nzeppos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Γαμώ τα docking request denied, πραγματικά. Δηλαδή είμαι δίπλα στο σταθμό και περιμένω να ξεφορτώσω πριν λήξει ο χρόνος της αποστολής, τριγύρω υπάρχουν μόνο 2 σκάφη σε σχετικά μεγάλη απόσταση, οι 3 πλατφόρμες είναι ελεύθερες, παρ' ολ' αυτά δεν με αφήνει να προσγειωθώ με τίποτα. Μάλιστα σε κάποια φάση έρχεται κάποιος και (προκλητικά) προσγειώνεται στη μεσαία πλατφόρμα, μπαίνει μισό λεπτό μέσα στο hangar και μετά φεύγει. Ούτε και τότε με άφηνε. Με reputation για το συγκεκριμένο faction κλπ δεν νομίζω να υπήρχε πρόβλημα, ήμουν neutral αφού δεν είχα ξαναπάει ποτέ εκεί. Η λύση ήταν να βγω από το open play και να ξαναμπω σε solo. Εκεί πήρα docking permission αμέσως. Επίσης πολλές φορές που πατάω system map (ειδικά μετά από scanning σε unexplored άστρο/πλανήτη), δεν μου βγάζει αυτό στο οποίο βρίσκομαι αλλά το τελευταίο που είχα δει (ή αυτό που ξεκίνησα το παιχνίδι πριν κάνω το πρώτο jump, δεν θυμάμαι ακριβώς). Δεν νομίζω να είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο πριν το τελευταίο patch.
chek2fire Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Είναι bug αυτό και διορθώνετε με τον τρόπο που το έκανες δλδ logout και ξανά login. Πάντως αρκετές φορές πρέπει να περιμένεις και σε ουρά για να πάρεις θέση μέχρι να φύγουν αυτοί από τον διάδρομο.
nzeppos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Ναι το τελευταίο γινόταν και παλιά και ήταν προφανώς λογικό για σταθμούς με 2-3 θέσεις και αναμονή. Αλλά εδώ μιλάμε ότι μετά από ένα σημείο δεν υπήρχε ούτε γάτα εκεί τριγύρω, χώρια που η ΑΙ που κάποια στιγμή προσγειώθηκε σίγουρα ήρθε στην περιοχή μετά από μένα. Τεσπά, μικρό το κακό, ειδικά αν δεν γίνεται συχνά.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Εμενα παλι, με χρεωσε bounty επειδη κοπανισα εναν που ενω ελεγε clean στο kwarrant scan ηταν χρεωμενος με bounty. 99% εκανα μλκια εγω αλλα δεν βαριεσαι. Γλυτωσα την περιπολα. Μπουχος.
GIOVINCO Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 δεν το ειχα παρει χαμπαρι αυτο το παιχνιδι. Λοιπον φαινεται επος, μπορει καποιος να γραψει μια σουμα για το τι παιζει? Ποιος ο σκοπος του, τι ειδους αποστολες, εχει μαχες? κλπ. Με εξιταρει παρα πολυ η cockpit camera και φαση συμπαν. Σκεφτομαι αγορα μαζι με hotas Sent from my iPhone using Insomnia
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Εμενα παλι, με χρεωσε bounty επειδη κοπανισα εναν που ενω ελεγε clean στο kwarrant scan ηταν χρεωμενος με bounty. 99% εκανα μλκια εγω αλλα δεν βαριεσαι. Γλυτωσα την περιπολα. Μπουχος. Το Kill Warrant Scanner βρίσκει όλα τα bounties κάποιου (οπότε όταν τον φας, μπορείς να πας να πάρεις λεφτά απ' όλες τις δικαιοδοσίες), αλλά αν είναι clean στο συγκεκριμένο σύστημα, τότε θα γίνεις wanted. Οπότε ή τον ακολουθείς κάπου που είναι καταζητούμενος ή τον αφήνεις ή αν είναι τόσο καλύτερο το κέρδος (μπα), ορμάς και τρως bounty κι εσύ, μιας και το ΑΙ από clean δεν θα σου ρίξει ποτέ πρώτο. 1
nzeppos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 δεν το ειχα παρει χαμπαρι αυτο το παιχνιδι. Λοιπον φαινεται επος, μπορει καποιος να γραψει μια σουμα για το τι παιζει? Ποιος ο σκοπος του, τι ειδους αποστολες, εχει μαχες? κλπ. Με εξιταρει παρα πολυ η cockpit camera και φαση συμπαν. Σκεφτομαι αγορα μαζι με hotas Sent from my iPhone using Insomnia Σχετικά παλιό βίντεο αλλά η ουσία δεν έχει αλλάξει: Το Elite Dangerous συνεχίζει την ιστορία των προηγούμενων Elite που υπάρχουν εδώ και σχεδόν 30 χρόνια. Εν ολίγοις ο σκοπός είναι να βγάλεις φράγκα εξερευνώντας το γαλαξία μας. Δεν υπάρχει συγκεκριμένο σενάριο. Οι αποστολές χωρίζονται γενικά σε 3 μεγάλες κατηγορίες: 1) εμπόριο (βλ. μεταφορά αγαθών μεταξύ των πλανητικών συστημάτων), όπου μπορείς είτε να επιλέγεις εσύ τι θα μεταφέρεις είτε να εκτελείς συγκεκριμένα συμβόλαια (πχ. έχεις 2 ώρες να μεταφέρεις ψάρια στον τάδε διαστημικό σταθμό για να πάρεις τόσα χρήματα). Υπάρχει επίσης η έννοια της μαύρης αγοράς, όπου μπορείς να πουλάς/μεταφέρεις λαθραία ή κλεμμένα προϊόντα με μεγαλύτερο κέρδος αλλά και ρίσκο. Ένας ακόμα τρόπος εισοδήματος είναι η εξόρυξη ορυκτών και μετάλλων από αστεροειδείς. 2) αναζήτηση επικυρηγμένων ή πειρατεία με ό,τι συνέπειες μπορεί να έχει αυτή (βλ. επιθέσεις σε άλλα σκάφη, άρα μάχες). Και εδώ υπάρχουν συμβόλαια, αλλά μπορείς να ενεργείς και μόνος σου. 3) εξερεύνηση, βλ. αφήνεις τον πολιτισμό πίσω σου και χάνεσαι στα βάθη του γαλαξία ανακαλύπτοντας διαρκώς κάποια από τα 400 δισεκατομμύρια ηλιακά συστήματα που υπάρχουν στο παιχνίδι χωρίς φυσικά να έχεις ελπίδα να τα δεις ποτέ όλα. Το παιχνίδι απαιτεί διαρκή online σύνδεση, μπορείς όμως να παίξεις είτε solo (εναντίον του ΑΙ), είτε σε open game σαν MMO στιλ Eve Online. Πρακτικά η μόνη διαφορά μεταξύ των δύο είναι η συνύπαρξη ανθρώπων και ΑΙ στη δεύτερη περίπτωση, ενώ μπορείς να αλλάζεις από το ένα mode στο άλλο χωρίς να χάνεις τα σκάφη ή τα λεφτά σου. Αν δεν κάνω λάθος, μπορείς να κατεβάσεις τον client του παιχνιδιού τζάμπα όπου έχεις τη δυνατότητα να παίξεις τον training simulator για να πάρεις μια γενική ιδέα. Για το κανονικό παιχνίδι θα πρέπει να πας στο store του http://www.elitedangerous.com/ (δεν πωλείται αλλού). To ED εξελίσσεται διαρκώς με μεγάλα ή μικρά patches, ενώ σε βάθος χρόνου περιμένουμε και μεγαλύτερα πακέτα (που θα απαιτούν έξτρα πληρωμή), τα οποία θα προσθέτουν τη δυνατότητα προσεδάφισης σε πλανήτες κλπ (όπως και στα παλιά Elite δηλαδή). Γενικά παίζεται και χωρίς HOTAS (ειδικά αν δεν σε πολυενδιαφέρουν οι μάχες), καθώς δεν έχει ιδιαίτερα δύσκολα/περίπλοκα controls (ούτε και τα πάμπολλα κουμπιά των flight sims σαν το MS FSX ή παλιών space sims σαν το ανυπέρβλητο Freespace2) αλλά εγώ θα πρότεινα τέτοιο χειριστήριο ανεπιφύλακτα. 2
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Αν δεν κάνω λάθος, μπορείς να κατεβάσεις τον client του παιχνιδιού τζάμπα όπου έχεις τη δυνατότητα να παίξεις τον training simulator για να πάρεις μια γενική ιδέα. Για το κανονικό παιχνίδι θα πρέπει να πας στο store του http://www.elitedangerous.com/ (δεν πωλείται αλλού). To ED εξελίσσεται διαρκώς με μεγάλα ή μικρά patches, ενώ σε βάθος χρόνου περιμένουμε και μεγαλύτερα πακέτα (που θα απαιτούν έξτρα πληρωμή), τα οποία θα προσθέτουν τη δυνατότητα προσεδάφισης σε πλανήτες κλπ (όπως και στα παλιά Elite δηλαδή). αλήθεια θα πρέπει να πληρώσουμε έξτρα γιαυτό;;;;;;
nzeppos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Απ' όσα έχουν μέχρι στιγμής οι Braben και σία, ναι. Άλλωστε δεν είναι απλώς η δυνατότητα του planet landing αλλά μια σειρά από σημαντικά modules/expansions που έχουν σκοπό να αναβαθμίσουν ριζικά το παιχνίδι (μάλλον έχουν στο μυαλό τους το Star Citizen). Ορισμένα από αυτά παραθέτονται στο http://elite-dangerous.wikia.com/wiki/Features_in_the_expansions The expansions include significant new features such as seamless freeform (manual pitch/yaw/roll) atmospheric flight and landings and on-foot and out-of-ship activities (such as FPS combat, walking around and boarding ships, walking in stations and walking and driving vehicles on entire 1:1 scale populated living planets), multi-player crew and player executive controlled capital ships. Frontier intends to release small, free updates after launch. Expansions that include significant new features and content will have to be purchased. For example, the initial roadmap is to add these features over the following expansions (in no particular order): [1] Landing / driving / prospecting on airless rocky planets, moons & asteroids Walking around interiors and combative boarding of other ships Combat and other interactions with other players and AIs in the internal areas of star ports Accessing richly detailed planetary surfaces Availability of giant ‘executive control’ ships to players Keep in mind that the game has been with all these features in mind (it is not an afterthought) and Frontier Developments already has the technology for this. Ευχαρίστως θα (ξανα)πλήρωνα για όλα αυτά. Η προσωπική μου γνώμη πάντως είναι ότι θα αργήσουμε πολύ να τα δούμε, σίγουρα πάνω από χρόνο. Αν και όταν βγει το Star Citizen, ίσως επιταχυνθούν οι εξελίξεις καθώς με τα τωρινά κριτήρια η διαφορά των δύο παιχνιδιών θα είναι πολύ μεγάλη, οπότε το ED θα αναγκαστεί να "τρέξει". 2
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 αχ τα λεφτάκια..αλλά μου αρέσει το παιχνίδι σε σχέση με το sc,που ακόμα το βρίσκω άδειο
DeiX Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Απο εχθες κοβω βολτες στο SOL και προσπαθω να ανεβασω λιγο rep εκει. Σταθηκα τυχερος και χτυπησα κατι bounties γυρω στα 300κ μεσα σε 1 ωριτσα αλλα απο την αλλη ξενερωσα γιατι χωρις λογο (δεν καταλαβα και ουτε θα καταλαβω) με το που βγηκα απο καποιο σταθμο με ανατιναξαν οι npc χωρις λογο.....77κ η ζημια...Νομιζω οτι θα την αραξω εδω για καμποσο κυριως για bounty missions οποτε ξερετε που θα με βρειτε τις επομενες μερες
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 και πως παίρνεις permit για το SOL αν δεν είσαι backer DeiX? ενλαιτεν μι. (εκει γύρω γυρίζω και εγώ).
nzeppos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δεν χρειάζεται να είσαι backer. Νομίζω το permit είναι λιγο τυχαίο και το παίρνεις με απλή αποστολή της Federation αρκεί να έχεις ανεβάσει ελαφρώς το rank (εγώ πχ. το είχα πάρει μέσα στις πρώτες ώρες παιχνιδιού, όταν είχα ακόμα το sidewinder).
DeiX Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 και πως παίρνεις permit για το SOL αν δεν είσαι backer DeiX? ενλαιτεν μι. (εκει γύρω γυρίζω και εγώ). Δεν χρειάζεται να είσαι backer. Νομίζω το permit είναι λιγο τυχαίο και το παίρνεις με απλή αποστολή της Federation αρκεί να έχεις ανεβάσει ελαφρώς το rank (εγώ πχ. το είχα πάρει μέσα στις πρώτες ώρες παιχνιδιού, όταν είχα ακόμα το sidewinder). Παιδες εγω ειχα ανεβασει αρκετα ranks και δεν το ειχα παρει. Ολως τυχαιως εριξα μια ματια και ειδα οτι πλεον το εχω. Χωρις να εχω κανει τιποτα. Μαλιστα γκρινιαζα γιατι απλα μου εδιναν ασχετα permits και οχι για SOL. Anyway ριξτε μια ματια μηπως και το δινουν πλεον σε ολους αυτο.
chek2fire Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Τελικά πήγα είδα και πλέον γυρίζω πίσω... Μακρύ το ταξίδι αλλά ελπίζω με τόσο explore και με συστήματα που τα έχω κάνει εγώ πρώτος explore να χεσ.. στα φράγκα με το που βρω τον πρώτο σταθμό. εδώ είναι η είσοδος του νεφελώματος και εδώ είμαι μέσα στο νεφέλωμα εχω 70 jump τώρα για τον γυρισμό . Το επόμενο explore θα είναι σε κανα nebula. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα