xtrmsnpr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Τότε κάποια άλλη πρόταση για παιχνίδι που αξίζει τον κόπο; Με χαρά να την ακούσουμε. αυτό http://store.steampowered.com/app/212070/
nzeppos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 https://community.elitedangerous.com/node/247 Μεγαλεία. Και βλέπω το preorder θα έχει μόνο 10 λίρες;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν το έψαξα πολύ το price, γιατί στο Reddit λένε 60$ για παιχνίδι + expansion για όσους δεν το έχουν και για εμάς που το έχουμε ήδη 45$. Edit: Ναι, το γράφει στο site, 40 λίρες (~57 ευρώ) και -25% για εμάς που το έχουμε ήδη, 30 λίρες (~43,1 ευρώ). Ok... Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2015 από GhostRiderLSOV
DeiX Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Εμενα το ποσό μου φαινεται αρκετα υψηλο για expansion. Βεβαια δεν ξερουμε ακρβως τι εχουν σκοπο να προσθεσουν αλλα αν δεν φτιαξουν/προσθεσουν πρωτα (οπως εχω ξαναπει) trading, crafting, personal hangar/warehouse, σοβαρους λογους για να ασχοληθεις με το powerplay, pvp της προκοπης κτλ λυπαμαι αλλα δεν θα παρω. Ετσι οπως το κοβω θα μπορεις απλα να προσγειωθεις στους πλανητες και να κανεις επαναλαμβανομενα και βαρετα missions του τυπου safari, bounty hunting και ισως κανα εξελιγμενο mining. Ωραια ειναι ολα αυτα αλλα δεν αξιζουν ~50€. Αυτη τη στιγμη προσπαθω (επειδη μου καρφωθηκε να δοκιμασω και το Imperial Clipper) να ανεβασω rep με Empire. Σε open game δεν συναντας ψυχη και οι αποστολες δεν αξιζουν μια (καλυτερα να grindareis απο μονος σου κανα warzone-trading route-beacon bounty hunting). Καιρος να το διορθωσουν λιγο... Ειχα ενθουσιαστει με το powerplay αλλα αυτο και αν ειναι ανουσιο. Ουτε credits βγαζεις ουτε αισθανεσαι οτι κερδιζεις κατι με το να ασχοληθεις. Ας διορθωσουν και αυτο.... Εν κατακλειδι το παιχνιδι θα το αγοραζα ξανα ουτως ή αλλως λογω νοσταλγιας και παιδικων αναμνησεων . Το διασκεδασα και ισως να ειμαι απο τους λιγους στο thread που συνεχιζουν αραια και που και παιζουν. Ομως θεωρω οτι πρεπει πρωτα να διορθωσουν τις ατελειες (ακομα και με ενα μεγαλο patch επι πληρωμης σε λογικη τιμη) και υστερα να προχωρησουν σε τετοιο expansion. Αν και αυτο ειναι ημιτελες (που θα ειναι) να δω τι θα πρωτοδιορθωσουν. 3
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 απογοητευτικό.. μήπως να κοιτούσαμε το season pass; https://www.frontierstore.net/games/elite-dangerous-cat/elite-dangerous-horizons-lifetime-expansion-pass.html/ 130λιρες
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 186,52 ευρώ; No thanks.
nzeppos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 https://community.elitedangerous.com/node/247 Μεγαλεία. Και βλέπω το preorder θα έχει μόνο 10 λίρες; For a limited time all existing Elite: Dangerous players will receive a £10 loyalty discount plus the exclusive Cobra Mark IV ship when ordering Elite Dangerous: Horizons through the Frontier Store. Discount will be automatically applied at checkout. Το είδα τόσο γρήγορα που προφανώς εκείνη την ώρα δεν κατάλαβα ότι μιλάει για έκπτωση και όχι για τελική τιμή.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Yep, θεωρώ κι εγώ ότι είναι βαριά η τιμή (και η ψ..ή). Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά συμφωνώ πολύ και με τον DeiX. Μπαίνω μερικές φορές έτσι να κάνω λίγο bounty hunting καμιά ώρα και μετά έξω πάλι. Το powerplay περίμενα ότι θα ήταν πιο...organic και όχι τόσο να μας το βάλουν να το καταπιούμε, αλλά grinding ρε παιδί μου... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 ναι οι τύποι το πάνε για να βγει ακριβώτερο του Star Citizen στο τέλος.. Ντωμεταξ, το horizons δεν είναι το true planetary landings, είναι για no atmosphere planets μόνο. Τα υπόλοιπα "θα" μπούν.. στο μέλλον. Οπότε, φάε βόλτες με το sand baggy και δώσε το 50άρικο. Όταν devs παρουσιάζουν συμπτώματα μέγιστης λιγουριάς, το χειρότερό μου.
billakos85 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ήθελα να αγοράσω το βασικό παιχνίδι (όχι το Horizon expansion) για κάποιο καιρό τώρα. Άμα γνώριζα για τις προπληρωμένες paysafecard, θα αγόραζα key πρίν τα cc.
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 από το αγοραστό dlc? το πρώτο σχόλιο στο video... ''Probably better than WRC 5'' πόσο φόλα να ναι το wrc..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα