Προς το περιεχόμενο

Elite: Dangerous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.

κάντε με και μένα παρέα αν είναι το coop patch, να, σήμερα έμαθα να ξεχωρίζω και πειρατές. και εκεί που βασανιζόμουν να μαζέψω 10κ να πάρω ναρκωτικάρες για ντίλες, βγήκε μαρούλι 100κ απο bounty contracts στο κωλοβάρεμα :P

απο αύριο όμως, γιατι σήμερα τρώω παντόφλα με μπούκλα.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που μου άρεσε πολύ είναι το νέο reboot sequence.

Απ' ότι είδα σε βίντεο, φτιάχνει modules που είναι κατεστραμμένα από 0% στο 1%.

Παράδειγμα κοντά στα 10 λεπτά που παθαίνει ζημιά επίτηδες και το Cargo Hatch module πέφτει στο 0 και μετά κάνει reboot και το φτιάχνει στο 1%. Βολικό για όσους έχουν χάσει thrusters αλλά επέζησαν και δεν χρειάζεται να κάνουν self destruct πια. :)

Edit:

Wings Content Update Instructions

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • Like 1
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, είμαι κι εγώ καινούριος στο ED. 

Μέχρι στιγμής παίζω μόνο Solo αλλά άμα υπάρχει παρέα λέω να το γυρίσω στο online. Πώς μπορώ να σας βρω?

CMDR Andris

• Moderators
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, είμαι κι εγώ καινούριος στο ED. 

Μέχρι στιγμής παίζω μόνο Solo αλλά άμα υπάρχει παρέα λέω να το γυρίσω στο online. Πώς μπορώ να σας βρω?

CMDR Andris

Γενικά από τα ονόματα που δίνει ο καθένας. 

Πρέπει να γράψουμε μια λίστα κάπου γιατί χάνονται κάθε τόσο...

--------------------------------------------

Δημοσ.

Θα σε βρουμε εμείς :P

Νομιζω οτι ολοι θελουμε να δοκιμασουμε το online μερος (επιτελους) του παιχνιδιου ;)

• Moderators
Δημοσ.

Aρχίζω και φοβάμαι τώρα... :P

Θα πρότεινα (κλασσικά, αφού δεν έχω λεφτά για κάψιμο) να πηγαίναμε σε private group πρώτα πάλι...

Δημοσ.

Aρχίζω και φοβάμαι τώρα... :P

Θα πρότεινα (κλασσικά, αφού δεν έχω λεφτά για κάψιμο) να πηγαίναμε σε private group πρώτα πάλι...

Εχω να παιξω πολυ καιρο. Πρακτικα μεχρι και τα key bindings - voice command πρεπει να setarw απο την αρχη....

Παμε οπως θελετε λοιπον για αρχη και μετα βλεπουμε ;)

Προτεινω να παρουμε sidewinders και να φαμε κανα anaconda ετσι για να γουσταρουμε :D

Δημοσ.

Και εγώ θα ερχόμουν αλλά μάλλον έχω απομακρυνθεί αρκετά πλέον. Αν σας βγάλει ο δρόμος από το hub των reaper τότε περάστε μια βόλτα να χτίσουμε την βάση μας εκεί :P

• Moderators
Δημοσ.

Όταν σε βρούμε, θα έχεις γίνει σαν τον Tom Hanks στον ναυαγό, θα είσαι σαν θρύλος ότι κάποτε υπήρχε κάποιος εξερευνητής εκεί γύρω. :P

• Like 4
Δημοσ.

Νομιζω οτι ολοι θελουμε να δοκιμασουμε το online μερος (επιτελους) του παιχνιδιου ;)

εντάξει και πριν έβρισκες τον άλλον και πετούσατε παρέα..τώρα απλώς μπήκαν τα groups των 4,και γίνονται coop οι αποστολές που το κάνει πιο εύκολο,πάλι καλά!

Δημοσ.

εντάξει και πριν έβρισκες τον άλλον και πετούσατε παρέα..τώρα απλώς μπήκαν τα groups των 4,και γίνονται coop οι αποστολές που το κάνει πιο εύκολο,πάλι καλά!

Καμια σχεση.... Πριν μιλουσα 1 ωρα και εκανα 15 relog μεχρι να μας βγαλει στον ιδιο σερβερ, και οταν επιτελους βλεπαμε ο ενας τον αλλο χανομασταν γιατι απλα δεν υπηρχε τροπος να τον ακολουθησεις ευκολα μετα το frame shift drive. Μαλλον κρυφτο παιζαμε παρα elite :P

Τωρα που θα ξαναδοκιμασουμε ελπιζω να ειναι καλυτερα τα πραγματα..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...