Προς το περιεχόμενο

Live streaming σε iPad (4)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και μερικές μέρες έχω πάρει το iPad 4 και αρχικά αντιμετώπισα άπειρα προβλήματα έτσι ώστε να καλύψω τις απαιτήσεις μου.

(Ήθελα εξαρχής σχεδόν να αντικαταστήσω το netbook - και το έχω καταφέρει κατά ένα 80%)

Αυτό που πραγματικά δεν έχω λύσει ακόμα είναι το live streaming καθώς ως γνωστόν δεν υπάρχει flash player.

Με την απλή λογική μου υποθέτω πως ΚΑΠΟΙΟΣ τρόπος θα υπάρχει, είτε εφαρμογή είτε οτιδήποτε.

Δε με νοιάζει κι ας είναι ακριβή ακόμα.

Για βοηθήστε περικαλώ.

Δημοσ.

<p>Εδώ και μερικές μέρες έχω πάρει το iPad 4 και αρχικά αντιμετώπισα <u>άπειρα</u> προβλήματα έτσι ώστε να καλύψω τις απαιτήσεις μου.</p>

<p>(Ήθελα εξαρχής σχεδόν να αντικαταστήσω το netbook - και το έχω καταφέρει κατά ένα 80%)</p>

<p> </p>

<p><strong>Αυτό που πραγματικά δεν έχω λύσει ακόμα είναι το live streaming καθώς ως γνωστόν δεν υπάρχει flash player.</strong></p>

<p> </p>

<p>Με την απλή λογική μου υποθέτω πως ΚΑΠΟΙΟΣ τρόπος θα υπάρχει, είτε εφαρμογή είτε οτιδήποτε.</p>

<p>Δε με νοιάζει κι ας είναι ακριβή ακόμα.</p>

<p> </p>

<p>Για βοηθήστε περικαλώ.</p>

Αν θες browser δες το photon browser.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Εδώ και μερικές μέρες έχω πάρει το iPad 4 και αρχικά αντιμετώπισα άπειρα προβλήματα έτσι ώστε να καλύψω τις απαιτήσεις μου.

(Ήθελα εξαρχής σχεδόν να αντικαταστήσω το netbook - και το έχω καταφέρει κατά ένα 80%)

Αυτό που πραγματικά δεν έχω λύσει ακόμα είναι το live streaming καθώς ως γνωστόν δεν υπάρχει flash player.

Με την απλή λογική μου υποθέτω πως ΚΑΠΟΙΟΣ τρόπος θα υπάρχει, είτε εφαρμογή είτε οτιδήποτε.

Δε με νοιάζει κι ας είναι ακριβή ακόμα.

Για βοηθήστε περικαλώ

Για να είμαι ειλικρινής δε κατάλαβα τι ακριβώς θέλεις να κάνεις. Αν μπορείς γίνε λίγο πιο σαφής για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε...

Δημοσ.

Aν όπως κατάλαβα θες να βλέπεις online διάφορες ,ταινιες, σειρές,αθλητικά από site που βασίζονται στο flash player , δυστυχώς δεν γίνεται εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων που γίνεται μεν , προβληματικά δε με διάφορους εναλλακτικούς browsers όπως αυτός που πόσταρε η marilina

Δημοσ.
Aν όπως κατάλαβα θες να βλέπεις online διάφορες ,ταινιες, σειρές,αθλητικά από site που βασίζονται στο flash player , δυστυχώς δεν γίνεται εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων που γίνεται μεν , προβληματικά δε με διάφορους εναλλακτικούς browsers όπως αυτός που πόσταρε η marilina

Δηλαδή αν αλλάξω τον browser θα αλλάξει κάτι;

@flyer ναι αυτό που λες, streaming κυρίως αθλητικά θέλω.

Δε ξέρω τί ακριβώς γίνεται και πώς δουλεύουν αυτά.

Πχ. από το http://motionempire.me/ βλέπω κανονικά ταινίες και σειρές, από vipbox και fromsport όμως όχι.

Λέτε να δοκιμάσω άλλον browser λοιπόν?

Δημοσ.

Δηλαδή αν αλλάξω τον browser θα αλλάξει κάτι;

@flyer ναι αυτό που λες, streaming κυρίως αθλητικά θέλω.

Δε ξέρω τί ακριβώς γίνεται και πώς δουλεύουν αυτά.

Πχ. από το <a href="http://motionempire.me/">http://motionempire.me/</a> βλέπω κανονικά ταινίες και σειρές, από vipbox και fromsport όμως όχι.

Λέτε να δοκιμάσω άλλον browser λοιπόν?

Εννοείται ότι θα αλλάξει κάτι αν χρησιμοποιήσεις άλλο browser που να υποστηρίζει flash ως ένα βαθμό.

Δημοσ.

Όταν λες ως ένα βαθμό εννοείς πχ που βγαζει μηνύματα τα οποία δε βγαίνουν ε;

πχ σε μερικά βγαζει ότι λείπει το flash player και δε μπορείς να το σβήσεις αυτό.

Δημοσ.

Flash το iOS ΔΕΝ υποστηρίζει. Απλά μερικοί browser μετατρέπουν τα videos από κάποια γνωστά sites σε μορφή που αναγνωρίζει το iOS. Αυτή η μετατροπή δεν ειναι χωρίς προβλήματα που εστιάζονται στην ταχύτητα και στην υποστήριξη της ποικιλίας των video.

Δημοσ.
Flash το iOS ΔΕΝ υποστηρίζει. Απλά μερικοί browser μετατρέπουν τα videos από κάποια γνωστά sites σε μορφή που αναγνωρίζει το iOS. Αυτή η μετατροπή δεν ειναι χωρίς προβλήματα που εστιάζονται στην ταχύτητα και στην υποστήριξη της ποικιλίας των video.

Τέλεια, αυτό ακριβώς λοιπόν ήταν που ζητούσα.

Ξέρετε να μου πείτε μερικούς τέτοιους browsers, και πιθανόν τον καλύτερο;

Δημοσ.

Τέλεια, αυτό ακριβώς λοιπόν ήταν που ζητούσα.

Ξέρετε να μου πείτε μερικούς τέτοιους browsers, και πιθανόν τον καλύτερο;

Σου τους ειπαμε πιο πανω.

Δημοσ.

Το έβαλα το photon, όπως τα είπατε. Έχει προβληματάκια αλλά απ'το τίποτα είναι παραπάνω από καλό :)

θενξ παιδιά.

αν βρείτε τίποτα καλύτερο πείτε.

Δημοσ.

Το έβαλα το photon, όπως τα είπατε. Έχει προβληματάκια αλλά απ'το τίποτα είναι παραπάνω από καλό :)

θενξ παιδιά.

αν βρείτε τίποτα καλύτερο πείτε.

Θα το κοιτάξω να σου πω. Δεν εχω ψαχτεί πολύ γιατί δε με πείραξε η έλλειψη flash αλλά απ'όσο θυμάμαι όταν το χα κοιτάξει ήταν ο photon και ο skyfire

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...