KNSM Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 34 λεπτά πριν, Dantε είπε Οτι μαζεψεις απο σολο μπορεις να το πας σε open?Η ειναι ξεχωριστα? Γιατι αν ειναι το πρωτο τοτε εχει νοημα. Λογικα παει στο open, αλλιως δεν εχει νοημα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η μόνη διαφορά είναι αν έχεις μόνο ΑΙ ή και παίχτες πιλότους, αλλιώς τα πάντα είναι τα ίδια. π.χ. Μπορείς 5 λεπτά να κάνεις open, να έχει ουρά στον σταθμό με 20 σκάφη παιχτών και να πας στο μενού, μετά solo και...δεν έχει ουρά (γιατί το ΑΙ δεν μαζεύει τόσο κόσμο ώστε να "μπουκώσει" σταθμός). Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από GhostRiderLSOV
Dantε Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Και ξεμεινα απο καυσιμα στη μεση του πουθενα Παλι καλα ανακαλυψα τους fuel rats. Αφου ειχαν πρωτοχρονιατικα ατομα μεσα ,παλι καλα 1
DeiX Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 12 ώρες πριν, Dantε είπε Οτι μαζεψεις απο σολο μπορεις να το πας σε open?Η ειναι ξεχωριστα? Γιατι αν ειναι το πρωτο τοτε εχει νοημα. Οπως ειπαν και παραπανω, οτι εχεις στο solo εχεις και στο open. Πολλες φορες για να μαζευεις αρκετες αποστολες με τον ιδιο σκοπο/προορισμο, μπορεις να κανεις accept αλλαζοντας απο open-->solo--->private group. Στο τελος θα εχεις καμια 10ρια πανομοιοτυπα missions και θα βγαλεις 10πλασιο φυσικα κερδος/reputation. Οταν μαθεις τα βασικα, και βγαλεις και κανα φραγκο παιζε open. Δεν θα δεις και τεραστιες αλλαγες αλλα αραια και που θα σου κατσει και καμια καλη φαση που θα ανανεωσει το ενδιαφερον σου για το παιχνιδι
Dantε Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αφου εχω αναβαθμισει σχεδον τερμα το sidewinder ειπα να φυγω ενα random ταξιδι και οπου με βγαλει. Πουλαγα στο δρομο και τιποτα data και εβγαζα και κανα φραγκο. Βρισκω ενα σταθμο και βλεπω να εχει απειρα mission με boom data ολα σε ενα παραδιπλα σταθμο. Τα φορτωνω ολα και παω.Βλεπω και εκει το ιδιο πραγμα με τον προηγουμενο σταθμο.Με εβαζε δηλαδη να πηγαινω περα δωθε σε 2 σταθμους κανοντας ταυτοχρονα 15-20 missions(ποσα σε αφηνει τελος παντων,μου εβγαζε οτι δε μπορω να παρω αλλα). Που και που με παιρνε και κανενας στη κυνηγα,τον απεφευγα και μαζι με τα bonus για το χρονο,μαζεψα σε 3 ροτες 1.000.000++. Οχι ασχημα αν αναλογιστει κανεις οτι τοσα ειχα μαζεψει σχεδον σε 2 μερες. Το συνεχιζω οσο μου δινει mission. Για πειτε τι σκαφος να αγορασω τωρα Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από Dantε
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Τι είπαμε ότι προτιμάς να κάνεις, να σου πούμε.
Dantε Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Τι είπαμε ότι προτιμάς να κάνεις, να σου πούμε. Βρηκα ενα χοντρικο οδηγο και επειδη ακομα δεν εχω αποφασισει τι θα ακολουθησω (σα στις πανελληνιες ενα πραμα) πηρα ενα all around ship. Εκανα ενα τρωρο grinding,μαζεψα 8m cr και τσιμπησα ενα asp explorer χωρις να δωσω και το sidewinder. Μου μειναν και ρεστα να πεταξω καμια αναβαθμιση.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όπως λέει και το όνομα, το Asp Explorer είναι καλό για long range ταξίδια, αν θες να χαζέψεις το διάστημα. Δεν έχω πετάξει ποτέ όμως, δεν είμαι των μεγάλων ταξιδιών. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από GhostRiderLSOV
Dantε Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 26 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Όπως λέει και το όνομα, το Asp Explorer είναι καλό για long range ταξίδια, αν θες να χαζέψεις το διάστημα. Δεν έχω πετάξει ποτέ όμως, δεν είμαι των μεγάλων ταξιδιών. Trade δε παιζει να κανω. Λιγο exploring,ισως πιασω και το bounty hunting.Θα δειξει
TitanX Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Έχω φτάσει sag A αν θες info για longtrip build πες μου 1
Dantε Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Στις 3/1/2018 στις 6:04 ΜΜ, TitanX είπε Έχω φτάσει sag A αν θες info για longtrip build πες μου Προς το παρον θα αναβαθμισω λιγακι το asp μου,μιας και ουτε οπλα δεν εχω πανω. Μετα θα σε ενοχλησω για να ξεκινησω και εγω.
Dantε Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Η φαση με τους passengers ειναι ευκολα λεφτα η μου φαινεται? Το λεω τουλαχιστον για να βγαινει κανα ευκολο φραγκο για αναβαθμισεις? Επαιξα και λιγο bounty hunting αλλα ψιλα βγαινουν με οτι μου επεσε. Επρεπε να τσιμπησω το horizons οταν το χαν 15Ε
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι, αν βρεις 2 συστήματα με 1 σταθμό το καθένα και με μεγάλη απόσταση από το nav point, είναι καλά λεφτά. Αλλά τότε ξέρεις, κομπολόι, πράγματα να ακούς στο background... Bounty hunting -> High RES και ακολουθείς τους μπάτσους. Scan everyone και όταν πυροβολήσουν, βάρα κι εσύ προς το τέλος. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από GhostRiderLSOV
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα