ektelion Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου! Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες τα πράγματα, γιατί αν συνυπολογίσουμε τα 2 ευρώ που ζητάνε οι κλέφτες για να σου φορτίσουνε την κάρτα, ξοδεύω κοντά 7 ευρώ κερατιάτικα κάθε φορά που είναι να κάνω κάποια αγορά. Θα δοκιμάσω σε λίγο και θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα. Και να μην γίνει δεκτή η κάρτα όμως (είτε σκέτη είτε με Paypal), δεν θα πάνε χαμένα τα λεφτά, κάπου θα βρω να τα ξοδέψω ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΟΚ, όλα πήγαν καλά Το πήρα κατευθείαν από το Steam βάζοντας τα στοιχεία της prepaid, ούτε Paypal ούτε τίποτα Ευχαριστώ πολύ και πάλι για την απάντηση! Τα λέμε σε κάνα μακρινό ηλιακό σύστημα (κανονίστε να με φάτε ε; ) 1
nzeppos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Horizons ηγοράσθη. Τώρα μένει να βάλουμε και τον καπταν-Κερκ και δέσαμε:
nzeppos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Βγήκανε φράγκα από το community goal, με την ελάχιστη προσπάθεια. 32 τόνοι μεταφορά gold (άσχετα αν τελικά πούλησα κάπου 90 για το γιόλο) ανάμεσα σε διπλανά συστήματα ήταν αρκετοί για το Top 75% και τα 6 εκατομμύρια που έδινε. Δεν ξέρω τώρα αν πρέπει να τα σπρώξω για να φτιάξω το Cobra ή να πάρω κανα μεγάλο σκάφος (πέραν του Τ6 που έχω ήδη). Χμ...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Ωραίες pics: War Erupts In Mu Koji: Combat Photography Mission (1080p and 4K in comments) 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Elite: Dangerous will drop support for Win32 & DX10
nzeppos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Άρχισαν και οι προσκλήσεις για την 2.2 beta, στο τσακ ήμουν να πατήσω το κουμπί αλλά μόλις είδα αυτό μου έφυγε κάθε όρεξη: Player notice: The Elite Dangerous beta servers are only available during set periods before major expansion releases, and are then closed. In-game progress made during the beta stages of development will not be carried across into the full game. Any progress made when playing on the beta servers will therefore be lost when the beta phase ends. Τουλάχιστον πλησιάζει η μέρα του release.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Διαβάζω πολλά τόπικς για την 2.2 με εικόνες, κλπ στο Reddit, αλλά βαριέμαι να κατεβάσω την beta. Θα δω όταν βγει κανονικά.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Commanders Assault Imperial Blockade: Militia for Independent Research Fights to Liberate Unknown Crash Site for Scientific Access [Combat Photography / Article in Comments]
Tobajara Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Θα είναι το επόμενο παιχνίδι που θα τσιμπήσω στις Χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις, αν μπει σε -75%. Με τα χρήματα από τις κάρτες θα μου βγει τζάμπα, ελπίζω σε κανένα καλό πακέτο με το Horizons.
vfragos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μπήκε η παραγγελία για το Oculus. Το περιμένω πως και πως από εβδομάδα, να δώ το Asp μου σαν να είμαι μέσα.
vfragos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 $600 ? Αυτή είναι τιμή Αμερικής χωρίς tax. Από Amazon Αγγλίας £549. Και ενώ μου έλεγε στο Amazon ότι θα παραλάβω την άλλη βδομάδα Τετάρτη, μπαίνω στην UPS και βλέπω παράδοση αύριο! 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Damn, not bad! Καλορίζικο! 2
nzeppos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Καλορίζικο δεν λες τίποτα Πες μας εντυπώσεις! 2
vfragos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστώ παιδιά! Εννοείτε ότι θα σας μεταφέρω εντυπώσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα