Προς το περιεχόμενο

Elite: Dangerous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως μια και παίζω με χειρηστήριο νομίζω το χρειάζεται οπωσδήποτε αν και στο πληκτρολόγιο από τι το είδα μια χαρά τα έχουν σεταρισμένα τα κουμπιά του.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Χθές είχα και άλλη μια καταστροφή του σκάφους. Με τράβηξε ένας από jump κοντά σε άστρο και δεν φτάνει που με χτύπαγε αυτός μου έκανε μαζί dmg και το heat από το άστρο.

Πάντως άλλη μια φορά που πήγε να με τραβήξει κάποιος ξέφυγα. Δεν το ήξερα ότι αν ακολουθείς το target μπορείς να ξεφύγεις από το pull.

Σε γενικές γραμμές έχω αρχίσει και βγάζω πολύ καλά χρήματα με το εμπόριο βασισμένο σε αυτό τον χάρτη που έδωσα. Τι προτείνετε να βάλω πάνω για μεγαλύτερη προστασία ώστε τουλάχιστον να αντέχω κάποια hit μέχρι να μπορώ να κάνω ξανά jump? Λέω να βάλω κανα ακριβότερο alloy πάνω.

Δημοσ.

Βάλε military composite. Θα δεις διαφορά αλλα θα σου ανεβασει αρκετα το mass και κατα συνεπεια θα σου ριξει το jump distance...

Δημοσ.

Καλά αυτό κάνω αλλά λέω για προστασία όταν ο άλλος σε έχει ήδη πιάσει και σου ρίχνει με laser. Αν αντέξει το σκάφος μπορείς να ξεφύγεις με jump

• Moderators
Δημοσ.

Καλά αυτό κάνω αλλά λέω για προστασία όταν ο άλλος σε έχει ήδη πιάσει και σου ρίχνει με laser. Αν αντέξει το σκάφος μπορείς να ξεφύγεις με jump

Αν είναι παίχτης, πολύ πιθανό να έχει στοχέυσει τα thrusters σου, αφού σου ρίξει τις ασπίδες... Αν είναι ΑΙ, με απλό γκάζι, την κοπανάς. :P

Δημοσ.

Καλά στα συστήματα πέρα από τα κεντρικά που ξεκινάς το παιχνίδι και ίδιως σε όσα έχουν αναρχία είναι γενικά κανόνας από τι φαίνεται το pull από npc η παίχτες. Η παίχτες με τα kill τι κερδίζουν? Πέφτει τίποτα από το σκάφος εκτός από αυτά που κουβαλάς?

• Moderators
Δημοσ.

Καλά στα συστήματα πέρα από τα κεντρικά που ξεκινάς το παιχνίδι και ίδιως σε όσα έχουν αναρχία είναι γενικά κανόνας από τι φαίνεται το pull από npc η παίχτες. Η παίχτες με τα kill τι κερδίζουν? Πέφτει τίποτα από το σκάφος εκτός από αυτά που κουβαλάς?

Αν πεθάνεις δεν κερδίζουν τίποτα, εκτός αν είσαι wanted.

Δημοσ.

Δλδ με λίγα λόγια από παίχτη δεν ξεφεύγεις?

Με τη μαουνα απο παιχτη δεν ξεφευγεις, Εκτος και αν ειναι κουλος. Εδω ερχεται και το κατεστραμενο online κομματι του παιχνιδιου που αν δεν το φτιαξουν δεν θα επιστρεψει ποτε κανενας. Θες πχ. να μεταφερεις ενα φορτιο πολυ κερδοφορο και να περασεις απο διαφορα συστηματα, Παρταρεις με παιχτες που δουλευουν ως mercenaries, τους πληρωνεις σε συνοδευουν και ιδου το mmo κομματι του παιχνιδιου. Οταν το fixaroun θα ξαναμπω.

• Like 2
Δημοσ.

Σε κάτι τέτοια το SC είναι αιώνες μπροστά. Στο Elite το MMO/online κομμάτι προς το παρόν αγγίζει τα όρια του ανύπαρκτου.

MMO σημαίνει, μεταξύ άλλων, μηχανισμοί και κίνητρα για random party, αν είναι να πρέπει να έχω online φίλους/συγγενείς/κουμπάρους για να φτιάξουμε πάρτι, καλό Πάσχα με τον Άγιο Βασίλη. Εδώ δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε δύο άτομα για τις ώρες που μπορούμε να μπούμε να παίξουμε, πόσο μάλλον περισσότεροι. Χώρια που όσοι είναι μια ηλικία και πάνω, σπανίως έχουν χρόνο για σταθερά clans, guilds κλπ. Οπότε για αυτούς, random > all.

Εγώ πάντως δεν έχω βρει ακόμα λόγο για να επιστρέψω, βαρέθηκα να κάνω τα ίδια και τα ίδια.

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν έχω βρει ακόμα λόγο για να επιστρέψω, βαρέθηκα να κάνω τα ίδια και τα ίδια.

Τα ίδια κι εγώ.

Δημοσ.

Θα συμφωνησω και εγω με τα παιδια.Μετα την beta επαιξα 2-3 φορες και το παρατησα για το λογο οτι δεν μπορουμε να κανουμε group.Ουτε ενα γεια δεν μπορεσα να στειλω και το παιχνιδι το πηρα για να παιζω με παρεα και οχι solo.

• Moderators
Δημοσ.

Αναμένεται το Wings update που θα μπορούμε να μπαίνουμε (σωστά) με group. Όταν γίνει, θα ενημερώσω. :)

Δυστυχώς δεν έχω ώρα να παίξω τώρα, αλλά γενικά είναι για μικρές (ή τέλος πάντων, όχι 8ωρα) δόσεις το παιχνίδι και για να relax-άρεις.

Δεν μας κυνηγάει κανείς άλλωστε, τώρα ξεκίνησε, το παιχνίδι θα υπάρχει για καιρό, οπότε κάνουμε υπομονή και όποτε θέλει κανείς, πετάει για να ζήσει έστω και λίγο στο διάστημα. :)

Δικές μου

ze5zUAa.jpg

f1rff39.jpg

KrI0nmE.jpg

wLTh6Zr.jpg

1A9Vonk.jpg

Ox6Lwa0.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...