Duck Dodgers Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα, σκέφτομαι να πάρω το thermaltake γιατί έχω ακούσει πολύ καλά για αυτό, το μόνο που δεν ξέρω είναι τι παίζει με τα fanακι του στο site της thermaltake λέει : Cooling System -Front (intake): 120 x 120 x 25 mm optional -Rear (exhaust): 120 x 120 x 25 mm Blue LED fan, 1300 rpm, 17 dBA -Top (exhaust): 120 x 120 x 25 mm optional -Bottom (intake): 120 x 120 x 25 mm optional Αλλά στις εικόνες βλέπω παραπάνω υποδοχές πχ στην οροφή βλέπω δύο κτλπ Οι ερωτήσεις μου είναι δυο : Νο1. Πόσους μπορεί να δεχτεί στο σύνολο?Νο2. Για να μη μπαίνει σκόνη στο κουτί τι μπορώ να κάνω?είδα κάτι φίλτρα στο e-shop θα μπορώ να τα βάλω αν έχει ανεμιστήρα σε μια θέση?αν δεν βάλω σε όλες τις υποδοχές ανεμιστήρα και βάλω μόνο φίλτρο θα έχω πρόβλημα?Καλή χρονιά, Ευχαριστώ!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα και καλή χρονιά. Μπορεί να δεχτεί μέχρι και 6 ανεμιστήρες. Τον προεγκατεστημένο δλδ και άλλους 5. Μόνο 120αρηδες εννοείται. Δεν αξίζει να επενδύσεις λεφτά σε αυτό το κουτί πάντως. Με το ποσό που θα σου κοστίσουν φίλτρα και ανεμιστήρες παίρνεις πολύ καλύτερο κουτί. Είχα έναν πίσω να βγάζει, δύο πάνω να βγάζουν, έναν στο πάτωμα να βάζει, έναν μπροστά να βαζει και έναν πλάγια να βάζει. Μερικές φωτο με τα φουρφουρια μιας και ήταν το παλιό μου κουτί: Και μια φωτο για να δεις τι γινόταν μέσα από τη σκόνη και την απουσία δυνατοτήτων στοιχειώδους cable management: Στο χάλασα, ε? Με τα λεφτά που θα δώσεις για τα παρελκόμενα παίρνεις καλύτερο κουτί αλλά και στα λεφτά του πλέον βρίσκεις καλυτερα.
GothmogGr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Τα καλα λόγια για το V4 και γενικότερα για την thermalfake που τα άκουσες να παω να τους δώσω τα συγχαρητήρια μου? Νο1 6 No2 Να παρεις αλλο κουτι!
Duck Dodgers Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα και καλή χρονιά. Μπορεί να δεχτεί μέχρι και 6 ανεμιστήρες. Τον προεγκατεστημένο δλδ και άλλους 5. Μόνο 120αρηδες εννοείται. Δεν αξίζει να επενδύσεις λεφτά σε αυτό το κουτί πάντως. Με το ποσό που θα σου κοστίσουν φίλτρα και ανεμιστήρες παίρνεις πολύ καλύτερο κουτί. Είχα έναν πίσω να βγάζει, δύο πάνω να βγάζουν, έναν στο πάτωμα να βάζει, έναν μπροστά να βαζει και έναν πλάγια να βάζει. Μερικές φωτο με τα φουρφουρια μιας και ήταν το παλιό μου κουτί: Και μια φωτο για να δεις τι γινόταν μέσα από τη σκόνη και την απουσία δυνατοτήτων στοιχειώδους cable management: Στο χάλασα, ε? Με τα λεφτά που θα δώσεις για τα παρελκόμενα παίρνεις καλύτερο κουτί αλλά και στα λεφτά του πλέον βρίσκεις καλυτερα. Λίγο ναι.. :/ Πήγα σήμερα πριν κάνα 3ωρο και έκανα την παραγγελία από e-shop αν τους πάρω αύριο τήλ. για να την ακυρώσω ποιο κουτί να βάλω στην θέση του? από e-shop γιατί κάνω μαζική παραγγελία, μέχρι 55 ευρό!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Λίγες επιλογές έχεις από το eshop αλλά ρίξε μια ματιά σ αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804546
Duck Dodgers Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Σε κάτι πιο φθηνό? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806812 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808773
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Το πρώτο ναι, το δεύτερο όχι. Παίρνει μόνο micro και mini μητρικές.
Duck Dodgers Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 οκ ευχαριστώ! για τους ανεμιστήρες/φίλτρα στο Coolermaster τι κάνουμε? αυτό έχει cable management??
veteranos123 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα και καλή χρονιά. Μπορεί να δεχτεί μέχρι και 6 ανεμιστήρες. Τον προεγκατεστημένο δλδ και άλλους 5. Μόνο 120αρηδες εννοείται. Δεν αξίζει να επενδύσεις λεφτά σε αυτό το κουτί πάντως. Με το ποσό που θα σου κοστίσουν φίλτρα και ανεμιστήρες παίρνεις πολύ καλύτερο κουτί. Είχα έναν πίσω να βγάζει, δύο πάνω να βγάζουν, έναν στο πάτωμα να βάζει, έναν μπροστά να βαζει και έναν πλάγια να βάζει. Μερικές φωτο με τα φουρφουρια μιας και ήταν το παλιό μου κουτί: Και μια φωτο για να δεις τι γινόταν μέσα από τη σκόνη και την απουσία δυνατοτήτων στοιχειώδους cable management: Στο χάλασα, ε? Με τα λεφτά που θα δώσεις για τα παρελκόμενα παίρνεις καλύτερο κουτί αλλά και στα λεφτά του πλέον βρίσκεις καλυτερα. Στην τελευταία φωτογραφία φαίνονται οι ανεμιστήρες της οροφής σταματημένοι αλλά τα led είναι αναμμένα. Πως γίνεται αυτό? Το έχω και σε άλλες φωτο και πάντοτε είχα αυτήν την απορία.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 lol. Πάλι θα δώσεις λεφτά? Πάρε ένα εξαρχής καλό κουτί που δεν θα χρειάζεται να προσθέσεις τίποτα. Στην τελευταία φωτογραφία φαίνονται οι ανεμιστήρες της οροφής σταματημένοι αλλά τα led είναι αναμμένα. Πως γίνεται αυτό? Το έχω και σε άλλες φωτο και πάντοτε είχα αυτήν την απορία. Δεν ξέρω φίλε μου, κόλπα της μηχανής. Αναμμένο είναι το μηχάνημα, όντως.
veteranos123 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 lol. Πάλι θα δώσεις λεφτά? Πάρε ένα εξαρχής καλό κουτί που δεν θα χρειάζεται να προσθέσεις τίποτα. Δεν ξέρω φίλε μου, κόλπα της μηχανής. Αναμμένο είναι το μηχάνημα, όντως. χμ.Μου φαίνεται θα αρχίσω να τραβάω φωτο τους ανεμιστήρες στο pc μου μέχρι να το πετύχω και εγώ
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Duck, δες αυτά και δεν χρειάζεται να δώσεις φράγκο επιπλεόν ούτε για φίλτρα, ούτε για ανεμιστήρες: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806246 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806247 Ειδικά το δεύτερο έχει πολύ καλή τιμή για τα χαρακτηριστικά του (έχει και ηχομόνωση). Τι μηχάνημα θα μπει στο κουτί?
Duck Dodgers Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 ι5 3470 με την μαμά ψήκτρα μια gb b75m-d3h 8γιγα στα 1600 7770 asus 600 coolermaster 2 hdd 500+160
Duck Dodgers Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 η διαφορά από τα χρήματα που έκαναν το β4, fans και φίλτρα είναι περίπου 60 ευρό αν πάω στα 70 θα βρω κάποιο καλό που να έχει cable management και να μην ρουφάει πολύ σκόνη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα