gildo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Ποσες μερες θα ειναι η beta? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Ποσες μερες θα ειναι η beta? Δεν έχω ιδέα, υποθέτω περίπου ενάμιση μήνα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Αντε να βγει με το καλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Θα έχουμε πράγμα να κάνουμε στις 30. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Βγήκε και η beta 2.0. Patch Notes (lots of stuff) http://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=43776 (όχι δικές μου) Edit: How to explore http://imgur.com/a/7MbDF Νέο station terminal Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2014 από GhostRiderLSOV 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μηπως ξέρετε αν δέχεται paysafe? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Του bug το κάγκελο, και τα μυαλά στα μπλέντερ!! Ξεκινάνε (κλασσικά) τα fix από σήμερις.. http://forums.frontier.co.uk/showpost.php?p=804493&postcount=1 Μου φαίνεται πως το QC κοιμόταν, ή πως απλά δεν πρόλαβαν...in any case, start testing C: Πάντως μου έχει πέσει το στόμα στο πάτωμα (είμαι και από τους κωλόφαρδους με λίγα bugs). Το beta1 ήταν για πλάκα μπροστά σε αυτά που βλέπουμε τώρα...κάτι ψιλά που μάζεψα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Πολυ λεπτομέρεια βλεπω σε σχεση με τα παλιότερα βίντεο.Δειχνει ακομα καλύτερο αυτη την φορά και μεχρι το release θα βάλουν λογικά και αλλα πράγματα. Παιδια εσεις με ποιον τροπο πληρωμης το αγορασατε επειδη δεν εχει paysafe απο οτι βλεπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Με πιστωτική το αγόρασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Απο οτι ειδα δέχεται και prepaid.Πηρες την beta η την mercenary? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Εγώ περιμένω την 2.03, γιατί με την 2.02 δεν μπαίνω καν στα tutorials (κολλάει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ivyhae Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δυστυχως ουτε εγω μπορω να το δω.Κολαει μολις μπαινω στο main menu. Απο οτι ειδα δέχεται και prepaid.Πηρες την beta η την mercenary? Δεχεται paypal αν θες.Να εχεις υποψιν οτι αν παρεις μονο την mercenary θα παιξεις οταν κυκλοφορησει το παιχνιδι.Αν θες να παιξεις απο σημερα θελει ενα 20αρικο παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστω φίλε μου θα το κοιτάξω.Γενικα τι εντυπώσεις έχετε απο την beta αξίζει η να περιμένουμε το release?Ενα αλλο που δεν εχω καταλάβει ειναι το εξής.Στο store λέει αν αγοράσεις τη beta παίζεις το παιχνίδι την ίδια στιγμή αλλα σε φάση beta.Αυτο το έλεγε και πριν ξεκινήσει η beta 2 του παιχνιδιού.Δηλαδη συνεχίζεις να παίζεις το παιχνίδι κανονικά αλλα στη φάση της beta 2 βάζουν μια πιο ενημερωμένη έκδοση του παιχνιδιού? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Τώρα με την 2.03 πετάμε! Κατεβάστε κάμποσο το gamma πάντως. Ωραία περιοχή για ξεκίνημα, 3000 credits από έναν άκυρο wanted και με βλέπω να γίνομαι κανονικά bounty hunter. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ivyhae Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστω φίλε μου θα το κοιτάξω.Γενικα τι εντυπώσεις έχετε απο την beta αξίζει η να περιμένουμε το release?Ενα αλλο που δεν εχω καταλάβει ειναι το εξής.Στο store λέει αν αγοράσεις τη beta παίζεις το παιχνίδι την ίδια στιγμή αλλα σε φάση beta.Αυτο το έλεγε και πριν ξεκινήσει η beta 2 του παιχνιδιού.Δηλαδη συνεχίζεις να παίζεις το παιχνίδι κανονικά αλλα στη φάση της beta 2 βάζουν μια πιο ενημερωμένη έκδοση του παιχνιδιού? Στην ουσια αν πληρωσεις 60ευρω παιζεις απο σημερα την beta η οποια ειναι στην εκδοση 2.03.Αν δωσεις 40 ευρω κανεις ουσιαστικα preorder το παιχνιδι και ετσι κερδισεις καποια digital extras αλλα περιμενεις την επισημη κυκλοφορια τα χριστουγεννα . Απο το λιγο που επαιξα την 2.03 φαινεται τρομερα βελτιωμενο το παιχνιδι σε ολους τους τομεις.Κανουν καλη δουλεια απο οτι φαινεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα