Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν  υπαρχει   φιλε   μου   απλα.

Για   ναμαι   ενταξει   και   να   μην   ειμαι   κακεντρεχης   και   προκατειλημενος   αφησα   τα   στοιχεια   μου   στην   κοπελα   στο  τηλεφωνικο  κεντρο   πριν   10  λεπτα    οπου   μου  ειπαν   οτι  θα   μ  ενημερωσουν   την  δευτερα.

Οψομεθα   λοιπον.

Μήπως το έχουν αφαιρέσει από το φυλλάδιο;

http://www.makro.gr/makro-mail/data/1/common/common_1.pdf

Πάντως έχει συμβεί και άλλες φορές να είναι ασυνεπείς για 1-2 μέρες στην παραλαβή. Το έχω πάθει και εγώ και είναι ταλαιπωρία να πηγαίνεις άδικα...

Ήταν κακή ενημέρωση και από την πλευρά της υπαλλήλου. Μίλησες με το τμήμα υποδοχής ή με το συγκεκριμένο τμήμα που πουλάει ηλ. συσκευές;

Εχεις   αναρτησει   λαθος   φυλλαδιο.

Αυτο   ειναι   για   το  τμημα   τροφιμων  κλπ

Το   σωστο   ειναι   εξοπλισμος   γραφειου.

http://www.makro.gr/makro-mail/data/1/office/office_1.pdf

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οκ, είναι πολύ δυνατό και με 3 χρόνια εγγύηση!

Δεν το έχω δει από κοντά αλλά συνήθως η σειρά thinkpad έχει καλή ποιότητα κατασκευής.

Δημοσ.

Να πούμε εδώ ότι οι τιμές Makro είναι χωρίς ΦΠΑ άρα η τελική τιμή είναι 294

Ναι   το  εγραψα  στο  αρχικο   ποστ.

οκ, είναι πολύ δυνατό και με 3 χρόνια εγγύηση!

Δεν το έχω δει από κοντά αλλά συνήθως η σειρά thinkpad έχει καλή ποιότητα κατασκευής.

Ετσι   ακριβως.

Δημοσ.

Ειναι   για   επαγγελματιες  και   πρεπει  να   κανης   εγγραφη  και  να  μπεις   με   καρτα.

παω πασο λοιπον αν ειναι τακτικη για επαγγελματιες κατι τετοιο!

Δημοσ.

Το ΜΑΚΡΟ απευθυνεται μονο σε επαγγελματιες ή στον καθενα; Εαν παω εγω, θα με αφησου να μπω;

• Super Moderators
Δημοσ.

Το ΜΑΚΡΟ απευθυνεται μονο σε επαγγελματιες ή στον καθενα; Εαν παω εγω, θα με αφησου να μπω;

Οχι, δεν θα σε αφήσουν. Πρέπει να έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ (ατομική επιχείρηση ή ελεύθερος επαγγελματίας) ή να εκπροσωπείς εταιρεία.

Δημοσ.

Για αυτό νάναι καλά οι γνωστοί και οι φίλοι με ΑΦΜ επαγγελματικό που πάμε μαζί και σηκώνουμε το μαγαζί ( που λέει ο λόγος ) .

Δημοσ.

Για την ακρίβεια, να μπεις θα σε αφήσουν, να βγεις με ψώνια δε θα σε αφήσουν. Στο ταμείο ζητάνε την κάρτα.

Στο ΜΑΚΡΟ στον κιφησό πάντως την ζητάνε και στην είσοδο.

BTW , δεν μπαίνουν παιδιά

Δημοσ.

Μπορω να παω με την καρτα ενος φιλου μου; Ή πανω στη καρτα υπαρχουν στοιχεια και φωτογραφια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...