Προς το περιεχόμενο

Elite: Dangerous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Help!

Παιδια χρειαζομαι βοηθεια! Μετα απο 30+ ωρες περιπου καταλαβα οτι ειμαι αχρηστος στο παιχνιδι. Ειμαι ακομα με το 1ο σκαφος, κανα 2 εξαρτηματα που αγορασα και 10000 credits.

Δεν με ενδιαφερει το κομματι εμποριο οποτε ηθελα να ξεκινησω καριερα ειτε σαν bounty hunter, ειτε σαν ταχυδρομος αλλα.. Στην μαχη ειμαι χαλιας, στο navigation ειμαι χαλιας, στην προσγειωση ειμαι χαλιας, τα μισα και πανω κουμπια δεν ξερω τι κανουν, να σκαναρω nav points δεν ξερω...

Γενικα ειμαι για πεταμα. Μεχρι τωρα τα λεφτα μου τα τρωνε οι ασφαλιστικες γιατι πεθαινω πολυ.. :)

Αποφασισα να διαγραψω την αθλια καριερα μου και να ξεκινησω απο την αρχη. Αυτπ που θελω ειναι αν καποιος απο εσας γνωριζει καποιο καλο tutorial ειτε youtube, ειτε γραπτο που να σε παιρνει απο το χερακι, να σου μαθαινει τα βασικα και στην συνεχεια τα πιο advanced.

Κριμα ειναι να το παρατησω γιατι μου φαινεται πραγματικα εκπληκτικο.

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Help!

Παιδια χρειαζομαι βοηθεια! Μετα απο 30+ ωρες περιπου καταλαβα οτι ειμαι αχρηστος στο παιχνιδι. Ειμαι ακομα με το 1ο σκαφος, κανα 2 εξαρτηματα που αγορασα και 10000 credits.

Δεν με ενδιαφερει το κομματι εμποριο οποτε ηθελα να ξεκινησω καριερα ειτε σαν bounty hunter, ειτε σαν ταχυδρομος αλλα.. Στην μαχη ειμαι χαλιας, στο navigation ειμαι χαλιας, στην προσγειωση ειμαι χαλιας, τα μισα και πανω κουμπια δεν ξερω τι κανουν, να σκαναρω nav points δεν ξερω...

Γενικα ειμαι για πεταμα. Μεχρι τωρα τα λεφτα μου τα τρωνε οι ασφαλιστικες γιατι πεθαινω πολυ.. :)

Αποφασισα να διαγραψω την αθλια καριερα μου και να ξεκινησω απο την αρχη. Αυτπ που θελω ειναι αν καποιος απο εσας γνωριζει καποιο καλο tutorial ειτε youtube, ειτε γραπτο που να σε παιρνει απο το χερακι, να σου μαθαινει τα βασικα και στην συνεχεια τα πιο advanced.

εντάξει,γιατί τότε δεν κάνεις unistall αφού είσαι τόσο χάλιας; :P

πέρα από την πλάκα,κάνε trade μέχρι να μαζέψεις το 2πλάσιο των χρημάτων που κάνει το σκάφος που θες να πάρεις..Και τότε ξεκίνα!

• Like 1
Δημοσ.

Help!

Δές το tutorial που έβαλαν τα παιδιά και παράλληλα αν θές και live υποστήριξη (θα σε βοηθήσουμε να βγάλεις και αρκετά χρήματα) εκτός της παρέας στο παιχνίδι, πές μου να σου δώσω το teamspeak server που μαζευόμαστε. Εννοείται και όποιος άλλος θέλει μου λέει. 

Δημοσ.

Δές το tutorial που έβαλαν τα παιδιά και παράλληλα αν θές και live υποστήριξη (θα σε βοηθήσουμε να βγάλεις και αρκετά χρήματα) εκτός της παρέας στο παιχνίδι, πές μου να σου δώσω το teamspeak server που μαζευόμαστε. Εννοείται και όποιος άλλος θέλει μου λέει.

Σε ευχαριστώ πολυ! Και τους υπολοιπους εννοειται! Μολις γυρισω σπιτι θα δω το video και αν δω οτι μετα την κουτσοπαλευω θα μπω και online.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολυ! Και τους υπολοιπους εννοειται! Μολις γυρισω σπιτι θα δω το video και αν δω οτι μετα την κουτσοπαλευω θα μπω και online.

Τίποτα, όποτε θέλεις μου λές. :-) 

Δημοσ.

καινουργιος και εγω και με το ELITE με εντυπωσιασαν καποια βιντεακια που ειδα  ειναι φοβερο παιχνιδι σε κανα μισαωρο θα εχει κατεβει απο το steam. καθε βοηθεια δεκτη για το ξεκινημα !!!

Δημοσ.

Αν έχεις gamepad, να παίξεις με αυτό. Αν το μάθεις καλά, θα χρησιμοποιείς το πληκτρολόγιο μόνο για να γράφεις ονόματα συστημάτων και να μιλάς με παίκτες.

Κάνε τα training missions ξανά και ξανά μέχρι να είσαι άνετος με το χειρισμό του σκάφους.

Δημοσ.

Το gamepad δεν το βλέπει απλώς, έχει άριστο optimization. Όταν θα κρατάς πατημένο κάποιο από τα face buttons θα σου δείχνει οn-screen όλους τους συνδυασμούς που αφορούν το συγκεκριμένο κουμπί.

Ενεργοποίησέ το από τα settings του παιχνιδιού.

Δημοσ.

δεν μπορω να κανω το παιχνιδι να δει το gamepad με τιποτα και δεν ξερω και το γιατι

Σε άτομο που είχε το ίδιο θέμα, το πρόβλημα λύθηκε με την εγκατάσταση τoυ XBOXOne driver από την Microsoft και όχι αυτού που εγκαθίσταται αυτόματα όταν συνδέεις το χειριστήριο.

It was a driver issue, had to install the driver from microsoft's site instead of the one that auto installed. Problem is now fixed.

https://www.reddit.com/r/EliteDangerous/comments/35pw8q/xbox_one_controller_not_recognized/

Δημοσ.

θα ηθελα να μπω και εγω στην παρεα αν γινεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...