Προς το περιεχόμενο

Αγορα Macbook pro 15.4 retina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν διαθέτεις την υπομονή να βολευτείς για κανένα 6μηνο με κάποιο Macbook Air/Pro 2011-2012 , θα σου έλεγα να περιμένεις την καινούργια γενιά Macbook Retina με haswell επεξεργαστές, όπου θα υπάρχουν πολλές καινοτομίες και βελτιώσεις σε επίπεδο hardware.

Λες να αργήσουν 6 μήνες; Γιατί συνήθως τα MacBook ανανεώνονται προτού κλείσει ο χρόνος. Για άνοιξη δεν έχουμε ελπίδες;

Προσωπικά θα αγοράσω το καλοκαίρι, αλλά αν κυκλοφορήσουν τέλος Ιουνίου, μέχρι να υπάρξει και διαθεσιμότητα, πήγαμε Σεπτέμβρη.

Δημοσ.

Αν πέσεις στο κανάλι να έχεις το τελευταίο απ' ότι βγάζουν και να περιμένεις, είναι παιχνίδι χωρίς τέλος. Και ποιος υπογράφει ότι τα καινούρια δεν θα έχουν παιδικές ασθένειες.
Είχε γίνει αυτό με την οθόνη, ok.

Εγώ δεν είχα την υπομονή να περιμένω για νέους iMac και τελικά πήρα αυτόν της υπογραφής μου. Ευτυχώς που έκανα αυτήν την κίνηση γιατί οι τιμές των νέων είναι σε αστρονομικά ποσά.

Δημοσ.

Λες να αργήσουν 6 μήνες; Γιατί συνήθως τα MacBook ανανεώνονται προτού κλείσει ο χρόνος. Για άνοιξη δεν έχουμε ελπίδες;

Προσωπικά θα αγοράσω το καλοκαίρι, αλλά αν κυκλοφορήσουν τέλος Ιουνίου, μέχρι να υπάρξει και διαθεσιμότητα, πήγαμε Σεπτέμβρη.

intel-haswell-καταφθάνουν-στις-2-ιουνίου-του-2013

Δημοσ.

Λιγάκι δύσκολο λόγω των καθυστερήσεων στην παραγωγή των Haswell από την Intel (πήγαν ένα 6μηνο πίσω από ότι υπολογίζονταν αρχικά). Θεωρητικά πάντως τα Macbook θα είναι από τα πρώτα μηχανήματα που θα ενσωματώσουν τους καινούργιους επεξεργαστές της Intel.

Αν πέσεις στο κανάλι να έχεις το τελευταίο απ' ότι βγάζουν και να περιμένεις, είναι παιχνίδι χωρίς τέλος. Και ποιος υπογράφει ότι τα καινούρια δεν θα έχουν παιδικές ασθένειες.

Είχε γίνει αυτό με την οθόνη, ok.

Εγώ δεν είχα την υπομονή να περιμένω για νέους iMac και τελικά πήρα αυτόν της υπογραφής μου. Ευτυχώς που έκανα αυτήν την κίνηση γιατί οι τιμές των νέων είναι σε αστρονομικά ποσά.

Εν μέρη έχεις δίκιο, αλλά μην ξεχνάς ότι ο άνθρωπος θέλει έναν υπολογιστή που θα τον καλύψει για τα επόμενα 5-6 χρόνια. Είναι κρίμα να μην περιμένει για μια τόσο σημαντική αλλαγή, καθώς δεν μιλάμε για μια απλή διαφοροποίηση στην συχνότητα του επεξεργαστή ή μια βελτίωση στην GPU, αλλά για ένα εντελώς καινούργιο chipset, μια εντελώς νέα τεχνολογία που εκτός από τεράστια διαφορά στην επεξεργαστική ισχύ, υπόσχεται και τεράστια αυτονομία.

• Like 2
Δημοσ.

Λιγάκι δύσκολο λόγω των καθυστερήσεων στην παραγωγή των Haswell από την Intel (πήγαν ένα 6μηνο πίσω από ότι υπολογίζονταν αρχικά). Θεωρητικά πάντως τα Macbook θα είναι από τα πρώτα μηχανήματα που θα ενσωματώσουν τους καινούργιους επεξεργαστές της Intel.

Δεν είναι, όμως, πιθανότερο αυτό να συμβεί τον Οκτώβριο;

Δημοσ.

Δεν είναι, όμως, πιθανότερο αυτό να συμβεί τον Οκτώβριο;

Αν θυμάμαι καλά τα πρώτα MACBOOK RETINA κυκλοφόρησαν τις πρώτες μέρες του Ιουνίου, οπότε είναι ευκαιρία για γενέθλια και αναβάθμιση τον Ιούνιο του 2013. Έχουμε καιρό μέχρι τότε...

Δημοσ.

Πάντως και εγώ πιστεύω ότι γύρω στις 20 Ιουνίου θα γίνει το ετήσιο event όπου και θα ανακοινωθούν τα καινούργια...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από περιέργεια μιας και είμαι κάτοχος του τωρινού Retina .. Για τι διαφορά απόδοσης μιλάμε ;; :P

Προφανώς και δεν ξέρουμε ακόμη αλλα ακούγεται ότι θα υπάρχει πολυ μεγάλη διάφορα ειδικά στην ενσωματωμένη κάρτα γραφικων και την αυτονομια. Σίγουρα θα έχουμε καλύτερες θερμοκρασίες λογω χαμηλοτερης καταναλωσης και η λογική λέει ότι και ο επεξεργάστης θα είναι αρκετά ταχύτερος. Προσωπικά έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην intel τα τελευταία χρόνια.

Επεξ/σία από panos2000gr
Δημοσ.

το λοιπον παιδια, ευχαριστω πολυ για τις προτασεις. τελικα πηρα το retina 2.7 16ram 512 σκληρο(υπερ αρκετος) , το περιμενω σε ενα μηνα απο αυριο. δεν μπορουσα να περιμενω και το θεωρω ανουσιο (τι γιαννης τι πλουταρχος) :) 

Δημοσ.

το λοιπον παιδια, ευχαριστω πολυ για τις προτασεις. τελικα πηρα το retina 2.7 16ram 512 σκληρο(υπερ αρκετος) , το περιμενω σε ενα μηνα απο αυριο. δεν μπορουσα να περιμενω και το θεωρω ανουσιο (τι γιαννης τι πλουταρχος) :)

Καλορίζικο να είναι και σίγουρα θα το ευχαριστηθείς. Μόνο μην ξεχάσεις να κάνεις επέκταση εγγύησης για 2 ακόμη έτη γιατί τα χρήματα που δέσμευσες είναι ουκ ολίγα.

Δημοσ.

ναι φιλαρακι μου ,εννοειτε με το που το παρω θα κανω και αυτο για να ειμαι καλυμενος. ΕΑΝ και με αυτο που ειχα δεν μου παρουσιαστηκε ποτε προβλημα, αλλα ποτε δεν ξερεις. ασε που τοτε δεν ειχε και επεκταση εγγυησης εαν δεν κανω λαθος. τεσπα ευχαριστω πολυ παιδια. 

Δημοσ.

ναι φιλαρακι μου ,εννοειτε με το που το παρω θα κανω και αυτο για να ειμαι καλυμενος. ΕΑΝ και με αυτο που ειχα δεν μου παρουσιαστηκε ποτε προβλημα, αλλα ποτε δεν ξερεις. ασε που τοτε δεν ειχε και επεκταση εγγυησης εαν δεν κανω λαθος. τεσπα ευχαριστω πολυ παιδια. 

Δεν ειναι απαραίτητο να κάνεις την επέκταση κατευθείαν και να δωσεις και άλλα λεφτά..

Μπορείς να την κάνεις και μέχρι 12 μήνες μετά την αγορά του..

Σε συμβουλεύω εγγυήσεις καταστημάτων κοτσοβολος, moultirama κλπ απέφυγε τες, πετάμενα λεφτά..

Στο λεω απο προσωπική εμπειρία..

Παρ'το και μετα απο ενα χρονο βαζεις εγγύηση apple και είσαι εντάξει..

Μεγιες!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...