gildo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Και εγώ έχω να παίξω από την εποχή του spectrum Μιλάμε θα το λιώσω > Λέω να πάρω και κανά joystick ανάλογο. Αυτό το Hotas X που το βλέπω και σε καλή τιμή λέει τίποτα? Το εχω απο την beta το t-flight φίλε μου και ειναι μια χαρα απο οσο εχω παίξει.Εγω θα πάρω το hauler για trading και μεταφορές στην αρχή.Το eagle σε πεθαίνει στο καύσιμο το άτιμο,άσε που εχει και μικρότερο jump range.θα πληρώνουμε τον ghost rider για προστασία στα ταξίδια το πολυ πολυ.Στο παιχνίδι λέγομαι Quickaras οποίος θέλει να με κανει add.Δεν εχω κανει τίποτα στη gamma γιατι θελω να ξεκινήσω παρέα με του υπόλοιπους στο release.
DeiX Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Το εχω απο την beta το t-flight φίλε μου και ειναι μια χαρα απο οσο εχω παίξει.Εγω θα πάρω το hauler για trading και μεταφορές στην αρχή.Το eagle σε πεθαίνει στο καύσιμο το άτιμο,άσε που εχει και μικρότερο jump range.θα πληρώνουμε τον ghost rider για προστασία στα ταξίδια το πολυ πολυ.Στο παιχνίδι λέγομαι Quickaras οποίος θέλει να με κανει add.Δεν εχω κανει τίποτα στη gamma γιατι θελω να ξεκινήσω παρέα με του υπόλοιπους στο release. Να σου πω ανηκεις στην ιδια φυλη με αυτον εδω? : Εγω θα σου πουλαω προστασια, μη φοβασαι και τα κερδη μισα μισα 3
gildo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Χαχα.Κανονισε κακομοίρη μου, σε περιμένω αυριο να ξεκινήσουμε παρέα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Ναι, διάβασα ότι το Eagle είναι καυσιμορουφήχτρα... Δεν είχα πετάξει κανένα μέχρι τώρα (έχω πάει Cobra και Viper) και θέλω να δω τι λέει.
Panahs Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ να δεις, που πρώτο (ή από τα πρώτα) μου ήταν το X-Wing (α ρε Lucasarts) και δεν είχα ασχοληθεί με τα Elite γιατί παντού έλεγαν ότι ήταν κυρίως για trading (προτιμώ combat) και έχω έναν "παλιό" στην ομάδα του Mechwarrior Online που είμαι και του λέω π.χ. ότι με έχει εντυπωσιάσει που έχει fuel scoop (με αυτό παίρνεις την ραδιενέργεια ή κάτι τέτοιο από τα άστρα και την μετατρέπεις σε καύσιμο, για deep space exploration). "Nαι, και στα παλιά το είχε" Mind blown. Ρε ΤΙ-ΝΑ-ΛΕΜΕ-ΤΩΡΑ!!! Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πώς είχε χωρέσει ο τύπος (David Braben) ένα γαλαξία μέσα σε μια δισκέτα... με άπειρους πλανήτες, διαστημόπλοια, διαστημικούς σταθμούς, αποικίες, εμπόριο, λαθρεμπόριο, πολεμικές αποστολές, πειρατεία, 3D χάρτη... σαν εξομοιωτής (διαστημικής) ζωής... ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΣΚΕΤΑ!!! TO 1993!!! Ακόμα θυμάμαι τους δύο στόχους που είχε το cockpit, ο ένας με τον οποίο στόχευες και ο άλλος που σου έδειχνε την κατεύθυνση σου λόγω κεκτημένης ταχύτητας (προηγμένα "physics" για την εποχή)! Το μόνο που περιμένω είναι απλά να διαπιστώσω ότι είναι άξιος διάδοχος το Dangerous και θα είναι το επόμενο μου αυθεντικό game μετά από καιρό. Υγ. Α τώρα θυμήθηκα ότι είχε μέχρι και συμβόλαια θανάτου! Πήγαινες και την έστηνες σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα έξω από ένα διαστημικό σταθμό και περίμενες να βγει το σκάφος στόχος και μετά του την έπεφτες. Αν όμως του την έπεφτες πολύ κοντά στο σταθμό έβγαινε η Interpol και σε κυνηγούσε ή εάν τον άφηνες να απομακρυνθεί πολύ, έμπαινε σε hyperspace και αντίο, φιλάκια! Δέος και συγκίνηση! Τα πάντα όλα το να, τ' άλλο! Τι να λέμε τώρα!! 4
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Ρε ΤΙ-ΝΑ-ΛΕΜΕ-ΤΩΡΑ!!! Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πώς είχε χωρέσει ο τύπος (David Braben) ένα γαλαξία μέσα σε μια δισκέτα... με άπειρους πλανήτες, διαστημόπλοια, διαστημικούς σταθμούς, αποικίες, εμπόριο, λαθρεμπόριο, πολεμικές αποστολές, πειρατεία, 3D χάρτη... σαν εξομοιωτής (διαστημικής) ζωής... ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΣΚΕΤΑ!!! TO 1993!!! Ακόμα θυμάμαι τους δύο στόχους που είχε το cockpit, ο ένας με τον οποίο στόχευες και ο άλλος που σου έδειχνε την κατεύθυνση σου λόγω κεκτημένης ταχύτητας (προηγμένα "physics" για την εποχή)! Το μόνο που περιμένω είναι απλά να διαπιστώσω ότι είναι άξιος διάδοχος το Dangerous και θα είναι το επόμενο μου αυθεντικό game μετά από καιρό. Υγ. Α τώρα θυμήθηκα ότι είχε μέχρι και συμβόλαια θανάτου! Πήγαινες και την έστηνες σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα έξω από ένα διαστημικό σταθμό και περίμενες να βγει το σκάφος στόχος και μετά του την έπεφτες. Αν όμως του την έπεφτες πολύ κοντά στο σταθμό έβγαινε η Interpol και σε κυνηγούσε ή εάν τον άφηνες να απομακρυνθεί πολύ, έμπαινε σε hyperspace και αντίο, φιλάκια! Δέος και συγκίνηση! Τα πάντα όλα το να, τ' άλλο! Τι να λέμε τώρα!! Για τα συμβόλαια θανάτου, δεν έχει τέτοια ακριβώς ακόμα. Δηλαδή αν σου δώσει να φας κάποιον, πρέπει να πηγαίνεις στα unidentified signal sources της περιοχής, μέχρι να σου κάτσει. Αλλά αν κάποιος πάει hyperspace, μπορείς να δεις που πήγε με Wake Scanner (δεν θυμαμαι το φουλ όνομα) και να τον ακολουθήσεις όπως και να τον βγάλεις από supercruise με interdictor. 1
DeiX Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Και που να δεις τι ειχε χωρεσει στο 1ο elite το '84 σε μια δισκετα για amstrad 6128 (2 πλευρες x 180KB η καθε μια αν δεν κανω λαθος). Σχετικα με το thrustmaster hotas x, το δοκιμασα για καμια ωριτσα και εχω να πω τα εξης : Ειναι απιστευτα καλο για τα λεφτα του. Πολυ σταθερο, ομορφο, σπαει και σε 2 κομματια, μπορεις να ρυθμισεις τις αποστασεις του αξονα (μικροτερες-μεγαλυτερες) με ενα απλο κλειδακι allen και γενικα σου δινει αυτο το τεραστιο "συν" στην ατμοσφαιρα του elite που σε κανει να νοιωθεις πιλοτος Το συνιστω ανεπιφυλακτα σε ολους οσους θελουν να απογειωσουν τον fun factor του παιχνιδιου ξοδευοντας ελαχιστα χρηματα. Τα τεχνικα του χαρακτηριστικα μπορειτε να τα googlarete (δεν εχει νοημα να σας τα αναφερω εδω). Εγω απλα περιοριζω την αποψη μου στη ποιοτητα κατασκευης (που ειναι πολυ καλη) και στη ομορφη αισθηση που δινει στο παιχνιδι.Αντε και καλες μας πτησεις απο αυριο
gildo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Και που να δεις τι ειχε χωρεσει στο 1ο elite το '84 σε μια δισκετα για amstrad 6128 (2 πλευρες x 180KB η καθε μια αν δεν κανω λαθος). Σχετικα με το thrustmaster hotas x, το δοκιμασα για καμια ωριτσα και εχω να πω τα εξης : Ειναι απιστευτα καλο για τα λεφτα του. Πολυ σταθερο, ομορφο, σπαει και σε 2 κομματια, μπορεις να ρυθμισεις τις αποστασεις του αξονα (μικροτερες-μεγαλυτερες) με ενα απλο κλειδακι allen και γενικα σου δινει αυτο το τεραστιο "συν" στην ατμοσφαιρα του elite που σε κανει να νοιωθεις πιλοτος Το συνιστω ανεπιφυλακτα σε ολους οσους θελουν να απογειωσουν τον fun factor του παιχνιδιου ξοδευοντας ελαχιστα χρηματα. Τα τεχνικα του χαρακτηριστικα μπορειτε να τα googlarete (δεν εχει νοημα να σας τα αναφερω εδω). Εγω απλα περιοριζω την αποψη μου στη ποιοτητα κατασκευης (που ειναι πολυ καλη) και στη ομορφη αισθηση που δινει στο παιχνιδι. Αντε και καλες μας πτησεις απο αυριο Aντε,παλι σε εφτιαξα 1
nzeppos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μιας και το 'φερε η κουβέντα, ιδού και το αντίστοιχο διάγραμμα με τα default (?) controls του Χ52 Pro:
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Launch στις 2 το μεσημέρι όπως φαίνεται. https://twitter.com/EliteDangerous/status/544577254958043136 Get ready Commanders - we are working towards releasing Elite: Dangerous 1.0 at midday GMT tomorrow, 16.12.14 #EliteDangerousLaunch
nzeppos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Yep, καιρός να κατεβάσω κι εγώ το Voice Attack.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Βολεύει πολύ.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Streaming again (άντε, αύριο θα το έχετε κι εσείς. ). Edit: Καλό τέλειωμα το Cobra και το Viper. Αν και το Flight Assist Off κόλπο που πήγα να κάνω δεν έπιασε, αλλά οκ, με προσπέρασε και ατύχησε. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2014 από GhostRiderLSOV 1
chek2fire Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Είδα ότι έχει βγει και boxed edition https://store.elitedangerous.com/eur/elite-dangerous-boxed-upgrade.html/ αν και δεν βλέπω να γράφει πουθενά τι περιέχει.Και να την αγοράσεις όμως πρέπει να αγοράσεις συν ένα account.
Panahs Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Και που να δεις τι ειχε χωρεσει στο 1ο elite το '84 σε μια δισκετα για amstrad 6128 (2 πλευρες x 180KB η καθε μια αν δεν κανω λαθος). Frontier Elite το 93 σε Amiga εγώ, Elite το 84 σε Amstrad μου γράφεις εσύ και μου διαλύεις το μυαλό! Δηλαδή πόσο ιδιοφυΐες πρέπει να ήταν οι τύποι τότε για να φτιάξουν κάτι τέτοιο την εποχή που κατά βάση παίζαμε Body Blows και Lotus Turbo Challenge... ... ενώ στο Elite έπρεπε να προσέχεις τι αντικείμενα θα εμπορευθείς, αλλιώς θα απογειώνονταν τα σκάφη της Interpol να σε καταδιώξουν, επειδή το συγκεκριμένο εμπόρευμα είναι παράνομο σε αυτό το αστρικό σύστημα αλλά και στα υπόλοιπα που ανήκουν πχ στη Federation! Για τα συμβόλαια θανάτου, δεν έχει τέτοια ακριβώς ακόμα. Δηλαδή αν σου δώσει να φας κάποιον, πρέπει να πηγαίνεις στα unidentified signal sources της περιοχής, μέχρι να σου κάτσει. Αλλά αν κάποιος πάει hyperspace, μπορείς να δεις που πήγε με Wake Scanner (δεν θυμαμαι το φουλ όνομα) και να τον ακολουθήσεις όπως και να τον βγάλεις από supercruise με interdictor. Μιλάς για το Dangerous να φανταστώ; Γιατί να πω την αλήθεια μπορεί να υπήρχε και στο Frontier κάτι παρόμοιο με το wake scanner που λες, αλλά ήμουν πολύ μικρός τότε για να τα καταλάβω όλα! Για την ακρίβεια όταν το πρωτοέβαλα, ούτε να απογειωθώ μπορούσα (ήμουν δημοτικό, πέρασαν χρόνια για να παίξω κανονικά)! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα