kathetos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Καλημέρα προσπαθώ να κανω upgrade πάνω σε windows 7 και μου βγάζει εκτός τα προγράμματα που δεν ειναι συμβατά οτι οτι κάποιο πρόβλημα υπαρχει καμία βοήθεια δεν θέλω να κανω καθαρή εγκατάσταση γιατι υπάρχουν παρά πολλα προγράμματα και εφαρμογές στα 7..σημείωση και απο boot και μεσα απο το περιβάλλον των 7 μου βγάζει το ίδιο...
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Αν είναι ασύμβατα δεν θα λειτουργούν με τα 8 οπότε αν θέλεις τα προγράμματα λειτουργικά μείνε στα 7 μέχρι να βγει κάποιο update γι'αυτα. Αν πάλι δεν θέλεις αυτά τα προγράμματα κανε απεγκατάσταση όσο είσαι στα 7..
z4rx07 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Καλημέρα προσπαθώ να κανω upgrade πάνω σε windows 7 και μου βγάζει εκτός τα προγράμματα που δεν ειναι συμβατά οτι οτι κάποιο πρόβλημα υπαρχει καμία βοήθεια δεν θέλω να κανω καθαρή εγκατάσταση γιατι υπάρχουν παρά πολλα προγράμματα και εφαρμογές στα 7..σημείωση και απο boot και μεσα απο το περιβάλλον των 7 μου βγάζει το ίδιο... Τί μήνυμα βγάζει εκτός από την συμβατότητα των προγραμμάτων; 1
kathetos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Απο βοοτ μου βγάζει αυτο το μήνυμα..ο υπολογιστής ξεκίνησε χρησιμοποιώντας τα μεσα εγκατάστασης των windows.αφαιρεστε τα μ εγκατάστασης και επανεκκινηστε τον υπολογιστη σας ετσι ώστε τα windows να ξεκινήσουνε κανονικά.στη συνεχειαβτοποθετηστε τα μεσα εγκατάστασης και επανακκινηστε την αναβάθμιση..σε λίγο θα σου γράψω τι βγάζει μεσα απο τα 7 οταν πάω να κανω upgrade..ευχαριστω για την βοήθεια.. Τα windows δεν θα εγατασταθουν αν δεν επιλυθούν αυτά τα θέματα επιλύσουμε κάθε θέμα και μετα ξεκινηστε ξανά την εγκατάσταση.απο κάτω γράφει Ενα σφάλμα δεν επέτρεψε την ολοκληρωση ενός απαραίτητου ελέγχου συμβατοτητας.ακυρωστεωτην εγκατάσταση και δοκιμάστε ξανά να εκτελεσετε την αναβάθμιση. Και πιο κάτω βγάζει δυο προγράμματα που δεν ειναι συμβατά αν και δεν ειναι το πρόβλημα εκει και αν τα βγάλω..
NIKOsVAIO Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Απο βοοτ μου βγάζει αυτο το μήνυμα..ο υπολογιστής ξεκίνησε χρησιμοποιώντας τα μεσα εγκατάστασης των windows.αφαιρεστε τα μ εγκατάστασης και επανεκκινηστε τον υπολογιστη σας ετσι ώστε τα windows να ξεκινήσουνε κανονικά.στη συνεχειαβτοποθετηστε τα μεσα εγκατάστασης και επανακκινηστε την αναβάθμιση..σε λίγο θα σου γράψω τι βγάζει μεσα απο τα 7 οταν πάω να κανω upgrade..ευχαριστω για την βοήθεια.. Τα windows δεν θα εγατασταθουν αν δεν επιλυθούν αυτά τα θέματα επιλύσουμε κάθε θέμα και μετα ξεκινηστε ξανά την εγκατάσταση.απο κάτω γράφει Ενα σφάλμα δεν επέτρεψε την ολοκληρωση ενός απαραίτητου ελέγχου συμβατοτητας.ακυρωστεωτην εγκατάσταση και δοκιμάστε ξανά να εκτελεσετε την αναβάθμιση. Και πιο κάτω βγάζει δυο προγράμματα που δεν ειναι συμβατά αν και δεν ειναι το πρόβλημα εκει και αν τα βγάλω.. Παιδια εχω το ιδιο προβλημα. Εχω κι εγω αυτο το μυνημα στο boot και απλα δεν αναβαθμιζονται. Ειναι το μοναδικο μερος εδω που το βρηκα να αναφερεται αυτο το θεμα. Δεν υπαρχει πουθενα αλλου καποιος με αυτο το προβλημα. Καμια ιδεα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα