Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Είναι διαθέσιμο στην αρχική. Είναι λιγότερο ευέλικτο από το Mk III, αλλά πιο "γερό". Nαι, το Vulture μου αρέσει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Το μάθημα της ημέρας: Όταν 6 ΑΙ Vultures σου λένε "Leave now and don't try anything funny" (κάπως έτσι), just leave. 1
Thanos1972 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 ^να φανταστουμε εσυ το επαιξες ηρωας ε? 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 ^να φανταστουμε εσυ το επαιξες ηρωας ε? Μαλάκας το έπαιξα. Πήγαινα να φύγω, αλλά είχε καθίσει ο ένας στα 2 χιλιόμετρα και με κράταγε Mass Locked αλλά δεν βάραγε. Οι άλλοι ήταν στο βάθος κι έλεγα ότι σταμάτησαν, οπότε γύρισα να κάνω duel. Με το που βγαίνουν έξω τα hardpoints, ήρθαν in range και οι άλλοι και 6 κόκκινα τριγωνάκια τα έβαλαν μαζί μου. Είχα λεφτά για rebuy και τα μάζεψα μετά από κανένα 10λεπτο σε RES, αλλά δεν το ξανακάνω.
dimyok Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Εντυπωσιακό για τουρισμό αλλά για combat δεν θα πλησίαζα .Πόση ώρα βαρας ένας προς ένα dogfight , αν σου σκάσει άλλος ένας απλώς μαζεύεις τα κομμάτια σου
DeiX Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Εντυπωσιακό για τουρισμό αλλά για combat δεν θα πλησίαζα .Πόση ώρα βαρας ένας προς ένα dogfight , αν σου σκάσει άλλος ένας απλώς μαζεύεις τα κομμάτια σου Τι ακριβώς εννοεις? Οι μαχες στο elite (υποθετω οτι μιλας για pvp) ειναι καθαρα θεμα ικανοτητας του πιλοτου ακομα και αν εχεις απεναντι σου σκαφος 10πλασιας αξιας. Και φυσικα μπορεις να φας και 2 και 3 ΑΝΕΤΑ αν εσυ νοιωθεις πως πρεπει να κινηθεις και οι αλλοι 2 οχι. Εχω βρεθει σε beacon εξω απο τη Tamar και εχω δει εναν τυπα με python να ξεσκιζει 2 vultures και 1 FDL και να μην εχει χασει ουτε το shield του για πλακα. Τωρα αν εννοεις pve, τις περισσοτερες φορες η AI ειναι για κλαματα. Αραια και που θα σου τυχει ομως και ο μαμιας της γειτονιας και δεν θα καταλαβεις απο που σου 'ρθε Οπως και να το κανεις το combat system του elite ειναι εξαιρετικο κατα τη ταπεινη μου γνωμη και ναι πιστευω οτι σε καποια φαση θα γινει το παιχνιδι που ολοι θελουμε να γινει Και επειδη τωρα πορωθηκα παω να πιασω το clipper μου και να το λυωσω 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Εντυπωσιακό για τουρισμό αλλά για combat δεν θα πλησίαζα .Πόση ώρα βαρας ένας προς ένα dogfight , αν σου σκάσει άλλος ένας απλώς μαζεύεις τα κομμάτια σου Τι σκάφος έχεις;
dimyok Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Κουβά sidewinder ναι δεν ειναι για combat ,υπάρχει φτηνό heavy fighter ;
DeiX Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Για να πεις οτι κατι κανεις (μιλαμε για pve οχι για pvp) μαζευε credits μεχρι να μπορεσεις να αγορασεις και να εξοπλισεις ενα viper mk3. Αυτο θα σου στοιχισει γυρω στα 3m. Δεν εχω δοκιμασει τα νεα μικρα (Imperial Eagle, cobra mk4 και viper mk4) αλλα για combat εισαι μια χαρα με το viper και αλλαζεις σε καποια φαση για το vulture. Το καλυτερο απ'ολα ειναι να τα δοκιμασεις, να πειραματιστεις με το loadout και να αποφασισεις εσυ τι σου ταιριαζει. Αυτο ειναι και το ωραιο του elite. Απολυτη ελευθερια στα παντα. Για να βγαλεις και κανα φραγκο στα γρηγορα τραβα σε κανα navigation beacon ή σε κανα RES. Φορεσε ενα kill warrant scanner και κοβε βολτες κοντα στα security ships. Οταν ξεκινανε να βαρανε, σκαναρε το στοχο (ο οποιος λογικα σου λεει οτι ειναι wanted, απλα ανεβαζεις το bounty αν τον σκαναρεις) και αρχισε να του ριχνεις και εσυ. Με αυτο το τροπο θα παρεις το bounty και θα μαζεψεις αρκετα λεφτα πολυ γρηγορα. PS: Καλα ρε κρινεις το combat system ενος παιχνιδιου ενω εισαι ακομα στο 1ο σκαφος???? Καψε καμια 20ρια ωρες και μετα ελα να τα πουμε 1
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Κουβά sidewinder ναι δεν ειναι για combat ,υπάρχει φτηνό heavy fighter ; πλάκα μας κάνεις οκ.. ότι να ναι PS: Καλα ρε κρινεις το combat system ενος παιχνιδιου ενω εισαι ακομα στο 1ο σκαφος???? Καψε καμια 20ρια ωρες και μετα ελα να τα πουμε ^αυτό x1000
gildo Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Λαθος μηνυμα. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2016 από gildo
nikolaos91 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 ενα καλο guide για οσους θελουν να κανουν rank up στο federation http://tinyurl.com/z4aojek
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα