Προς το περιεχόμενο

Elite: Dangerous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν μπορεί να μην έχει. Δεν μπορεί να βγει elite χωρίς να είσαι ο διαγαλαξιακός πρεζέμπορας :P

ο μόνος στο νήμα που έπιασε το πνεύμα του αυθεντικού elite. Τα πάντα όλα θέμε..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ντάξει, άλλες εποχές αντί για online manual ή pdf σε φωτοτυπίες πιασμένες με συρραπτικό ή κλιπ στην καλύτερη περίπτωση, πειρατικό για εμένα για τον 6128.

Τί στούκες είχα φάει στους ντόκους δεν λέγεται, πρώτος στόχος να μαζέψω λεφτά για να πάρω τον αυτόματο πιλότο για να κάνει dock μόνο του. Τί joystick είχα σκήσει τότε...τί λες τώρα!

Απο ναρκωτικά και όπλα εντωμεταξύ να φάν και οι κότες, ακόμα και αν ΔΕΝ ήξερα σε εκείνη την ηλικία τί ήταν...ο σκοπός αγιάζει τα μέσα για ένα 7χρονο... :blink:

• Like 2
Δημοσ.

Και εγώ έτσι το είχα πάρει για το spectrum αντιγραμένο φυσικά και τις οδηγίες με συραπιτκό φωτοτυπίες.. :P

Δημοσ.

Απο ναρκωτικά και όπλα εντωμεταξύ να φάν και οι κότες, ακόμα και αν ΔΕΝ ήξερα σε εκείνη την ηλικία τί ήταν...ο σκοπός αγιάζει τα μέσα για ένα 7χρονο... :blink:

Χεχεχε. Καλές εποχές :devil:

Frontier Elite 2  παραλίγο να μου στοιχίσει την B Λυκείου. (Και το Privateer την Γ Λυκείου)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θυμάμαι στο frontier το cheat που πουλούσες και αγόραζες με κέρδος στον ίδιο σταθμό ένα συγκεκριμένο προϊόν. Ωραίες εποχές, με τζόυστικ πάκμαν.

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Στο Site έχει την alpha και standard beta και επίσης ενα expansion bundle. Τί γίνεται, γιατί τόσο άρμεγμα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...