chek2fire Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δεν μπορεί να μην έχει. Δεν μπορεί να βγει elite χωρίς να είσαι ο διαγαλαξιακός πρεζέμπορας 4
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Εγώ πάλι για πιου-πιου θα πάω. Αλλά αυτό δεν είναι το θέμα; Ο καθένας ό,τι γουστάρει. 1
Oric atmos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δεν μπορεί να μην έχει. Δεν μπορεί να βγει elite χωρίς να είσαι ο διαγαλαξιακός πρεζέμπορας ο μόνος στο νήμα που έπιασε το πνεύμα του αυθεντικού elite. Τα πάντα όλα θέμε..
BlackBird79 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Ντάξει, άλλες εποχές αντί για online manual ή pdf σε φωτοτυπίες πιασμένες με συρραπτικό ή κλιπ στην καλύτερη περίπτωση, πειρατικό για εμένα για τον 6128. Τί στούκες είχα φάει στους ντόκους δεν λέγεται, πρώτος στόχος να μαζέψω λεφτά για να πάρω τον αυτόματο πιλότο για να κάνει dock μόνο του. Τί joystick είχα σκήσει τότε...τί λες τώρα! Απο ναρκωτικά και όπλα εντωμεταξύ να φάν και οι κότες, ακόμα και αν ΔΕΝ ήξερα σε εκείνη την ηλικία τί ήταν...ο σκοπός αγιάζει τα μέσα για ένα 7χρονο... 2
chek2fire Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Και εγώ έτσι το είχα πάρει για το spectrum αντιγραμένο φυσικά και τις οδηγίες με συραπιτκό φωτοτυπίες..
DeiX Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Κάπου γύρω στο 1:26 του video ένα δάκρυ νοσταλγίας κύλησε στο προσωπο μου..... 1
Apoll Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Απο ναρκωτικά και όπλα εντωμεταξύ να φάν και οι κότες, ακόμα και αν ΔΕΝ ήξερα σε εκείνη την ηλικία τί ήταν...ο σκοπός αγιάζει τα μέσα για ένα 7χρονο... Χεχεχε. Καλές εποχές Frontier Elite 2 παραλίγο να μου στοιχίσει την B Λυκείου. (Και το Privateer την Γ Λυκείου)
Simewn Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Θυμάμαι στο frontier το cheat που πουλούσες και αγόραζες με κέρδος στον ίδιο σταθμό ένα συγκεκριμένο προϊόν. Ωραίες εποχές, με τζόυστικ πάκμαν.
Millennium Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RmfeFVVw45M
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Στο Site έχει την alpha και standard beta και επίσης ενα expansion bundle. Τί γίνεται, γιατί τόσο άρμεγμα..
ζουν αναμεσα μας Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 γιατί όχι, κοίτα που έφτασε αρμέγωντας ο mr star citizen..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα