Dante80 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Ένα από τα πρώτα πράγματα που έμαθα στο EvE Online, βοηθάει και σε αυτό το παιχνίδι. NEVER FLY WHAT YOU CANNOT AFFORD TO LOSE. Φυσικά...δάσκαλε που δίδασκες..πρέπει να έχω ξεκινήσει καμιά 10αρια φορές ως τώρα λόγω βλακείας μου.. Edit: Για cobra, ρίξε μια ματιά στο εξής. 2xC2 Cannon 2xC3 Beam Laser (g) ή 2xC4 Cannon 2xC1 Beam Laser (g) Φοβερός συνδυασμός για μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Well, πήρα Cobra Mk3 και έκανα αρκετό exploration και pew pew με μικρά όπλα. Και... πάτησα λίιιιιγο απότομα το γκάζι στον σταθμό και το έκανα θρύψαλα (και δεν είχα αρκετά λεφτά για insurance *facepalm*). Lesson learned, back to Sidewinder and gold finding... Edit: Δοκίμασα ενός το loadout με burst lasers στα εσωτερικά και gimballed multi-cannons στα εξωτερικά του Cobra και κάνει δουλίτσα. Ήθελα πάντως μεγαλύτερης κλάσης όπλα. Πω ρε φίλε, πως την πάτησες έτσι.. Εγώ μόλις πήρα hauler και πάω ibootis να αγοράσω docking computer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Τα απλά κανόνια δεν με βολεύουν τόσο (αν και για μεγάλους στόχους θα είναι καλά, λένε αρκετοί ότι είναι Anaconda-killers). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ivyhae Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Με ποιο controller παιζεται παιδια?Ψηνομαι πολυ να αγορασω ενα X55 rhino Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δεν έχω δοκιμάσει (για ευνόητους λόγους το X55, αλλά αν το X52 Pro παραδώσει το πνεύμα, θα το σκεφτώ). Γενικά, Joystick/Throttle (HOTAS) είναι καλό να έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Προσωπικά ως γκαντέμης (ζερβοκουτάλας) την βγάζω με έναν Τ16000 και keyboard...for now. Το καλύτερο combo με διαφορά για το ED είναι φυσικά να πας σε CH Fighterstick+PRO rudder. Με ή χωρίς πετάλια. Οι άνθρωποι φτιάχνουν επαγγελματικά controllers για μαούνες, γερανούς, τριαξονικά, ελικόπτερα κτλ...μπορεί να μην έχουν bling και ψευτο-μεταλλικά φιλέτα μέσα, αλλά..απλά κρατάνε μια ζωή. Επίσης, έχουν δύο φοβερά ατού για ED. 1. Εντελώς αναλογικό μίνι-στικ στο throttle για strafing (δεν το βρίσκεις αλλού αυτό) 2. Το πιο δυνατό με διαφορά control manager software. Μπορείς να κάνεις παπάδες με curves, deadzones κτλ κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Αναλογικό rudder έχει και το X52, αν και είναι στον μοχλό (τον γυρνάς στον άξονα του). Δεν είναι κάτι αξιοπερίεργο νομίζω. Επίσης διάφορα programmables στο control panel του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ivyhae Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Tελικα δεν κρατηθηκα και παρηγγειλα το trackir 5.Νομιζω οτι δινει αλλη διασταση στο παιχνιδι .Τωρα ψαχνω να βρω ενα hotas αλλα ενω ειχα αποφασισει να παρω το x55 ειμαι σε διλλημα γιατι βλεπω πολλα παραπονα για ελλατωμικα κομματια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Ωραίο το TrackIR αλλά ζεσταίνει το κεφάλι με το "sun visor" (πώς λένε τα καπέλα που δεν έχουν το πάνω μέρος... ). Δίνει άλλη αίσθηση πάντως, ναι, αφού δεν χρειάζεται να πατάς κουμπιά για POV, απλά θέλει λίγο συνήθειο στην αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ivyhae Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Πηρα και τον ανταπτορα για το headset οποτε δεν νομιζω να εχω θεμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Α...back in my day, we didn't have those. Edit: I don't even know... https://www.youtube.com/watch?v=KekwzxzuOGE 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Φοβερό videaκι, έκανα ένα repost στο reddit πριν από καμιά ώρα. XD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ivyhae Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Λοιπον το πηρα αποφαση ολο το budget που ειχα για ps4 παει για το ED και αγορα hotas.Μαλλον παω για αγορα CH fighterstick + pro throttle + track id.Το κακο ειναι οτι το CH pro throttle δεν μπορω να το βρω πουθενα σε λογικη τιμη.Ειναι out of stock παντου.Τα λεμε ingame συντομα ελπιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Και εγώ με νύχια και με δόντια κρατιέμε.. Mε το που μπαίνει ο Σεπτ γίνετε install με την μια. Με το keyboard λέτε να μην την παλέψω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Πιστεύω ότι μια δυσκολία θα την έχει, αλλά δεν το δοκίμασα πολύ με keyboard/mouse. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα