Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Θα stream-άρω πάλι. Αν δεν με κάνουν πουρέ και χάσω το νέο κανόνι μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 btw..κοτσάρετε και κανένα CMDR name ώστε να βρεθούμε και στο παιχνίδι μάγκες. Το δικό μου είναι Edmond Dantes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Ghost Rider LSOV, still solo. Ήμουν στο Nav Beacon του Dahan και δοκίμαζα να παλέψω με ό,τι Wanted διαστημόπλοιο έβγαινε. Tελικά με το Sidewinder, έχω και Cobra III (νόμιζα ότι θα ήταν πιο δύσκολο). Viper με την καμία, ευτυχώς, έβλεπαν ότι δεν τους έριχνα τις ασπίδες καν και απλά πάταγαν γκάζι και με άφηναν να τρώω σκόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 btw..κοτσάρετε και κανένα CMDR name ώστε να βρεθούμε και στο παιχνίδι μάγκες. Το δικό μου είναι Edmond Dantes Σου έχω στείλει friend request εδώ και μερικές ημέρες. Το δικό μου είναι Vasilis Fragkos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Τελικά αυτό που λένε για το "γύρω από το Freeport, βρείτε Unidentified Signal Source και μαζέψτε gold" φαίνεται ότι δουλεύει και ίσως το γυρίσω σε φορτηγατζής (Hauler), μέχρι να πάρω λεφτά για Cobra. Online με κόσμο πάντως, έχω διαβάσει ότι Ανακόντες την στήνουν έξω από την είσοδο του Freeport και τρώνε ό,τι μπαίνει / βγαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Τελικά αυτό που λένε για το "γύρω από το Freeport, βρείτε Unidentified Signal Source και μαζέψτε gold" φαίνεται ότι δουλεύει και ίσως το γυρίσω σε φορτηγατζής (Hauler), μέχρι να πάρω λεφτά για Cobra. Online με κόσμο πάντως, έχω διαβάσει ότι Ανακόντες την στήνουν έξω από την είσοδο του Freeport και τρώνε ό,τι μπαίνει / βγαίνει. Με το "ταπεινό" sidewinder με τους μόνο 4ton cargo έχω βγάλει από εχθές με αυτό τον τρόπο γύρω στα 60000cr. Έχω τώρα στον λογαριασμό μου περίπου 85000cr, καιρός να επενδύσω σε ένα hauler. Μια χαρά ξεφεύγω απ' όλους, 4 pips στα engines, boost, flight assist off, supercruise και άντε γεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 12k είναι μόνο το Hauler, μια χαρά το έχεις (και 16 cargo space ). Επίσης πιάσε κομπολόι, βάλε https://www.youtube.com/watch?v=tWYlXLgdgJY και ψάχνε. (Hauler είναι τελείως φορτηγάτζα στο cockpit) Edit: Tip. Κάνε supercruise με 0 throtle (30 km/s) και όταν σου βγει USS, θα είναι κατευθείαν δίπλα σου για να κάνεις drop, αντί να τρέχεις μέχρι να το φτάσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Μόνο 12Κ γιατί εγώ είχα την εντύπωση ότι έχει 23Κ ; Το online πάντως είναι άλλη φάση, η αίσθηση του κινδύνου και του απρόβλεπτου όλα τα λεφτά. Άσχετο, διάβαζα για τον σχεδιασμό του παιχνιδιού στο επίσημο φόρουμ για το τι θα περιλαμβάνει η τελική έκδοση του παιχνιδιού και τι θα βάζουν στην πορεία και έπαθα πλάκα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Βουρ στον πατσά!! Παρατάτε το grinding ρε και τραβάτε για exploration...C: The rings of Aulin Bresnik mine The Vonarburg Co-Operative Stranded. (click for 4k)Freeport at Night (click for 16k)Permission to dock. (click for full res)Anahit. (click for full res)The edge. (click for full res)Hay Point in Nang-ta'khianLush AccomodationsReturning Home 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Μόνο 12Κ γιατί εγώ είχα την εντύπωση ότι έχει 23Κ ; Χμ... μάλλον το μπέρδεψα τότε, σόρρυ. Πάντως έχεις λεφτά, αλλά δεν είναι για μάχες μιας και έχει ένα όπλο. 4 pips engine, 2 pips systems και την κάνεις όταν σε κοιτάξουν στραβά. Είναι και φορτηγό, οπότε δεν τρώει τόσο mass πωςτολένε (αυτό που δεν είναι lock και απλά καθυστερεί το charge). @Dante Exploration with Cobra Mk3, when I get it. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Χμ... μάλλον το μπέρδεψα τότε, σόρρυ. Πάντως έχεις λεφτά, αλλά δεν είναι για μάχες μιας και έχει ένα όπλο. 4 pips engine, 2 pips systems και την κάνεις όταν σε κοιτάξουν στραβά. Είναι και φορτηγό, οπότε δεν τρώει τόσο mass πωςτολένε (αυτό που δεν είναι lock και απλά καθυστερεί το charge). @Dante Exploration with Cobra Mk3, when I get it. Καλή φάση, δεν το ήξερα αυτό με το mass lock ότι έχει λιγότερη καθυστέρηση. Επίσης σε νορμάλ ταξίδι πρέπει να είναι και λίγο πιο γρήγορο από sidewinder, ξέρεις τίποτα γι'αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Mass Disrupt (που σου λέει factor of ___ ανάλογα το σκάφος κοντά σου). Cobra Mk3 μπορεί να σε κάνει disrupt και άλλα μεγαλύτερα, αλλά νομίζω ότι γενικά το πειράζει λιγότερο απ' ότι το Sidewinder. Στην ταχύτητα το βρήκα πιο αργό αν δεν κάνω λάθος το Hauler. Γενικά δεν είναι για μάχες όπως είπα. It's made to haul cargo and when the enemy comes, haul ass. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Είναι λίγο πιο αργό από sidey (300ms VS 320ms @FA OFF boost) αλλά έχει πολύ χαρακτήρα το ατιμούλικο. Και μια φωνή..κόλαση. XD Επίσης, κάνει το τρίγωνο bolg-ross1015-LHS2887 εξαιρετικά κερδοφόρο..C: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Newsletter 36 is out. http://us2.campaign-archive2.com/?u=dcbf6b86b4b0c7d1c21b73b1e&id=76df98203b Το τελευταίο e-mail μας μιλάει για τον τρόπο με τον οποίο φτιάχνονται τα αστρικά συστήματα στο παιχνίδι. Mind blown, ειδικά αν είσαι και λίγο οπαδός της αστρονομίας... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Well, πήρα Cobra Mk3 και έκανα αρκετό exploration και pew pew με μικρά όπλα. Και... πάτησα λίιιιιγο απότομα το γκάζι στον σταθμό και το έκανα θρύψαλα (και δεν είχα αρκετά λεφτά για insurance *facepalm*). Lesson learned, back to Sidewinder and gold finding... Edit: Δοκίμασα ενός το loadout με burst lasers στα εσωτερικά και gimballed multi-cannons στα εξωτερικά του Cobra και κάνει δουλίτσα. Ήθελα πάντως μεγαλύτερης κλάσης όπλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα