gildo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστω φίλε, θα το δοκιμάσω σήμερα.Ειχε πλάκα που βρήκα ενα σταθμό στην τύχη και πήγα να μπω και καπου χτύπησα και δεν μπορούσα να βγω.Εκανα τη βλακεία έξω απο το σταθμό και πάτησα τα laser και μου έβγαλε στην οθόνη δεξιά wanted χαχα.Το voice commands υπαρχει σαν επιλογή η το κατεβάζεις?Κωστα ο κοντός εχει καεί στο archeage μάλλον!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστω φίλε, θα το δοκιμάσω σήμερα.Ειχε πλάκα που βρήκα ενα σταθμό στην τύχη και πήγα να μπω και καπου χτύπησα και δεν μπορούσα να βγω.Εκανα τη βλακεία έξω απο το σταθμό και πάτησα τα laser και μου έβγαλε στην οθόνη δεξιά wanted χαχα.Το voice commands υπαρχει σαν επιλογή η το κατεβάζεις?Κωστα ο κοντός εχει καεί στο archeage μάλλον!!! Τα voice commands είναι με το VoiceAttack. Ξεχωριστό πρόγραμμα και πρέπει να το set-άρεις ο ίδιος μετά για το τι θες. Δίνεις το command και πατάει κουμπιά του keyboard που θες. Με έχει βολέψει πολύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δυστυχως δεν εχω καει με τιποτα αυτες τις μερες. Ειχα καποια ταξιδια/υποχρεωσεις και τρεξιματα με τη δουλεια και απο gaming το απολυτο μηδεν.... Εχω ηδη κανει preorder το Elite και θα το λυωσω οταν κανει release. Γιαυτο καντε προπονηση να μου μαθετε τα κολπα Οσον αφορα το voice attack, εχει free trial και ειναι και πολυ φτηνο (8$) οποτε δοκιμαστε το γιατι αξιζει και μπορεις να το σεταρεις και για αλλα παιχνιδια/εφαρμογες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Οταν μας βγαζει safe diseange ποιο παταμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Default είναι το J αν δεν κάνω λάθος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Καλα στο τελος θα με καψετε με το laser απο τις ερωτησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Αντέχουν ακόμα οι ασπίδες μας. Τελικά έχει καταφέρει κανείς να παίξει με κάποιον σαν wingman από εδώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Elite: Dangerous Newsletter #44! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Να το και το 44. Μου φαίνεται θα τα μαζεύουμε σαν τα ποκεμον τα πλοία...http://us2.campaign-archive2.com/?u=dcbf6b86b4b0c7d1c21b73b1e&id=763bb19c70 Ωραίο βιντεάκι για το Andjeri System.[VIDEO] [/VIDEO]Και μερικές εικόνες της ανακοντας, που δείχνουν damage states και εσωτερικά τμήματα του πλοίου...Aft corridors Metal skin peeling off near the bridgeBonus bridge shots Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Με το που πήγα να παρκάρω το όχημα μου γράφει οτι μπλοκάρω το διάδρομο για τα ships.Είχα πάρει και request docking αλλα τα npc εχουν πολλες δουλειες απο οτι φαίνεται.Δοκίμασα σήμερα με joystick και το ευχαριστιέσαι καλύτερα το game.Open play παίζεται η solo?Δεν εχει καπου να κανεις create character η να βάλεις κάποιο όνομα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Με το που πήγα να παρκάρω το όχημα μου γράφει οτι μπλοκάρω το διάδρομο για τα ships.Είχα πάρει και request docking αλλα τα npc εχουν πολλες δουλειες απο οτι φαίνεται.Δοκίμασα σήμερα με joystick και το ευχαριστιέσαι καλύτερα το game.Open play παίζεται η solo?Δεν εχει καπου να κανεις create character η να βάλεις κάποιο όνομα? Ναι, καμιά φορά αν πηγαίνεις χαμηλά και περάσεις από άλλο pad, σου λέει ότι το κλείνεις. Εγώ solo παίζω. Για όνομα: https://support.orerve.net/http/user/loginform Και μετά πας Commander Profile για να βάλεις το όνομα που θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Α ωραια,τότε θα το αλλάξω.Επαιξα λιγο open play και ειδα κάποιον στο scan που ήταν bounty γιατι είχε κλέψει κατι αγαθά.Εκτος του οτι ήταν μακριά,έιχε και καλύτερο σκάφος. Το κυριότερο ειναι οτι δεν με παίρνει ακομα για combat και την (γλίτωσα)γλίτωσε ο τύπος.Ειδα αρκετά βιντεακια και αρχίζω να μπαίνω στο κλίμα σιγα σιγα.Σε μεγαλύτερες αναλύσεις πρέπει να δείχνει πολυ καλύτερα το παιχνίδι απο οτι βλεπω.Μακαρι να βάλουν και κάμερα τρίτου προσώπου να βλέπουμε τα οχήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Ανανεωμένο Pilot's Guide για την Beta 2. https://www.scribd.com/doc/236560722/Elite-Dangerous-pilots-guide-manual-tutorial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Να τη και η Όρκα...Το παλιό σχέδιο για το συγκεκριμένο πλοίο μαζί με το καινούργιο.Φαίνεται καλό εργαλείο για να δουλευτεί το passenger feature set.Και μερικά καλούδια από την beta2.Isinona - The scourge Timelapse + εικονίτσες...αυτή την φορά τις έβαλα σε thumbs ώστε να μην πλαντάξει η σελίδα.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Λίγο υλικό ακόμα. Ένα ωραίο βιντεάκι για το σύστημα Eta Cephei Και μερικές εικονίτσες από την beta 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα