Προς το περιεχόμενο

Elite: Dangerous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες εγω ειχα ανεβασει αρκετα ranks και δεν το ειχα παρει. Ολως τυχαιως εριξα μια ματια και ειδα οτι πλεον το εχω. Χωρις να εχω κανει τιποτα. Μαλιστα γκρινιαζα γιατι απλα μου εδιναν ασχετα permits και οχι για SOL. Anyway ριξτε μια ματια μηπως και το δινουν πλεον σε ολους αυτο.

Αυτό ήταν bug, αρκετοί είχαν χάσει μερικά permits (δεν τα είχαν πάρει) και τα πήραν με το updateπου έφτιαχνε το bug νομίζω το 1.1 δεν είμαι σίγουρος. Απλά εσύ έτυχε να μην πάρεις το Sol. Εμένα με το update αυτό τότε, μου έσκασαν 4-5 περμιτς μαζί, δεν είχα πάρει καν χαμπάρι πως έπρεπε να τα έχω πάρει ήδη.

• Like 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τελικά έβγαλα τρελά φράγκα από το explore. Κοντά στα 400k και έδωσε σε δεκάδες συστήματα το όνομα μου :P Αν πάτε προς τα εκεί μπορείτε να δείτε κάποιο. 

Τώρα γύρισα πίσω στο πολιτισμό και πλέον αγόρασα και ένα viber για να δω και το fighting που δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Συνεχίζω κάνω εμπόριο και ο επόμενος μεγάλος στόχος είναι να κάνω τούμπανο το cobra με καλά exploring και να πάω προς κάποιο nebula για explore.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ είμαι με [email protected], 16GB@1600 μνήμη και R290TriXOC@4GB. Το παιχνίδι πετάει, παίζει σταθερά στα 60fps σε ανάλυση 2560x1440. Απ' όσο θυμάμαι το ED αρχικά (βλ. beta) δεν υποστήριζε καν Crossfire αλλά κάποια στιγμή προστέθηκε αυτή η δυνατότητα. Σύμφωνα όμως με όσα λένε εδώ ενδεχομένως να υπάρχει ακόμα πρόβλημα (αν και τα έχουν γράψει πριν το πρόσφατο update).

Μου φαίνεται ότι καλό θα ήταν να το ψάξεις λίγο παραπάνω πριν προχωρήσεις.

Σιγα που θα περιμενα.. Πηρα την gpu σου nzeppos. Οχι την δικη σου μην ψαρωνεις :P ακριβως αυτη ομως. Με aa 1x ολα καρφι. Με 1.5χ ψιλομασαει μονο στην εισοδο αρους σταθμους (blue field) . Περιμενω psu της προκοπας να ζορισω κ την cpu.

/offtopic

/ontopic chek σε διαβαζω κ σε χαιρομαι ρε. Θα πεταξω κ γω το eagle μου φαινεται γιατι αν πεσω σε μεγαλουτσικα, η κανω 10 ωρες dogfighting η σπαω την πρωτη κ φευγω με καμμενα λαστιχα. Θα ακολουθησω στο viper.

Community goals, τρεχει κανεις;

Δημοσ.

εγώ λέω να κάνουμε clan

και να φοράμε αυτό εδώ το skin

https://store.elitedangerous.com/eur/game-extras/cobra-pirate-faction.html

paintjob_cobramkiii_faction1_01.png

ούτε καν να ελέγχουν αν είμαστε εχθρικοί,θα βαράνε στο ψαχνό!

(btw βγήκε το interstellar σε 1080p)

και χωρίς χρέωση πάρτε το κλασικό ED

Elite (1984)

Δημοσ.

(btw βγήκε το interstellar σε 1080p)

Ένα clan νομίζω επιβάλλεται. Άρχισα να (ξανα)βαριέμαι τις μεταφορές ο Λούλης του Type 6 και μου φαίνεται θα πάω να πάρω το παρκαρισμένο Viper να αρχίσω κι εγώ exploration. Εννοείται το Interstellar το κατέβασα μέσα στα πρώτα δευτερόλεπτα που εμφανίστηκε, 15GB μόνο (το είχα δει και στο σινεμά βέβαια).

• Like 2
Δημοσ.

Ένα clan νομίζω επιβάλλεται. Άρχισα να (ξανα)βαριέμαι τις μεταφορές ο Λούλης του Type 6 και μου φαίνεται θα πάω να πάρω το παρκαρισμένο Viper να αρχίσω κι εγώ exploration. Εννοείται το Interstellar το κατέβασα μέσα στα πρώτα δευτερόλεπτα που εμφανίστηκε, 15GB μόνο (το είχα δει και στο σινεμά βέβαια).

και γω τα ίδια,και ήθελα να την ξαναδω,για να καταλάβω κάποια πράγματα.

και γω αυτή την έκδοση κατέβασα,όχι την 17.1..

Ναι μια clan θα ήταν όμορφη,φτιάχνω που φτιάχνω ένα fansite

(υπάρχει αυτό στο steam, http://steamcommunity.com/groups/Elite-Dangerous )

Δημοσ.

offtopic (δεν έχει spoiler)

Έχοντας διαβάσει κάμποσα βιβλία του Thorne, μπορώ να πω ότι ούτε εγώ κατάλαβα κάποια πράγματα και μου έμειναν αρκετές απορίες. Τελικά όμως διαπίστωσα ότι έχουν πειστικές εξηγήσεις σχεδόν για τα πάντα, περισσότερα στο "The Science of Interstellar" του ιδίου.

Αν σας ενδιαφέρει σε μορφή azw3/mobi, στείλτε ΡΜ.

Δημοσ.

Για exploration δεν είναι τα viber από τι έχω καταλάβει αλλά καλύτερα θεωρούνται τα cobra. Πάντως το explore είναι ακόμα ποιο μοναχικό. Θα μπορούσες φυσικά να πάρεις στο φαλάγγι με το viber τους πειρατές η να γίνεις και εσύ ο ίδιος τέτοιος και απλά να κάνεις dock μόνο σε συστήματα με αναρχία. 

Δημοσ.

Όντως, το Viper έχει πολύ μικρό jump range και καταναλώνει πάρα πολλά καύσιμα. Αν θυμάμαι καλά δεν έχω Cobra, οπότε ίσως βάλω αυτό το στόχο, να αγοράσω το σκάφος και να βγω στο σεργιάνι.

Δημοσ.

Χαχαχα καλό.

Πήρα το Cobra τελικά και ήδη βρήκα 2 unexplored άστρα, όχι πολύ μακρυά από τον πολιτισμό (καμια 10αριά jumps από Eravate). Έλα μου όμως που έχω ακόμα το basic scanner και άρα δεν μπορούσα να βρω που ακριβώς είναι τα άστρα... άρα δεν κατάφερα να τους δώσω το όνομά μου. Υπομονή, έχει πολύ ψωμί το exploration και πρέπει να μαζέψω κάμποσα φράγκα ακόμα.

Δημοσ.

Χαχαχα καλό.

Πήρα το Cobra τελικά και ήδη βρήκα 2 unexplored άστρα, όχι πολύ μακρυά από τον πολιτισμό (καμια 10αριά jumps από Eravate). Έλα μου όμως που έχω ακόμα το basic scanner και άρα δεν μπορούσα να βρω που ακριβώς είναι τα άστρα... άρα δεν κατάφερα να τους δώσω το όνομά μου. Υπομονή, έχει πολύ ψωμί το exploration και πρέπει να μαζέψω κάμποσα φράγκα ακόμα.

Και εγώ το basic exploration έχω και τα βρίσκω. Καταρχήν με το που μπαίνεις σε σύστημα βάρα το explore να σου αποκαλύψει τα άστρα που βρίσκονται τριγύρω από το βεληνεκές του explore. Μετά κάνε lock το άστρο που είσαι κεντράρισε το και αυτόματα θα σου βρει το όνομα και τον τύπο του άστρου. Και στα υπόλοιπα άστρα που σου έχουν αποκαλυφθεί κάνεις την ίδια διαδικασία. Κάνεις lock και αν είσαι στο βεληνεκές εξερευνούνται αυτόματα. Που και που αν ταξιδεύεις μέσα στο ηλιακό σύστημα να ρίχνεις και με το explore μήπως βρεις και άλλα αντικείμενα προς εξερεύνηση.

το ποιο χρήσιμο από αυτά του explore είναι αυτό που εξερευνά τις επιφάνειες των πλανητών και άστρων και νομίζω δίνει τα περισσότερα λεφτά. Πάντως για να καταχωρίσεις το όνομα σου σε ένα άστρο θα πρέπει πρώτα να πας να πουλήσεις τα δεδομένα σε ένα σταθμό.

Δημοσ.

To πιο φθηνό σκάφος για εξερεύνηση είναι το hauler με μαξ 30-32 ly. Πέρα από το fuel tank δεν υπάρχει λόγος για κάτι καλύτερο. Μετά Asp για 34-36 ly που είναι πολύ χρήσιμα στην άκρη του γαλαξία όπου τα jumps είναι όλα μεγάλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...