Aena0n Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους ... εχω μια απορία .. εχω εναν σκληρό και τον εχω κάνει σε partition .. μπορω μέσα απο τα windows7 να κρύψω το εναν σκληρό να μην φαίνεται οταν μπαίνω στο "My computer" ??
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 νομιζω γινεται με το bitlocker των 7 αλλα για μενα μαλλον καλυτερα καποιο προγραμμα διαχειρισης σκληρου, π.χ.easeus partition master, paragon express, acronis disk director, partition magic κ.λ.π.
coolerman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους ... εχω μια απορία .. εχω εναν σκληρό και τον εχω κάνει σε partition .. μπορω μέσα απο τα windows7 να κρύψω το εναν σκληρό να μην φαίνεται οταν μπαίνω στο "My computer" ?? να το κρυψεις για ποιο λογο;;
Aena0n Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Γιατι ειναι ενα πολυ μικρο κομματακι σε μεγενθος και δεν μου χρειάζεται .. Οποτε ποια διαδικασια εχω ??
coolerman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Γιατι ειναι ενα πολυ μικρο κομματακι σε μεγενθος και δεν μου χρειάζεται .. Οποτε ποια διαδικασια εχω ?? μαλλον δεν θα το εθεσες σωστα..εκανες partition και θελεις να διαγραψεις τον τομο.. πρεπει να κανεις επεκταση τομου για να μην το βλεπεις στο "My-computer";; διαχειριση δισκων και κανεις επεκταση τομου εαν δεν κανω λαθος!
TheELF Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 μαλλον δεν θα το εθεσες σωστα..εκανες partition και θελεις να διαγραψεις τον τομο.. πρεπει να κανεις επεκταση τομου για να μην το βλεπεις στο "My-computer";; διαχειριση δισκων και κανεις επεκταση τομου εαν δεν κανω λαθος! Μιας και κρύβει κινδύνους κάτι τέτοιο και δεν αξίζει για μικρό κομμάτι μπορεί και απλά να κάνει δεξί κλικ στο διαμέρισμα και «αλλαγή γράμματος... » εκεί έχει και αφαίρεση οπότε δεν θα έχει γράμμα και δεν θα εμφανίζεται. 2
coolerman Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μιας και κρύβει κινδύνους κάτι τέτοιο και δεν αξίζει για μικρό κομμάτι μπορεί και απλά να κάνει δεξί κλικ στο διαμέρισμα και «αλλαγή γράμματος... » εκεί έχει και αφαίρεση οπότε δεν θα έχει γράμμα και δεν θα εμφανίζεται. ναι εχεις δικιο σε αυτο elf λογικα θα καταλαβε.
Aena0n Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστώ παιδιά , το απόκρυψα το τόμο απο το Disk Managment των Windows !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα