Siseoth Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Γειά σας, Αγόρασα σήμερα την http://www.skroutz.gr/s/1801781/Asus-Radeon-HD7770-1GB-DirectCU-V2.html και παρουσιάζονται τα εξής προβλήματα : 1. Η κάρτα δουλεύει συνεχώς στο 94% και κοντά στους 60 βαθμούς χωρίς να τρέχει τίποτα. Είναι φυσιολογικό αυτό?? 2. Σε διάφορα σημεία της οθόνης εμφανίζονται μερικές φορές μικρά μαύρα κουτάκια σαν barcode. Εγκατέστησα ήδη τον 12.11 beta. Υπόλοιπο σύστημα: AMD Phenom 9950 Quad-Core 2.6 Ghz 4 GB Ram Τροφοδοτικό Corsair στα 550 W Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Ωχ artifacts.... Για αλλαγή πας αλλά τρέξε ένα occt gpu test με error checking να δούμε τι θα σου πει κι αυτό. Δοκίμασες και με άλλον πλην του 12.11, έτσι? Σε ρωτάω για΄τι ένα θεματάκι να δουλεύει τέρμα η κάρτα χωρίς λογω το παρουσιάζε ο εν λογω και διορθώθηκε μετά με νέα beta. Eννοείται ότι είναι στοκ η κάρτα, σωστά? Δεν την κλόκαρες?
Siseoth Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Στο occt πάω εκεί που λεει gpu:3d?? Γιατί δε βλέπω κάτι άλλο για την gpu... Οχι μονο με την 12.11 δοκίμασα κι ούτε την πείραξα καθόλου.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Ναι, και κοιτάς το error check κουτάκι να είναι τικαρισμένο. 15 λεπτά τρέξτο, αρκούν. Ότι και να σου βγάλει, δοκίμασε και με τον 12.10 ή αν δεν έχεις βάλει την τελευταία beta του 12.11 βάλε αυτήν. Απεγκατάσταση κάνε με atiman unistaller.
Siseoth Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δεν είμαι σίγουρος οτι λειτουργεί σωστά γιατι αυτό το κόκκινο γράφημα δεν κουνιέται καν και τα νούμερα είναι σταθερά καθόλην τη διάρκεια. Θα δοκιμάσω σε λίγο τη 12.10 αυτή τη στιγμή έχω την τελευταία της 12.11....Γενικά τι ακριβώς πρόβλημα παρουσιαζεται γιατί δεν έχω καταλάβει... Καλύπτεται από την εγγύηση??? Edit: Τώρα είδα εδώ στο occt που λέει directx 10 μήπως πρέπει να τα εγκαταστήσω γιατι εχει τα 11
giokou Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Εγώ πάλι δεν έχω τέτοιο πρόβλημα με την ίδια ακριβώς κάρτα, αλλά δεν καταλαβαίνω πως δουλεύει το πρόγραμα! Πως να ερμηνεύσω αυτά που βλέπω, ώστε να καταλάβω αν όλα πάνε καλά???
Δεινόσαυρος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Όπως στις παρακάτω εικόνες. Αυτό που μάλλον σας μπέρδεψε είναι το idle period. Αν δεν περάσει αυτός ο χρόνος, δεν ξεκινάει το τεστ. Ρυθμίστε το όπως θέλετε. Καλά είναι να τρ΄ξει γύρω στο 15λεπτο το τεστ. 1) 2) 1
giokou Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Α καλά εγώ σαν βλάκας, είχα αλλάξει την ανάλυση σε 1080p και έβλεπα βαθυυυυυυυυ μαύρο!!! Τρέχει τώρα που γράφω το post, οπότε ίδωμεν...
giokou Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Τίποτα, απλά 1η φορά είδα το εν λόγω πρόγραμμα εδώ και είπα να δοκιμάσω! Δε μου χρειάστηκε ποτέ τέτοιου είδους πρόγραμμα, αλλά όσο ζω, μαθαίνω... Εννοείται 0 errrors.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Αυτό που "εννοείται" είναι ότι δεν τρέχουμε stress test χωρίς λόγο. 1
Siseoth Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Την πήγα πίσω και μου είπε ότι η κάρτα λειτουργεί μια χαρά και πως έχει πρόβλημα το pc μου.....
Sefiroth Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Αλλαξε και τροφοδοτικο βάλε ένα 750 w πιστεύω θα ειναι καλύτερα το μηχάνημα δουλεύει στα ύψη γιατι τραβάνε όλα Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα