Προς το περιεχόμενο

Elite: Dangerous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν γινεται γιατι οχι :P space trucker , σου ριχνει ρυμουλκα και σου εξιστορει τις πικαντικες ερωτικες του περιπετειες με διαστημικες χηρες. Σαν ταξιτζης. Στο τελος σε πεταει σε uknown signal και δεν σου κοβει κ αποδειξη.

@ Orgios

μαλλον αυτο θα κανω, θα παω για μια 290 αν βρω απο δω καμια οκ αλλιως τα ακουμπαω για καινουρια και την 7870 καβατζα.

Δημοσ.

Συνεχίζω το μοναχικό ταξίδι στο coalsack.. 

http://oneminuteastronomer.com/2036/coalsack-nebula/

εδώ και αρκετή ώρα έχω φύγει από το τελευταίο σύστημα που είχε κάποιο σταθμό και πλέον κάνω μοναχικό ταξίδι. Βρήκα και ένα σύστημα που είχε γίνει explore από έναν πατριώτη μάλλον τον "καλαμάρι" :P

To explore θέλει οπωσδήποτε fuel scoop γιατί αλλιώς την έχεις κάτσει συν ότι πρέπει μετά να γυρίσω πίσω

Επισκέπτης
Δημοσ.

καλά κουράγια. θα παίξει κανένα wing σήμερα που είναι και βροχερή μέρα ; (η δεν είναι) απογευματάκι μεριά; Τώρα βέβαια εσύ που έχεις βάλει ρότα για να βρεις τον McConaughey και όλο το Interstellar μαζί, ποιος σε βρίσκει.

Δοκίμασα voiceattack αλλά χωρίς το voicepack νομίζω είναι λίγο απογοητευτικό. Αν έχεις δει τα video γύρω γύρω, που πας με το default Windows text to speech. Σαν να σου απαντάει ο ΨΙΤ είναι (δεν είναι γιατι αν ήταν μόνο αυτό θα είχα :P )

Δημοσ.

Μπηκα εχθες αλλα ολοι στο friendlist ηταν offline. Καντε add CMDR DeiX και γενικα ας ανεβασουμε καπου μια λιστα με nicknames για να ξερουμε τι μας γινεται ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάζεψα όσα CMDR handles μπορούσα να βρω και έφτιαξα ένα πρόχειρο roster εδώ:

Elite Dangerous insomnia.gr Roster

Όποιος θέλει μπορεί να προσθέσει (ή φαντάζομαι να αφαιρέσει) το δικό του nickname. Θεωρητικά μπορούμε να βάλουμε και availability για μέρες/ώρες αν και από εμπειρία σπανίως τηρούνται τέτοια πράγματα (από μια ηλικία και πάνω :P) αφού όλο και κάτι θα μας τύχει.

Νομίζω όμως ότι η καλύτερη λύση είναι να γραφτούμε όλοι μέλη σε ένα in-game Group και να έχουμε μια καλύτερη ιδέα για το τι γίνεται. Σε αυτό του Ghostrider είμαστε μόνο 3 άτομα (ο ίδιος, ο Deix κι εγώ), άρα έχουμε χώρο για πολλούς περισσότερους.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

χμμ, άργησα. ότι είπε ο nzeppos τότε.

Δημοσ.

Τωρα με το coop θα ερθω και εγω.Το κακο ειναι οτι το ειχα αφησει απο εκει που ξεκινησα και δεν ξερω αν μπορω να σας βρω.

Δημοσ.

Γιαυτο σε λενε κουικαρα.....Παρε ενα gps ρε διαστημοβλαχε :P

PS: Ολοι χαμενοι στο διαστημα ειμαστε ρε. Θα βρουμε καποιο σημειο που να εξυπηρετει ολους και θα κινηθουμε προς τα εκει. Ετσι και αλλιως δεν μπορεις να περιορισεις καποιον να μεινει σε ενα μερος οταν εχει ολοκληρο το συμπαν μπροστα του.....

• Like 1
Δημοσ.

Φρίκη, φρίκη. Έβαλα να παίξω πρώτη φορά μετά από μήνες. Το νέο patch έχει το ανανεωμένο damage model που λέγαμε, όπου άπαξ και ανέβει η θερμοκρασία δεν χαλάει το hull αλλά κυρίως τα υποσυστήματα. Ούτως ειπείν αν το cargo hatch πάει κάτω από 70%, αρχίζει να χάνεται φορτίο στο διάστημα (βλ. πάνε τα μισά altairian skins). Στο ενδιάμεσο είχα κι άλλες υποχρεώσεις (βλ. ήρθε το καινούριο πλυντήριο πιάτων κι έφαγα μια ώρα να το τοποθετήσω και να το συνδέσω), οπότε στο ενδιάμεσο είχα αφήσει το σκάφος να περιπλανιέται στο ρελαντί. Κάποιος κερατάς με έφαγε, πραγματικά στο πουθενά, και πάνε και τα αλταϊριανά τομάρια, πάνε και 60 χιλιάδες στο insurance.

Φρίκη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνω update και μπαίνω.

edit

τι βγήκε και το vulture? Θα στείλω το ΑSP να το χτυπήσω. 25 εκατομύρια βγαίνει, αλλά βλέπω από power πάσχει πολύ, δεν μπορώ να το βγάλω σωστό.

εντιτ 2

Δεν το παίρνω μου φαίνεται, το Αsp που έχω ήδη πιο δυνατό είναι.

Επεξ/σία από frenzy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...