A_panM Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Τι λετε για το συγκεκριμενο τηλεφωνο http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/HTC-Desire-X-White-with-maps-Ginius-99HSP014-00.htm?Εντυπωσεις?? Σκεφτομαι να το αγορασω!Τα λεφτα που θα διαθεσω κυμαινονται στην συγκεκριμενη τιμη...
dragonver Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Καλός επεξεργαστής, καλό λειτουργικό, πολύ καλή οθόνη, τιμή στα μέτρα σου οπότε ναι, πάρτο. Στη θέση σου βέβαια αν μπορούσαν να ανεβάσω κατά τι το budget θα έπαιρνα το Galaxy S III mini. Πάντως και το Desire X είναι πολύ καλό.
christs Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/470837-htc-desire-x-199-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E/ πριν λιγες μερες, στα 199 ευρω. Σε καμια περιπτωση δεν το παιρνεις στα 300 ευρω. Τωρα αν θες στα 300 ευρω, περιμενεις λιγακι αν δεν το βιαζεσαι, να χτυπησεις καποια προσφορα. π.χ. το galaxy s2 σε τιμη χαμηλοτερη απο 300 ευρω. Το galaxy s3 mini δεν εχω αποψη για το αν αξιζει τα λεφτα του να σου ειμαι ειλικρινης. Παντως, σ αυτα τα λεφτα περιμενεις φιλε μου και χτυπας καποια δυνατη προσφορα.
Millennium Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Καλο ειναι το κινητο σε χαμηλοτερη τιμη ομως.Συμφωνω με christs. Μπαα το s3 mini δεν τα αξιζει τα λεφτα του.
A_panM Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Καλο ειναι το κινητο σε χαμηλοτερη τιμη ομως.Συμφωνω με christs. Μπαα το s3 mini δεν τα αξιζει τα λεφτα του. γιατι το λες αυτο?
Millennium Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Γιατι ειναι ακριβο για τα τεχνικα χαρακτηριστικα του.
A_panM Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Σ αυτο συμφωνω και εγω!Αν πετυχαινα την προσφορα του htc στα 199 θα το χτυπουσα....
privateer Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Στα 300 ευρώ η καλύτερη επιλογή είναι το Nexus. Στα 200 ευρώ η καλύτερη επιλογή είναι το Lumia 800. 1
privateer Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 το nexus αξίζει παρόλο που είναι παλιό? Για Android μόνο απο την σειρά Nexus θα αγόραζα κάποιο. Και το Nexus στα 300 ευρώ είναι πολύ καλή περίπτωση. Στο skroutz τώρα που κοίταγα δεν το βρίσκω όμως. Στο bestprice το έχει σε 1 μαγαζί μόνο και αυτό λέει εξαντλημένο.
Millennium Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Το ξανανεβασαν? Αξιζει αλλα αναμενεται να γεμισουμε android (πολυ πιο ακριβα βεβαια αρχικα) με 1080p φετος. Εξαντλημενο στα 300κατι οντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα