Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχθες προσπαθουσα να συνδεθω με ενα android κινητο στο router των γονιων μου και δε γινοταν. Οταν εβγαλα την προστασια, συνδεθηκε.

Σημερα προσπαθω να συνδεθω με το λαπτοπ μου στο router της φιλης μου και παλι το ιδιο ( το κινητο συνδεοταν, και το λαπτοπ επισης εχθες με το πρωτο ρουτερ ), οποτε και εβγαλα παλι την προστασια απο το δικτυο. 

Διαβασα στο ιντερνετ οτι ισως οφειλεται σε παλιους drivers της wireless καρτας, αλλα δε παιζει κατι τετοιο, παλια συνδεοταν παντου, και επισης τι ακριβως γινεται με το κινητο; Πιστευω οτι κατι παιζει με τις ρυθμισεις του ρουτερ, αλλα δε ξερω τι ακριβως...

Καποιος μου ειχε πει οτι το καθε ρουτερ μπορει να δεχθει να συνδεονται μαζι του ταυτοχρονα ( ή γενικα, στο συνολο ) μεχρι καποιος αριθμος συσκευων. Ισχυει κατι τετοιο;

Δημοσ.

Θελω να πιστευω οτι ηταν συμπτωματικη η μη συνδεση android -> router A και laptop -> router B.

Δεν βλεπω πως μπορουν να συνδεθουν αυτα τα δυο.

Οσο για τον αριθμο των συσκευων... αναλογα το router, δεχεται και τον αναλογο αριθμο ταυτοχρονων συνδεσεων.

Πες μοντελα μηπως βρουμε την πληροφορια στο google...

Δημοσ.

Το πρωτο ρουτερ ειναι το κλασσικο της forthnet και το δευτερο το καινουριο του ΟΤΕ, zte αν δε κανω λαθος.

Δε συνδεονται, αλλα μου εκανε εντυπωση που εγινε το ιδιο ακριβως πραγμα 2 φορες μεσα σε 2 ημερες, ενω δε μου εχει ξανατυχει ποτε..

Δημοσ.

μαλλον ετυχε.β.ο αριθμος των wireless συσκευων που μπορουν να συνδεθουν ειναι αρκετα μεγαλος για να τον φτασεις.δηλαδη ειναι παντα διψηφιος και πανω.

κατα τα αλλα οι κλασσικες δοκιμες ειναι αλλαγη καναλι στο ρουτερ ,πιο νεους drivers στην καρτα δικτυου,νεο firmware στο ρουτερ,αλλαγη τυπου κλειδωματος στο ρουτερ πχ απο wpa2 σε wpa για δοκιμη.ασυμβατοτητες συνηθως υπαρχουν και για αυτο θα δεις οτι πολλες φορες με σκοπο να αντιμετωπισει καποιος εστω και το 1 στα 100 λαπτοπ που δεν θα παιζει στο wireless για αυτο σε πολλα hot spot που τα φτιαχνει μια εταιρεια δεν μπαινει κωδικος αλλα καποιος radius server ωστε το δικτυο να ειναι και ξεκλειδωτο.βεβαια δεν ειναι μονο αυτος ο λογος αλλα και αλλοι λογοι οπως το να παιρνει ο πελατης καρτες κτλ.

Δημοσ.

και με το κινητο μπορει να παιξει ασυμβατοτητα απλα στοκινητο περα απο Update το software δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο.ναι τωρα αναλογως το θεμα μπορει καποιος να δοκιμασει να συνδεθει με wps αν δεν συνδεεται κανονικα ή υπαρχει και περιπτωση να κλεισει καποιος το wps και να παιξει μετα κανονικα.η αλλες συσκευες πχ κατι Thomson σε κατι windows 7 τρωνε καποιες φορες κολλημα με wpa και δεν παιζουν ενω αμα μπεις με Pin μπαινει κανονικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...