Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά θα τρελαθούμε στο 2013 είμαστε ποια HTML :shifty:  ??

Γιατί πχ να μην μπορούν όλα τα μέλη να κάνουν και Registration ??

Δηλαδή κάθε φορά που θα θέλει να αλλάξει στο

κάτι πρέπει να αλλάζει και το html αρχεία ??

Θα προσφέρει κάτι αυτό το registration, ή θα το βάλουμε απλά για να υπάρχει, ώστε να κάνουμε πιο περίπλοκη τη σελίδα;

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά θα τρελαθούμε στο 2013 είμαστε ποια HTML :shifty:  ??

Γιατί πχ να μην μπορούν όλα τα μέλη να κάνουν και Registration ??

Δηλαδή κάθε φορά που θα θέλει να αλλάξει στο

κάτι πρέπει να αλλάζει και το html αρχεία ??

Ακόμα και στα δυναμικά site όπως joomla, drupal, wordpress αυτό που βλέπεις στον browser σου είναι κατα κανόνα html και javascript, τώρα το αν παράγονται δυναμικά είναι άλλη υπόθεση. Μέσα στο 2012 βγήκε και η HTML5!

1+ wordpress είναι για μένα πλέον το ποίο user-friendly cms και ξεκάθαρα πιο καθαρογραμμένο από το Joomla. Η βασική του χρήση είναι για blog αλλά φτιάχνεις εξίσου ευκολα website που δε μοιάζουν καθόλου με blog, θα βρείς πολλά template και plugins.  

Δημοσ.

δεν νομίζω να είπε κανένας πως δεν είναι καλή η html 5 γιατί πάντα στο καλύτερο προσπαθούνε όλοι και εννοείτε κάτι πιο εύκολο η html είναι η βασική γλώσσα για ένα web site η blog και εκτος την html ακολουθούν και άλλες γλώσσες που είναι πιο συγκεκριμένες σε αυτό που κάνουν! έγινα κουραστικός ok!

Δημοσ.

ok παιδια θα φτιάξω το site μεσω του wordpress.είχα φτιάξει παλιοτερα ένα blog με το wordpress και ξέρω κάποια πράγματα.

τώρα.πρέπει να πάω απο το wordpress.com ή απο το wordpress.org?

Δημοσ.

ok παιδια θα φτιάξω το site μεσω του wordpress.είχα φτιάξει παλιοτερα ένα blog με το wordpress και ξέρω κάποια πράγματα.

τώρα.πρέπει να πάω απο το wordpress.com ή απο το wordpress.org?

wordpress.org

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά ξέρω πως να φτιάξω website με το wordpress απλά αν θέλω να φτιάξω ένα website για το πουλήσω μετά σε κάποιον μεσω e-lance.com,δλδ να πουλάω την δουλειά μου μεσω e-lance.com 

Τι πρέπει να κάνω?

Εννοώ το site του το φτιάχνω στο δικό μου PC offline και μετά πως το μεταφέρω στο δικο του Pc?H δεν χρειάζεται?

Επισης πότε χρειάζεται να έχω ή να έχει server?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...