Προς το περιεχόμενο

Elite: Dangerous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Τώρα μπορείς να μοιράζεσαι το kill bounty, να lock-άρεις συμπαίχτη και να βγαίνετε μαζί από jumps και γενικά, πραγματάκια που έπρεπε να είχαν μπει στην αρχή, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. :)

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μπηκα λιγο κ με βαλανε κ σε group κατι αμερικαναρες που ειχαετυχρι τις προαλλες. Μια χαρα φαινεται. Μαλιστα τρως whisper απο διαφορους για party. Σαν να περιμενεις στο stormwind ενα πραμα :P

Ps:απο sidewinder (αν το λεω σωστα) σε τι να παω; Κατι affordable για κανα bounty run.

Δημοσ.

Απο sidewinder σε eagle. Κανε μερικα bounty missions να καταλαβεις τι παιζει και μετα περνας σε κατι καλυτερο. Μη βιαστεις δεν αξιζει. Παρτο χαλαρα ;)

• Like 1
Δημοσ.

Καμια σχεση.... Πριν μιλουσα 1 ωρα και εκανα 15 relog μεχρι να μας βγαλει στον ιδιο σερβερ, και οταν επιτελους βλεπαμε ο ενας τον αλλο χανομασταν γιατι απλα δεν υπηρχε τροπος να τον ακολουθησεις ευκολα μετα το frame shift drive. Μαλλον κρυφτο παιζαμε παρα elite :P

Τωρα που θα ξαναδοκιμασουμε ελπιζω να ειναι καλυτερα τα πραγματα..

καλά ναι,απλώς δεν το διατύπωσα καλά!

Ότι τώρα με τα groups θα γίνεται καλύτερη δουλειά!

• Like 1
Δημοσ.

καλά ναι,απλώς δεν το διατύπωσα καλά!

Ότι τώρα με τα groups θα γίνεται καλύτερη δουλειά!

Αυτο ελπιζω και εγω :D. Αντε να προλαβω να παιξω λιγο σημερα (και δεν θυμαμαι και που εχω παρκαρει :P)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτο το παιχνιδι θα με βαλει να ξυρισω και το μουστακι. Επειδη δεν θελω να βλεπω jaggy φαση και ειναι και καιρος να παρω το κατιτις μου. Ειμαι με 7870 και 2500κ k 8gb 1866 ram. Ελεγα να παρω αλλη μια 7870 η να παω για καμια 290. Το πρωτο γινεται σχετικα αμεςα το αλλο θα περιμενω. Θα κανει διφορα το crossfire η τσαμπα θα τα πεταξω;

Pulse beam x3 σε eagle και καπως καλα παμε.

Δημοσ.

Εγώ είμαι με [email protected], 16GB@1600 μνήμη και R290TriXOC@4GB. Το παιχνίδι πετάει, παίζει σταθερά στα 60fps σε ανάλυση 2560x1440. Απ' όσο θυμάμαι το ED αρχικά (βλ. beta) δεν υποστήριζε καν Crossfire αλλά κάποια στιγμή προστέθηκε αυτή η δυνατότητα. Σύμφωνα όμως με όσα λένε εδώ ενδεχομένως να υπάρχει ακόμα πρόβλημα (αν και τα έχουν γράψει πριν το πρόσφατο update).

Μου φαίνεται ότι καλό θα ήταν να το ψάξεις λίγο παραπάνω πριν προχωρήσεις.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ είμαι με [email protected], 16GB@1600 μνήμη και R290TriXOC@4GB. Το παιχνίδι πετάει, παίζει σταθερά στα 60fps σε ανάλυση 2560x1440. Απ' όσο θυμάμαι το παιχνίδι αρχικά (βλ. beta) δεν υποστήριζε καν Crossfire αλλά κάποια στιγμή προστέθηκε αυτή η δυνατότητα. Σύμφωνα όμως με όσα λένε εδώ ενδεχομένως να υπάρχει ακόμα πρόβλημα (αν και τα έχουν γράψει πριν το πρόσφατο update).

Μου φαίνεται ότι καλό θα ήταν να το ψάξεις λίγο παραπάνω πριν προχωρήσεις.

Ευχαριστω! Το ψαχνω μωρε γυρω γυρω απλα ειπα να ρωτησω και εδω μιας και παιζει και know how και εμπειρια απο το παιχνιδι.

Μεχρι τα 3.8 το εχω παει εγω με στοκ κοολινγκ. Αυριο θα παρω aftermarket.

Δημοσ.

Η δική μου είναι η corsair A70 και έχω θερμοκρασίες το πολύ γύρω στους 40-50 oC σε φόρτο, 30-35 σε idle (όχι ότι κάθομαι να τα μετράω συνέχεια), οπότε πιστεύω ότι πάω άνετα στα 5GHz ακόμα και με stress test. Απλώς δεν με ενδιέφερε το περισσότερο όταν τα σέταρα, γιατί δεν κάνει και μεγάλη διαφορά (στο Elite πιστεύω καμία).

Δημοσ.

@fernandes

Καλο θα ειναι να πουλησεις την 7870 και να πας σε κατι πιο δυνατο... Νομιζω οτι είναι και η ιδανικη περιοδος καθως βρίσκεις και πολλες προσφορες...

1. Η 7870 είναι αξιοπρεπης αλλα όχι ιδιαιτερα δυνατη για να αξιζει crossfire

2.Δεν υποστηριζουν όλα τα παιχνιδια crossfire

3. Φασαρία -- Καταναλωση - θερμοκρασιες (αφου οι καρτες πιθανον να είναι πολυ κοντα η μία στην αλλη)

Εγω σε αυτο το τρυπακι μπηκα με τις 7970 και κατεληξα να τις κανω υδροψυκτες και τις 2, πολλες φορες μπηκα στο τρυπακι να τις πουλησω αλλα τελικα είπα να στηριξω την επένδυση που εκανα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...