγκες και τα θέλω του. Και εγώ γελούσα με τις 4.3 ιντσες όταν ειχα 4 μέχρι που έπιασα τις 5.3 του note. Ναι, δεν είναι τέρας φορητότητας, και όλοι γελάνε ή απορούν με το που το βλέπουν (συνηθως λενε το κλασικο 'τι ειναι αυτο ρε, τι ταψι/δισκο/παντόφλα/παγκο/σουβερ κουβαλάς", μου κρύβει το φως του ήλιου όταν το βάζω στο αυτί μου, αλλά το να δουλευεις/σερφαρεις/γραφεις/διαβαζεις σε τετοια οθονη ειναι απόλαυση. Ο καθένας διαλέγει και παίρνει. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 όχι, θέλω το δικό μου μικρό να έιναι η ναυαρχίδα, πως αλλιώς θα πουλήσω μούρη?!
kostas_dr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Ωραίες είναι οι μεγάλες οθόνες, αλλά πρέπει να βγαίνουν και μπαταρίες με κάποια αξιοπρεπή αυτονομία. 3000mAh είναι ένα καλό πρώτο βήμα.
disqualified Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 έχει αναφερθεί άπειρες φορές αυτό σε ανάλογα θέματα. Κινητά ή ταμπλετόφωνα ή όπως αλλιώς θέλετε να τα πείτε, υπάρχουν πλέον για όλα τα βαλάντια και για όλα τα γούστα, από 2.8 ίντσες μέχρι 5.7. Ο καθένας επιλέγει με βάση τις ανάγκες και τα θέλω του. Και εγώ γελούσα με τις 4.3 ιντσες όταν ειχα 4 μέχρι που έπιασα τις 5.3 του note. Ναι, δεν είναι τέρας φορητότητας, και όλοι γελάνε ή απορούν με το που το βλέπουν (συνηθως λενε το κλασικο 'τι ειναι αυτο ρε, τι ταψι/δισκο/παντόφλα/παγκο/σουβερ κουβαλάς", μου κρύβει το φως του ήλιου όταν το βάζω στο αυτί μου, αλλά το να δουλευεις/σερφαρεις/γραφεις/διαβαζεις σε τετοια οθονη ειναι απόλαυση. Ο καθένας διαλέγει και παίρνει. οπως εχω γραψει ξανα ενα κινητο αποδεικνυεται ανεπαρκες για τετοια χρηση γιατι η κυρια χρηση του ειναι να ειναι κινητο και να εχει "καποια" αυτονομια. Αρα για τετοια χρηση ενα tablet 7-8 ιντσων ειναι πολυ καλυτερο. Εχει μεγαλυτερη οθονη μεγαλυτερη αυτονομια, ναι θα κουβαλας 2 συσκευες αλλα ενα galaxy note δεν ειναι για ολη την ωρα και θα εχεις ολη την ωρα το μυαλο σου στην μπαταρια. Αρα και τη δουλεια σου κανεις καλυτερα και εχεις μια καποια αυτονομια στο κινητο σου. Προφανως εισαι χαρουμενος με τη συσκευη σου και καλα κανεις αλλα για μενα μια τετοια συσκευη κρινεται ανεπαρκης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα