Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το belkin n wireless..Το ειχα για καποιους μηνες στην Αθηνα....Τωρα ειναι 1 μηνας περιπου π τ εφερα σε νησι...Tο προβλημα μου ειναι οτι κανεις αναζητηση για check in sto facebook και μου βγάζει την διέυθηνση της αθηνας....ε[ισης στο messenger απο κινητο πάλι βγαζει διευθηνση Αθηνας...Εχω κανει reset sto ρουτερ...Δοκίμασα κ καποια άλλα κινητά και πάλι το ίδιο..Κάποια λύση απο κάποιον??

Δημοσ.

Εχω το belkin n wireless..Το ειχα για καποιους μηνες στην Αθηνα....Τωρα ειναι 6 μηνες περιπου που το εφερα σε νησι..Σε οποιαδήποτε εφαρμογή είτε σε κινητό είτε σε υπολογιστή (καιρός,χάρτες gps κτλ) βγάζει στίγμα Αθήνας. (τουλ το κινητό οταν ανοιγω το gps βρίσκει τη νεα αλλά μονο για εκέινη την ωρα και μόνο στο κινητό).Σε αναζητηση για check in sto facebook και μου βγάζει την διέυθηνση της αθηνας....Εχω κανει reset sto ρουτερ.....Κάποια λύση απο κάποιον??

Εχω το belkin n wireless..Το ειχα για καποιους μηνες στην Αθηνα....Τωρα ειναι 6 μηνες περιπου που το εφερα σε νησι..Σε οποιαδήποτε εφαρμογή είτε σε κινητό είτε σε υπολογιστή (καιρός,χάρτες gps κτλ) βγάζει στίγμα Αθήνας. (τουλ το κινητό οταν ανοιγω το gps βρίσκει τη νεα αλλά μονο για εκέινη την ωρα και μόνο στο κινητό).Σε αναζητηση για check in sto facebook και μου βγάζει την διέυθηνση της αθηνας....Εχω κανει reset sto ρουτερ.....Κάποια λύση απο κάποιον??

sorru lathos copy paste ekana sto prwto mhnyma

την τοποθεσια στο facebook την αλλαξες απο την αθηνα στο νησι που εισαι τωρα? ρουτερ με gps δεν παζει να υπαρχει...

otan mpaineis me tablet pou den exei gps sou vgazei mesw wi-fi pou eisai konta peripou!

Δημοσ.

Όπως είπε και ο Demian, δεν υπάρχει router με GSP (εκτός πια κι αν έχεις κάνει καμιά τρελή καστομιά). Τρεις τρόποι υπάρχουν για να ξέρει το FB τη τοποθεσία σου:

1. Το δηλώνεις χειροκίνητα
  2. Βρίσκει την ip διεύθυνσή σου και βλέπει που περίπου έχει δωθεί αυτή
  3. Χρησιμοποιεί το GPS του κινητού σου

Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς εννοείς με το "κάνω αναζήτηση για checkin", αλλά σα πρώτη λύση θα έσβηνα το ιστορικό του browser - το ρούτερ δεν έχει καμία απολύτως σχέση. Στο δε κινητό πολύ πιθανό να έχεις ορίσει χειροκίνητα τη τοποθεσία σου, οπότε και θα πρέπει να την αλλάξεις

Δημοσ.

Όπως είπε και ο Demian, δεν υπάρχει router με GSP (εκτός πια κι αν έχεις κάνει καμιά τρελή καστομιά). Τρεις τρόποι υπάρχουν για να ξέρει το FB τη τοποθεσία σου:

1. Το δηλώνεις χειροκίνητα
  2. Βρίσκει την ip διεύθυνσή σου και βλέπει που περίπου έχει δωθεί αυτή
  3. Χρησιμοποιεί το GPS του κινητού σου

Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς εννοείς με το "κάνω αναζήτηση για checkin", αλλά σα πρώτη λύση θα έσβηνα το ιστορικό του browser - το ρούτερ δεν έχει καμία απολύτως σχέση. Στο δε κινητό πολύ πιθανό να έχεις ορίσει χειροκίνητα τη τοποθεσία σου, οπότε και θα πρέπει να την αλλάξεις

Από τη εφαρμογή του fb στο κινητο πας κοινοποιηση παρουσιας και σου βγάζει τα κοντινά... εμένα μου βγαζει της παλιά διεύθθηνσης τα κοντινα..αν νοιξω το gps ola ok. Όμως οταν μπαίνω με tablet που δεν εχει gps δεν ειναι οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...