tigergreg Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δεν υπαρχει φιλε μου απλα. Για ναμαι ενταξει και να μην ειμαι κακεντρεχης και προκατειλημενος αφησα τα στοιχεια μου στην κοπελα στο τηλεφωνικο κεντρο πριν 10 λεπτα οπου μου ειπαν οτι θα μ ενημερωσουν την δευτερα. Οψομεθα λοιπον. Μήπως το έχουν αφαιρέσει από το φυλλάδιο; http://www.makro.gr/makro-mail/data/1/common/common_1.pdf Πάντως έχει συμβεί και άλλες φορές να είναι ασυνεπείς για 1-2 μέρες στην παραλαβή. Το έχω πάθει και εγώ και είναι ταλαιπωρία να πηγαίνεις άδικα... Ήταν κακή ενημέρωση και από την πλευρά της υπαλλήλου. Μίλησες με το τμήμα υποδοχής ή με το συγκεκριμένο τμήμα που πουλάει ηλ. συσκευές; Εχεις αναρτησει λαθος φυλλαδιο. Αυτο ειναι για το τμημα τροφιμων κλπ Το σωστο ειναι εξοπλισμος γραφειου. http://www.makro.gr/makro-mail/data/1/office/office_1.pdf
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Να πούμε εδώ ότι οι τιμές Makro είναι χωρίς ΦΠΑ άρα η τελική τιμή είναι 294
The_Judas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 οκ, είναι πολύ δυνατό και με 3 χρόνια εγγύηση! Δεν το έχω δει από κοντά αλλά συνήθως η σειρά thinkpad έχει καλή ποιότητα κατασκευής.
tigergreg Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Να πούμε εδώ ότι οι τιμές Makro είναι χωρίς ΦΠΑ άρα η τελική τιμή είναι 294 Ναι το εγραψα στο αρχικο ποστ. οκ, είναι πολύ δυνατό και με 3 χρόνια εγγύηση! Δεν το έχω δει από κοντά αλλά συνήθως η σειρά thinkpad έχει καλή ποιότητα κατασκευής. Ετσι ακριβως.
morfeas-dsl- Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Ειναι για επαγγελματιες και πρεπει να κανης εγγραφη και να μπεις με καρτα. παω πασο λοιπον αν ειναι τακτικη για επαγγελματιες κατι τετοιο!
Luxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Το ΜΑΚΡΟ απευθυνεται μονο σε επαγγελματιες ή στον καθενα; Εαν παω εγω, θα με αφησου να μπω;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Το ΜΑΚΡΟ απευθυνεται μονο σε επαγγελματιες ή στον καθενα; Εαν παω εγω, θα με αφησου να μπω; Οχι, δεν θα σε αφήσουν. Πρέπει να έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ (ατομική επιχείρηση ή ελεύθερος επαγγελματίας) ή να εκπροσωπείς εταιρεία.
Lucifer Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Για την ακρίβεια, να μπεις θα σε αφήσουν, να βγεις με ψώνια δε θα σε αφήσουν. Στο ταμείο ζητάνε την κάρτα.
arxaggelos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Αυτό με το φοιτητικό πάσο που έχει αναφερθεί ότι ισχύει για αγορές, παίζει;
Lucifer Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δεν ισχύει απ' όσο ξέρω, τουλάχιστον στο Μάκρο Παλλήνης.
Adon1s Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Για αυτό νάναι καλά οι γνωστοί και οι φίλοι με ΑΦΜ επαγγελματικό που πάμε μαζί και σηκώνουμε το μαγαζί ( που λέει ο λόγος ) .
DrLo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Για την ακρίβεια, να μπεις θα σε αφήσουν, να βγεις με ψώνια δε θα σε αφήσουν. Στο ταμείο ζητάνε την κάρτα. Στο ΜΑΚΡΟ στον κιφησό πάντως την ζητάνε και στην είσοδο. BTW , δεν μπαίνουν παιδιά
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 το λαπτοπακι τα αξιζει τα λεφτακια του τι λετε ; για κατεβαστήρι αξίζει..
Luxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μπορω να παω με την καρτα ενος φιλου μου; Ή πανω στη καρτα υπαρχουν στοιχεια και φωτογραφια;
green gordon Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Ανετα πας με καρτα αλλου εχω παει δεκαδες φορες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα