Προς το περιεχόμενο

Elite: Dangerous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τις τελευταίες ημέρες έχω πέσει με τα μούτρα στο elite. Σήμερα άρχισα να καταλαβαίνω τι παίζει με τα factions και το reputation. Άρχισα να ανεβάζω όποτε σιγά σιγά μου βγάζει πιο καλοπληρωμένες αποστολές. Και ακόμα δεν έχω πάει να βρω τους engineers που μου έχει βγάλει.

Έχω μάθει να κάνω και τα skimmers στους πλανήτες, δολοφονίες κλπ. Μόνο mining rush δεν έχω κάνει. Ούτε source τόσα από τα τάδε κλπ. Σιγά σιγά. Μετά το cobra ποιο είναι καλό multi role σκάφος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και αργοτερα αν σε ενδιαφερει η εξερευνηση το Diamondback Expl ειναι το τελειο πλοιο.Αν τελικα το weight reduction και το extra slot in optional internal(oπως στην 2.3)μεινουν,τοτε fully engineered πιανει χαλαρα 60ly,στo 1/3 της τιμης του ASP.

Αν παρεις το ASP,και με μια 1st class cabin(size6),εννοειτε allied,θα εχεις τρελο income ειδικα σε διπλα συστηματα στα ορια της human bubble(Wu Guinagi-HIP 10716,CEOS-SOTHIS)απο passenger missions.

Σε καποιες απο αυτες θελει και καλο rank as explorer(trailblazer η και scout ειναι αρκετο).

Το καλο με αυτα τα συστηματα ειναι οτι ανεβαζεις rep ευκολα και γρηγορα με courrier missions μονο μεταξυ των δυο τους λογω της αποστασης απο inhabited space.

Σε δυο μηνες,χωρις exploit,12 πλοια top moded και ενα καρο modes stored.To μειονεκτημα ειναι το φτωχο shipyard και outfitting.

EliteDangerous64 2017-04-11 10-59-32-85.bmp

EliteDangerous64 2017-04-11 10-57-38-32.bmp

EliteDangerous64 2017-04-11 11-01-29-39.bmp

Επεξ/σία από darkheretic
Δημοσ.

Αξίζει πραγματικά το Horizons? Σκέφτομαι σοβαρά να το πάρω, αλλά θέλω ακόμα να "χαρώ" το ήδη υπάρχον content και φοβάμαι μην μπλεχτώ αν βάλω και το Horizons.

Μόνο με ΒΗ ασχολούμαι, σε RES τη βγάζω και με assasination missions και λίγες μεταφορές με ένα κομπρα που έχω μόνο αν βρω καμια μεταφορά που πληρώνει καλά, δεν έχω αρχίσει ακόμα εξερευνήσεις κλπ

Μόλις έχω πάρει το FDL και το χτίζω σιγά σιγά :P

Δημοσ.

Αξίζει πραγματικά το Horizons? Σκέφτομαι σοβαρά να το πάρω, αλλά θέλω ακόμα να "χαρώ" το ήδη υπάρχον content και φοβάμαι μην μπλεχτώ αν βάλω και το Horizons.

Μόνο με ΒΗ ασχολούμαι, σε RES τη βγάζω και με assasination missions και λίγες μεταφορές με ένα κομπρα που έχω μόνο αν βρω καμια μεταφορά που πληρώνει καλά, δεν έχω αρχίσει ακόμα εξερευνήσεις κλπ

Μόλις έχω πάρει το FDL και το χτίζω σιγά σιγά :P

Με λιγα λογια,ναι.Αφου ομως δεν ασχολεισαι με exploration,περιμενε μηπως μπει καμμια προσφορα στην FD λογω 2.3,ηδη στο store υπαρχουν προσφορες για paintjobs κ.α..Η στο steam τα summer sales.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...