DeiX Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 2x pulse lasers + 2x multi cannons (gimbal ολα). Του εβαλα και καλυτερο power plant, distributor, fsd και μαζευω για καλυτερο shield και alloys. Απλα δεν ξερω αν ειναι bug ή οχι αλλα πολλες φορες τα lasers δεν δουλευουν. Εχω full ενεργεια αλλα τπτ.... Οποτε θα τα αλλαξω και θα παω με 4x multi cannons. Το σκαφος ειναι απιθανο ΑΛΛΑ εχει μακραν τον χειροτερο ηχο EVER!!!! Σαν μαουνα που θελει σπρωξιμο κανει οταν ξεκιναει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μετα το mining το γυρισα στο trading, είχα διαφορες περιπετειουλες που με κρατανε αλλά ένα παραπονο το εχω, εχω πετυχει ελαχιστους παικτες, πλην τους φιλους μου , αφου λεω πως αμα δω CMDR ανεξαρτητα απο το rank θα του κάνω ενα Interdict έτσι for dogfighting's sake . Παντως το επομενο update θα αφορα λενε αποκλειστικα το multiplayer κομματι του παιχνιδιου, ελπιζω παντως συντομα ολοι να παιζουμε στον ιδιο server ή τελος παντως να διαλεγουμε αναμεσα σε 3-4 όπως σε όλα τα mmo Υ.Γ. Καποια στιγμη να δωσουμε ενα ραντεβου θανατου με stock sidewinder (μη κλαψουμε και τις περιουσιες μας) σε ενα συστημα της επιλογης μας να βγαλουμε τα ματια μας, προτεινω last man standing o καθενας μόνος του fsd jumps κτλ κτλ δεν εχει So say we all??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 2x pulse lasers + 2x multi cannons (gimbal ολα). Του εβαλα και καλυτερο power plant, distributor, fsd και μαζευω για καλυτερο shield και alloys. Απλα δεν ξερω αν ειναι bug ή οχι αλλα πολλες φορες τα lasers δεν δουλευουν. Εχω full ενεργεια αλλα τπτ.... Οποτε θα τα αλλαξω και θα παω με 4x multi cannons. Το σκαφος ειναι απιθανο ΑΛΛΑ εχει μακραν τον χειροτερο ηχο EVER!!!! Σαν μαουνα που θελει σπρωξιμο κανει οταν ξεκιναει Ναι, stock Viper θέλει καλά thrusters για να δείξει τι μπορεί να κάνει σε μανούβρες. (Edit: Τώρα είδα που λες για ήχο, αλλά και πάλι ισχύει για thrusters. ) Θα έλεγα να βάλεις fixed pulse lasers και άσε τα multicannons όπως είναι. Πολύ πιθανό να μην χτυπάνε τα lasers γιατί ο εχθρός περνάει σε σημείο που δεν μπορούν να στρίψουν λόγω της ατράκτου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Υ.Γ. Καποια στιγμη να δωσουμε ενα ραντεβου θανατου με stock sidewinder (μη κλαψουμε και τις περιουσιες μας) σε ενα συστημα της επιλογης μας να βγαλουμε τα ματια μας, προτεινω last man standing o καθενας μόνος του fsd jumps κτλ κτλ δεν εχει So say we all??? ΜΕΣΑ!!!!! Ναι, stock Viper θέλει καλά thrusters για να δείξει τι μπορεί να κάνει σε μανούβρες. (Edit: Τώρα είδα που λες για ήχο, αλλά και πάλι ισχύει για thrusters. ) Θα έλεγα να βάλεις fixed pulse lasers και άσε τα multicannons όπως είναι. Πολύ πιθανό να μην χτυπάνε τα lasers γιατί ο εχθρός περνάει σε σημείο που δεν μπορούν να στρίψουν λόγω της ατράκτου. Οι περισσοτεροι (τουλαχιστον απο αυτα που εχω διαβασει) φορανε 4x multicannons. Εγω το σκεφτηκε με 2 pulse lasers για να ριχνω γρηγορα το shield. Ριξε και μια ματια εδω να δεις πως ριχνεις ευκολα και οικονομικα το anaconda Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Οι περισσοτεροι (τουλαχιστον απο αυτα που εχω διαβασει) φορανε 4x multicannons. Σκέψου πόσο κοστίζουν οι σφαίρες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Ειδες το παραπανω video? Δες τι πληρωσε για τα railguns Oo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 To learning curve πως είναι παιδιά; Σκέφτομαι να το πάρω να καώ τώρα που είμαι σε αναρρωτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ειναι eve online μη φοβασαι Εχει ενα φυσιολογικο επιπεδο δυσκολιας. Εγω το βρισκω μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 We intend to release small, free updates but major expansions including rich new features will be charged for, unless you have bought the expansion pass Δεν είναι διαθέσιμο το pass ή εγώ δεν το βλέπω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 To pass ηταν διαθεσιμο (αν δεν κανω λαθος) μονο απο kickstarter. Αρα δεν θα το βρεις πλεον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 ok λογικό, κατεβαίνει. Καλό μου κάψιμο. Αυτό σας φαίνεται βολικό για αρχή; Θα κοιτάξω και τα voice commands που αναφέρθηκαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Το θέμα δεν είναι αν το βρίσκουμε εμείς βολικό, αλλά αν το βρίσκεις εσύ βολικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panahs Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Να φανταστώ ότι δε γίνεται να στρίψεις το σκάφος με το ποντίκι, όπως στο Frontier; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μιας και δεν μπήκε ακόμα: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Επρεπε να το γκρινιαξω νωριτερα, χθες πετυχα πάνω απο 10 CMDRs online , καποιοι απο αυτους ηταν και ομιλιτικότατοι incidents δεν ειχαμε καθως και γω το απεφυγα αφου ειχα γεματο cargo, γενικα είχε πλακα η χθεσινη μέρα! Παντως άλλο παιχνιδι με παικτες γυρω σου, οπως και να χει να χαλαρωσεις δεν μπορεις, όλο ψαχνεσαι στο καθε scan Y.Γ.Ψαχνω κανα anarchy συστηματακι καλο για faceoffs για να κανουμε you know what το ΣΚ Υ.Γ.2 Χθες παλι μεχρι τις 02:30 παιζαμε , η γυναικα μου θα παρει το δικανο! Νυσταζω λεμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα