Προς το περιεχόμενο

Elite: Dangerous

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 19/2/2024 στις 6:50 ΜΜ, eyw είπε

το είχα δει κάμποσες φορές, δεν ήξερα ότι κάνει(?) και editing, βάζει κείμενο κλπ. το imgbb σβήνει photos μετά από κάποιο χρόνο.

Εργαλείο για να βγάζεις screenshots μόνο είναι, γιατί σε βλέπω παιδεύεσαι και παιδεύεις και εμάς.
Όχι, δε κάνει editing, όχι με τον όρο που μπορεί να νομίζει κανείς. Απλώς μπορείς να γράψεις κείμενο πάνω σε κάθε ss ή να τραβήξεις γραμμές. Το editing είναι κάτι άλλο.
Αν θες να ανεβάσεις και να κρατήσεις τα ss σου, τότε συνδέεσαι με τον google ή τον fb λογαριασμό σου και τις ανεβάζει στο site του στο δικό σου gallery.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξανάρχισα μετά από χρόνια το Elite, πήρα και το odyssey. 

Η αίσθηση είναι η ίδια, ότι πρόκειται για το κορυφαία space sim game κατά την γνώμη. 

To μόνο που μπορεί να το ανταγωνιστεί είναι το eve online αλλά μιλάμε για άλλο ειδος

Επεξ/σία από chek2fire
  • Like 4

Μόλις το πήρα και εγώ από steam στα 9+ το Deluxe (μαζί με Οdyssey μάλλον) αλλά δεν έχω ιδέα τι είναι, τι κάνει και πως το κάνει!

Ο Θεός βοηθός 

• Like 1
  • Haha 2

2 ώρες πριν, nikosild είπε

Μόλις το πήρα και εγώ από steam στα 9+ το Deluxe (μαζί με Οdyssey μάλλον) αλλά δεν έχω ιδέα τι είναι, τι κάνει και πως το κάνει!

Ο Θεός βοηθός 

ξεκίνα εκεί στη γειτονιά σου και μην απομακρύνεσαι μέχρι να αρχίσεις να το μαθαίνεις

Είδα ότι έχουν βάλει κάτι ship εξωφρενικά ακριβά. Ιδίως αυτά τα transport έχουν αρχίσει και μου κινούν το ενδιαφέρον

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλώς ήλθατε, ρωτήστε ό,τι θέλετε εδώ και στο discord της ελληνικής παράταξης (minor faction για να καταλαβαινόμαστε).
Μην διστάζετε, ο εχθρός του ελιτε είναι η FDev, το καλό με το elite είναι οι κοινότητες που υποκαθιστούν την FDev και απαντάνε σε ό,τι και να ρωτήσετε.
.
Και μιλώντας για Elite (video game, όχι τις φρυγανιές) ένα cinematic inspiring video:

Επεξ/σία από eyw
  • Like 3

37 minutes ago, nikosild said:

Σε Co-op τι επιλογές υπάρχουν για να μπορώ να παίξω με φίλο?

αν εννοείς co-operation μπορείτε να πηγαίνετε μαζί σε combat  missions, CZ, res κλπ (και να εισπράτετε και οι 2 ή και οι 3 κλπ) σαν team (το οποίον και συνιστάται) ή να τον πάρεις σαν χειριστή κάποιου hardpoint στο σκάφος.
Στο έδαφος (on-foot missions, δηλαδή Odyssey) υπάρχουν κι'αλλα, δεν τα ξέρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλώς τα παιδιά. Εδώ ένα invite link για το discord της κοινότητας μας που αναφέρθηκε!

https://discord.gg/WjPcrbv

Κι εδώ η σελίδα μας: https://www.g-clan.gr/

Επεξ/σία από valantis544
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...