jmallen3 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα! Μένω σε μεζονέτα με ισόγειο και πρώτο όροφο αρχικά. Στο πρώτο όροφο που είναι το υπνοδωμάτιο μου βρίσκεται και το router που δίνει ασύρματα internet στο διπλανό δωμάτιο αλλά στην άλλη κρεβατοκάμαρα που βρίσκεται πιο πέρα επειδή μεσολαβούν τοίχοι δεν πιάνει σχεδόν καθόλου, όπως και στον κάτω όροφο πιάνει ελάχιστα. Θελω λοιπον σε ολους αυτους τους χωρους να πιανει ιντερνετ: 1)Αν γίνεται χωρις wifi λογω ακτινοβολιας που θελω να αποφυγω να δεχομαι τις πολλες ωρες που ειμαι στο δωματιο μου 2)Αν ειναι με ανοικτο wifi να βρισκεται το router καπου αλλου (στο ισόγειο κατά προτίμηση) που δεν ειναι καποιος τόσες ώρες. Τι μπορώ να κάνω???
evoracing Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Το ασύρματο δίκτυο δεν έχει σχεδόν καθόλου ακτινοβολία άμα σκεφτείς ότι έχει εμβέλεια <10m δηλαδή με το κινητό τι πρέπει να κάνουμε που έρχεται το σήμα από δορυφόρο?
jmallen3 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Καλό είναι ότι μπορούμε να το αποφεύγουμε, συνεπώς θα ηθελα εαν ειναι δυνατον να το αποφυγω...
Avatar21 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Απλα παρε εναν ανταπτορα wifi και θα εισαι μια χαρα. Και αν θελεις μπορεις πολυ απλα να επεκτεινεις το καλωδιο usb του ανταπτορα μεχρι οσο θες.(αν θες το φτανεις και μεχρι το ρουτερ σου)
mitsakhs Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 μπορείς να πάρεις ένα καλό access point και να το βάλεις στην σκάλα που συνδέει ισόγειο με 1ο ως repeater η απλά να φέρεις καλώδιο ως εκεί
άδικος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 evo μια χαρά ακτινοβολία έχει ρε συ. Είναι υπολογίσιμη. Εν τω μεταξύ εσύ δορυφορικό κινητό έχεις; Γιατί όλα τα δίκτυα επίγειες κεραίες χρησιμοποιούν (και μάλιστα είναι πολύ βλαβερές)
evoracing Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 evo μια χαρά ακτινοβολία έχει ρε συ. Είναι υπολογίσιμη. Εν τω μεταξύ εσύ δορυφορικό κινητό έχεις; Γιατί όλα τα δίκτυα επίγειες κεραίες χρησιμοποιούν (και μάλιστα είναι πολύ βλαβερές) Ε ακόμα χειρότερα... και ναι έχω inasa
jmallen3 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Απλα παρε εναν ανταπτορα wifi και θα εισαι μια χαρα. Και αν θελεις μπορεις πολυ απλα να επεκτεινεις το καλωδιο usb του ανταπτορα μεχρι οσο θες.(αν θες το φτανεις και μεχρι το ρουτερ σου) μπορείς να πάρεις ένα καλό access point και να το βάλεις στην σκάλα που συνδέει ισόγειο με 1ο ως repeater η απλά να φέρεις καλώδιο ως εκεί έχετε να προτεινετε κατι οικονομικο? αυτα δουλευουν με ολα τα router ετσι και ειναι ευκολη η εγκατασταση?
mitsakhs Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 έχετε να προτεινετε κατι οικονομικο? αυτα δουλευουν με ολα τα router ετσι και ειναι ευκολη η εγκατασταση? Site: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612413">αυτο πχ δουλεύει με όλα τα ροοτερ κανονικά
jmallen3 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Site: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612413">αυτο πχ δουλεύει με όλα τα ροοτερ κανονικά με αυτό δηλαδη, το βάζω στη σκάλα και το συνδέω με καλώδιο μέχρι το δωμάτιο μου στο router και απο τη σκάλα και κάτω εκπέμπει ασύρματα το internet στον κάτω όροφο?? EDIT: βλέπω ότι λέει router και όχι access point ομως.
mitsakhs Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 με αυτό δηλαδη, το βάζω στη σκάλα και το συνδέω με καλώδιο μέχρι το δωμάτιο μου στο router και απο τη σκάλα και κάτω εκπέμπει ασύρματα το internet στον κάτω όροφο?? EDIT: βλέπω ότι λέει router και όχι access point ομως. αυτό καθώς είναι ροοτερ θα λειτουργήσει σαν Access Point δηλαδή με καλώδιο κλπ (ίσως να παίζει και σαν repeater με Gargoyle firmware αν ασχοληθείς) αλλιώς πάρε Site: http://www.cosmodata.gr/product/154436/">αυτό εξαρτάτε σε ποιο σημείο της σκάλας θα τοποθετηθεί αλλά σίγουρα θα βελτιωθεί το σήμα και πάνω και κάτω.
jmallen3 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Θα τοποθετηθει στη μέση της σκάλας για να πιάνει και κάτω και πάνω όσο καλύτερα γίνεται. Θέλω δηλαδή ένα που θα συνδέεται με καλώδιο με το router στο δωμάτιο μου και μετα απο εκει που θα ειναι να εκπεμπει το ιντερνετ με wifi.
mitsakhs Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Θα τοποθετηθει στη μέση της σκάλας για να πιάνει και κάτω και πάνω όσο καλύτερα γίνεται. Θέλω δηλαδή ένα που θα συνδέεται με καλώδιο με το router στο δωμάτιο μου και μετα απο εκει που θα ειναι να εκπεμπει το ιντερνετ με wifi. ωραία οπότε σε καλύπτουν και τα δυο αλλά και τα περισσότερα ροοτερς και ACCESS POINT
MindControl Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Έχει σκεφθεί κανείς απο εσάς το σενάριο της δρομολόγησης δεδομένων μέσω ηλεκτρικού ρεύματος ; Δηλαδή την τοποθέτηση των λεγόμενων PowerLines στις μπρίζες ;http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Powerlines/Belkin-Powerline-Kit-Share-3-ports-F5D4081CR.htmMindControl.
jmallen3 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δυστυχώς το ισόγειο με τον πάνω όροφο δεν εχουν την ιδια γραμμη ρευματος οποτε δεν θα λειτυοργουν τα powerlines.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα