Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να κάνω video streaming στο PS3 με το ps3mediaserver. Έχω 1000άρι switch, cat6 ethernet καλώδια και έχω κουμπώσει PC και PS3 πάνω στο switch. Το πρόγραμμα συνδέεται κανονικά με την κονσόλα μέσα από το μενού της οποίας βλέπω κανονικά το φάκελο που έχω ορίσει. Δοκιμάζω να παίξω μια ταινία 720p αλλά ότι επιλογές και να βάλω στο ps3mediaserver μετά από ένα λεπτό περίπου αρχίζει τα κολλήματα μέχρι που σταματάει να παίζει τελείως.

Το ίδιο πρόβλημα εμφανίζεται και όταν πάω να κάνω streaming στην TV. Δοκίμασα να stream-άρω και με το VLC αλλά συνεχώς μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να ανοίξει τη θύρα στην IP που του δίνω (εννοείται ότι το έχω στα exceptions του firewall).

Καμία βοήθεια για να καταφέρω να βλέπω HD ταινίες στο PS3 ή την τηλεόραση μέσω του δικτύου μου;

Δημοσ.

ότι επιλογές και να βάλω στο ps3mediaserver μετά από ένα λεπτό περίπου αρχίζει τα κολλήματα μέχρι που σταματάει να παίζει τελείως.

εδώ εννοείς τις επιλογές στο transcoding? η αλήθεια ειναι οτι το είχα σετάρει και έπαιζε με την μία (όχι όμως HD) χωρίς πρόβλημα... απλα δεν διαλέγεις το αρχείο όπως είναι, διαλέγεις το transcoded (το οποίο στο μετατρέπει εκείνη την ώρα στην κατάλληλη μορφή)

Δημοσ.

εδώ εννοείς τις επιλογές στο transcoding? η αλήθεια ειναι οτι το είχα σετάρει και έπαιζε με την μία (όχι όμως HD) χωρίς πρόβλημα... απλα δεν διαλέγεις το αρχείο όπως είναι, διαλέγεις το transcoded (το οποίο στο μετατρέπει εκείνη την ώρα στην κατάλληλη μορφή)

Ναι και στόχος είναι να παίζει HD σε lossless quality, αλλά πάντα μετά από λίγο αρχίζει τα κοψίματα μέχρι που κολλάει τελείως. Ο υπολογιστής είναι i5 με 8gb RAM.

Δημοσ.

σε lossless quality σχετικά με ένα blu ray (40gb) ας πούμε η σε μια ήδη κωδικοποιημένη ταινία τύπου 4-5gb?

στο PS3 νομίζω με το τρίγωνο διαλέγεις την transcoded. αυτο πατάς να φανταστώ ε?

αν δεν βρείς λύση μπορώ να το σετάρω ξανά και να δοκιμάσουμε. αλλα δεν έχω 1000αρι switch οπότε δεν ξέρω πόσο θα βοηθήσει :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...