DeiX Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 ενα καλο guide για οσους θελουν να κανουν rank up στο federation http://tinyurl.com/z4aojek Δεν ισχυει πλεον. Εχουν patcharei τα donation missions. Φυσικα και με το relog - αλλαγη απο solo σε open/private grp ειναι πολυ πιθανο να γινουν refresh τα missions (αρα και τα donations) αλλα πιστεψε με δεν αξιζει τον κοπο. Αν δεν εχει καποιος το horizons και θελει να ανεβασει ranks πρεπει να αγορασει ενα hauler (http://coriolis.io/outfit/hauler/02D2D2A1D1D1D2C1700-43022o24.Iw19A===.Aw19A===?bn=DeiX%27s%20Hauler%20Data%20Handler) και να κανει secret data handling (ή καπως έτσι) missions. Αν εχει το horizons διαβαζει καπου στα last pages εδω : https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=164309 PS: Αφηστε το federation και πιαστε τους imperials. Ολα τα imperial ships ειναι το κατι αλλο Imp Clipper Imp Courier My favorite (not imperial) pvp/pve bh ship the Fer-De-Lance 2
DeiX Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 "Δουλεύει" σημαίνει οτι οποιοσδήποτε κάνει log out/ login όσες φορές και αν το κάνει θα βρεί charity missions για να προχωρήσει. "Δεν δουλεύει μετά το patch" σημαίνει ότι πλέον είναι random. Καποιες φορες θα σου βγαλει και καποιες αλλες οχι. Επισης αν σταθεις τυχερος θα παρεις 1-2 faction charity missions. Καθε charity mission δινει 1% ισως και λιγοτερο. Απο classified data transfer θα παρεις τουλαχιστον 3-4%. Στο link που αναφερεις ο τυπος το θεωρει "exploit". @@ exploit θα ελεγα εγω. Κοινη λογική αφου ούτως η άλλως κάθε 5 με 10 λεπτά κάνουν refresh τα missions και απο μονα τους. Απλα διαλεγεις αν θες να φας 200 ωρες κανοντας login/logout και να ξοδεψεις 100m ή αν προτιμας (και στο μισο χρονο) να γυριζεις βολτα τους γειτονικους πλανητες κανοντας το courier και να βγαλεις και κανα ψιλο. Επειδή έχω κάνει faction grinding και οταν κυκλοφορησε το game και πριν απο κανα 2 μηνο μπορω με σιγουρια να σου πω οτι πλεον η συχνοτητα των charity missions ειναι πολυ χαμηλοτερη και επισης δεν ειναι αποκλειστικά faction linked. Στο link που παραθετεις, το 1ο comment σε στέλνει στο link που εδωσα παραπανω απο το official forum. Διαβασε τις 107 σελιδες και μετα μιλαμε. Και μια ερωτηση : Σε μενα που δεν δουλευει εκανα courier missions και τωρα ειμαι Lieutenant και Baron. Σε σενα που δουλεψε το παραπανω κολπακι τι rank εχεις?
nikolaos91 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 "Δουλεύει" σημαίνει οτι οποιοσδήποτε κάνει log out/ login όσες φορές και αν το κάνει θα βρεί charity missions για να προχωρήσει. "Δεν δουλεύει μετά το patch" σημαίνει ότι πλέον είναι random. Καποιες φορες θα σου βγαλει και καποιες αλλες οχι. Επισης αν σταθεις τυχερος θα παρεις 1-2 faction charity missions. Καθε charity mission δινει 1% ισως και λιγοτερο. Απο classified data transfer θα παρεις τουλαχιστον 3-4%. Στο link που αναφερεις ο τυπος το θεωρει "exploit". @@ exploit θα ελεγα εγω. Κοινη λογική αφου ούτως η άλλως κάθε 5 με 10 λεπτά κάνουν refresh τα missions και απο μονα τους. Απλα διαλεγεις αν θες να φας 200 ωρες κανοντας login/logout και να ξοδεψεις 100m ή αν προτιμας (και στο μισο χρονο) να γυριζεις βολτα τους γειτονικους πλανητες κανοντας το courier και να βγαλεις και κανα ψιλο. Επειδή έχω κάνει faction grinding και οταν κυκλοφορησε το game και πριν απο κανα 2 μηνο μπορω με σιγουρια να σου πω οτι πλεον η συχνοτητα των charity missions ειναι πολυ χαμηλοτερη και επισης δεν ειναι αποκλειστικά faction linked. Στο link που παραθετεις, το 1ο comment σε στέλνει στο link που εδωσα παραπανω απο το official forum. Διαβασε τις 107 σελιδες και μετα μιλαμε. Και μια ερωτηση : Σε μενα που δεν δουλευει εκανα courier missions και τωρα ειμαι Lieutenant και Baron. Σε σενα που δουλεψε το παραπανω κολπακι τι rank εχεις? δεν καταλαβενω τι προβλημα εχεις εσυ μαζι μου και επισης δεν καταλαβενω γιατι εισαι τοσο επιθετικος εγω απλα ηθελα να βοιθησω αλλα απο οτι φενετε δεν εκτιμαται τιποτα τελος παντων εγω δεν θα ασχολιθω αλλο.
DeiX Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Ουτε και εγω αλλα μη με αφηνεις με την απορια.. τι rank εφτασες???
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Τι πετάς τώρα βρε DeiX;
DeiX Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Χμμμμ βασικα εκανα διαφορα πειραματα και ως τωρα εχω καταληξει στα εξης : - FDL, οτι καλυτερο για BH. Πρεπει να εισαι afk για να σπασει αυτο το σκαφος απο npc. - Imperial Courier και Viper Mk3 (το παλιο ειναι αλλιως ) για pvp. Δοκιμασα και το FDL αλλα αμα στο σπασουν κλαις με μαυρο δακρυ αρα δεν συμφερει. Ψηνομαι για stealh DBS. Μαλλον next time... - Imperial Clipper ως multipurpose πλεον. Έχω και ενα python να με περιμενει αλλα δεν εχω πολυασχοληθει. Μαλλον οταν ξαναπιασω το elite θα ασχοληθω μαζι του - ASP φυσικα για exploration Οταν αποκτησει περισσοτερο ενδιαφερον (ειτε το horizons ειτε καποιο επομενο ουσιωδες dlc) θα ορμησω για το anaconda και imperial cutter Προς το παρον λιγο powerplay pvp ισα ισα για να κρατησω και το rank
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Άρα όοοοταν ξαναμπώ, θα έχω στο μάτι το FDL, ok. (αν και μου άρεσε το Vulture γενικά, easy to maintain )
DeiX Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Το vulture ειναι η βασικη πηγη εισοδηματος μεχρι να αγορασεις και φυσικα να εξοπλισεις το fdl (περιπου 80m). Μετα εισαι πλουσιος
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Και να μην ήταν, βαριέμαι πολύ να το αλλάξω μέχρι τότε, αν και μάλλον θα το κρατήσω γενικά, γιατί μου άρεσε το dogfighting με αυτό.
DeiX Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Οταν "καβαλησεις" το FDL με 800+ shield, 700+armor, 3 pulse lasers που δεν σταματανε ποτε (+οτι αλλο προτιμας εσυ γουστα ειναι αυτα ) και αυτα τα απιστευτα thrusters (ειδικα τα lateral) ολα τα αλλα σου φαινονται μουφα. Αντιστοιχα το vulture στα καλυτερα του εχει ~450 shield και μια απο τα ιδια armor που φυσικα για τα λεφτα που στοιχιζει ειναι παρα πολυ καλα αλλα απλα δεν συγκρινεται Μιλαμε παντα για pve φυσικα γιατι στο pvp το vulture θα το κλαις ακομα και απο εμπειρο eagle δυστυχως ;( 1
DeiX Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Αν το εχουν φτιαξει οπως πρεπει και οχι αρπα κολλα θα το τιμησω (αλλα οχι καλοκαιριατικα το elite ειναι χειμωνιατικο παιχνιδι ). Ασε που θα εχουν βγαλει και αλλο update μεχρι τοτε οποτε για κανα 20ρικο μια χαρα θα ειναι το horizons. Και στο βιντεακι παλι το FDL ποζαρει Ναι 8.4gb update!! Δεν το εχω ξεκινησει το update ακομα αλλα 8.4GB ειναι παρα πολλα ρε συ....Το παιχνιδι τωρα πιανει 6-7GB τι σκατα βαλανε???Μηπως στο κατεβαζει παλι ολοκληρο????
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Αν το εχουν φτιαξει οπως πρεπει και οχι αρπα κολλα θα το τιμησω (αλλα οχι καλοκαιριατικα το elite ειναι χειμωνιατικο παιχνιδι ) Έτσι, στα κρύα του χειμώνα και του διαστήματος και μέσα κάνει τζάκι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα